Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

evet haklısın. yalnız ben geçen sene de özel bir hastaneye gitmiştim. onda da ultrasonda bakınca kist var fln dedi başta. hormon tahlili sonuçları iyi olunca sana ilaç falan vermiyorum gebeliğe engel bişi yok demişti. iyice kafam karıştı. son gittiğim dr da 1 yıl geçsin hala çocuk olmuyorsa gelin dedi. ve 8 ay oldu. bilmiyoruz birkaç ay sonra gider artık problem eşimde mi bende mi öğrenmemiz lazım

Canım 16. günüm de tekrar yaptırdım.307.3 çıktı üç katı artmış bugün yine tekrarlamamı istediler.Tekrar tekrar isteyince insanın içine bir şüpe düşüyor hayırlısı diyelim hayır olsun.

Fatmacım benim doktora gel istersen hem haccettepenin doktoru hem prof bir düşün çok öpüyorum.Kafana takma hiç bir şeyi çokkk öpüyorummm

bende önceleri doktoruma sorduğumda değilsin diyorlardı.şimdi ise kimisi var kimis yok diyor.ben internetten araştırdığım kadarı ile var. yani bu doktorlara ne demek bilmiyorum.bu konuyu anşayan birisine tekrar görün derim. kendinde araştırabilirsin internetten...

kızlar ya klomeni kullanmaya başlayalı 3 gün oldu benim yumurtalıklarım çok ağrıyor ters bi durum yoktur değilmiiii :18:

korkma canım bendede olmuştu ve normal oldugunu soluyolar buyudugunden oluo dıordı ama sen yınede kont gıttıgınde doktoruna danış içini ferah tut canım

Fatmacım benim doktora gel istersen hem haccettepenin doktoru hem prof bir düşün çok öpüyorum.Kafana takma hiç bir şeyi çokkk öpüyorummm

yarın başka bı doktora goruncem oda hacettepe mezunu cok methedıolar lına kadın saglıgı dıe bı yerde şukran çakmak yenı mahallede yerlerı aslındaa kendı doktorumdan memnunumda işte bakalım durumlara canım bıde proflar doguma pek gırmıolarmış yanı musaıt oldukça gırıolarmış asıstanları yaptırıomuş bıde onun için uzman arıorum yakınlarda bakalım canım hayırlısı sen ne durumdasın bi problem yoktur inş sonucun guzel ama nıe tekrar istemıler kan

bence yaptırma canım bir 10 gün kadar bekle bu arada bebişin huzla büyüyecektir git direkt ultrasondan bebeğini gör ben öyle yapmıştım ilk kan tahlilinde 31 çıktı doktorum dediki 1 gün sonra tekrar yaptır ikiye katlamışsa emin olabiliriz demişti ben de yaptırdım 70 çıktı hamile olduğumdan emin oldum böylece 10 gün bekledim doktora gittim bebişimi gözümle gördüm böyle tahliller falan insanı strese sokuyo hakkaten yine de sen bilirsin canım inşallah bir sorun çıkmaz

bence yaptırma canım bir 10 gün kadar bekle bu arada bebişin huzla büyüyecektir git direkt ultrasondan bebeğini gör ben öyle yapmıştım ilk kan tahlilinde 31 çıktı doktorum dediki 1 gün sonra tekrar yaptır ikiye katlamışsa emin olabiliriz demişti ben de yaptırdım 70 çıktı hamile olduğumdan emin oldum böylece 10 gün bekledim doktora gittim bebişimi gözümle gördüm böyle tahliller falan insanı strese sokuyo hakkaten yine de sen bilirsin canım inşallah bir sorun çıkmaz

kızlar ya klomeni kullanmaya başlayalı 3 gün oldu benim yumurtalıklarım çok ağrıyor ters bi durum yoktur değilmiiii :18:

korkma canım bunlar galiba iyi belirtiler yani en azından ben öyle biliyorum yumoşlar büyümeye başlıyolar galiba ondan ağrıyo inşallah da öyledir

fatmacım yarın seni çok güzel haberlerle bekliyoruz inşallah bu doktor seni rahatlatır ve kafandaki soru işaretleri aydınlığa kavuşur hayırlsı olsun canım

