Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

kızlaaarrrrrr yumurtam 28.9 mm olmuş çok mutluyum doktor bile şaşırdı hemen çatlatma iğnemi oldum

:81::81::81::81::81::81::81::81:
çok sevindim canım hadi bakalım gerisi size kalmış artık
bayramda iyi çalışın inşallah bu yumurta bebek olarak sana döner öpüyorum canım

:81::81::81::81::81::81::81::81:
çok sevindim canım hadi bakalım gerisi size kalmış artık
bayramda iyi çalışın inşallah bu yumurta bebek olarak sana döner öpüyorum canım
İnşallah Allahım hayırlı bi evlat versin doktor bayramın birinci günü ilişki demişti ama biz akşamdan başladık bi arkadaşım var sizlerden iyi olmasın tutturdu o da bayram geliyor bayram geliyor diye :90: çok öpüyorum sizleri hepinize iyi bayramlar

ben de diyorum bayram olacak bu çocuğun adı:)) inşallah olsun da ikinci adını bayram kur sen de canım:))
ayrıca