Fatmaaaaa nerdesiiinnn gell artıkk merak ediyoruz seniiii
tiin sen ne durumdasın kızlar rahat duruyormu biraz
sevgi de yok ortalıkta esmaa senin pıtırcık nasıl
ayy içime enerji kaçtı hepinizi çok öpüyorum

Son düzenleme:
Fatmaaaaa nerdesiiinnn gell artıkk merak ediyoruz seniiii
tiin sen ne durumdasın kızlar rahat duruyormu biraz
sevgi de yok ortalıkta esmaa senin pıtırcık nasıl
ayy içime enerji kaçtı hepinizi çok öpüyorum

:)) ay ne güzel içine hep enerji kaçsın böyle tabi pozitif enerji.. benim pıtırcık da beni yorup duruyo napsın sürekli ilgi bekliyo uğraşıp duruyorum... senin bayram da dünyaya gelirse benim gibi uğraşıp durursun:)))
hakkaten fatma yaa gel kzı merak ettik seni...

kızlar geldım bugun gıttık doktora bebsımı yıne gordum mukemmel bişey cok şukur bebegım ii herseyı normal sıvıda cok az fazla dedı ve endışelenecek hiç bişey yok deedı 469 gr cıkmış benım melegım teyzelerı ama boyunu tam olçemedı doktor çok ii çok guzel ilgılendı ama geleglelım dogumu ozel hastanade yaptırıo hem cok uzak bıze hemde cok pahalı 2800 tl dıo kızlar bıze pahalı geldı bız yınede kendı doktorumuza devm edelım dedık onlada dogum konusunu konusulım ona gore karar verıcez ama çok sukur problem yok allahımm hayırlı dogumm nasıp etsın tıınle bana bebeışlerımızı saglıcakla alalım kucagımıza optum sızı ozlem senı hep enerjılı gorelım yumoşlar buyuyene kadar sakın yıtrme enerjını asıl buyudukten sonra lazım bu enerjı:90::90: optum sızııı

yaa gelsin benim bayramda uğraşayım azıcık yaaaa son günlerde iyi hissediyorum kendimi yumoşumla falan konuşuyorum seviyorum ilgi gösteriyorum onaaa arada korkuyorum tabi eşim kafayayı yediğimi düşünecek diye ama olsun

çok sevindim fatmacım bebişinin iyi ve herşeyin normal olmasına en azından için rahatladı seninde farklı bi doktorda görünce artık kendi doktoruna devam edersin gönül rahatlığıyla bi avazda doğuruverin gariii

ay saol innşşş canım ya.kız bende cok konusurdum yumoşlarla onlarında ilgıye ihtıyacı var malum bzım yumoşlar pek tembel ilgı istıolar bazen kızrdın nıe buyumuon dıe buyu artıkta bebek ol dıe:90::90: tabı kı eşimde allah akıl versın derdı gulerdı konuş konuş valla işe yarıo canımm:89::89:

canım çok sevindim bak ben sana takma bişey olmaz demiştim maşallah bebişe yarım kilo olmuş bile:)) inşallah da sorunsuz devam edersin...

canım çok sevindim bak ben sana takma bişey olmaz demiştim maşallah bebişe yarım kilo olmuş bile:)) inşallah da sorunsuz devam edersin...

saol canım benım ama işte şimdide dogumu nerde yaptıralım dıe duşunmeye basladık bıraz arastırdık bızm doktorumuz koru dıe ozel bı hastande dogutturuomuş 3500 tl dıo muş bugunku gıttıgımde 2800 dıo hemde 2 sıde evıme cok uzak fıyatlarda inanlmaz pahalı napıcaz bılmıorum:26:

hakkaten çok pahalıymış... anacım sen de devlet hastanesinde doğum yaptırabileceğin iyi bir doktor bul benim doğumum öyle oldu bedava oldu yazık o kadar paraya... ha ben mi tercih ettim böyle yapmayı hayır benim doktorum devlet hastanesinde çalışıyordu diye... ama özelde çalışsaydı ve benden bu kadar ücret istenseydi yine de daha uygun olması için araştırma yapardım üstelik ben adıyamandayım burda öyle proflar ünlü doktorlar da yok bikaç kişiye sordum memnunlardı doktordan ben de öyle karar verdim sen de daha zamanın varken eş dost akraba arkadaş kim varsa sor soruştur kararını ver canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…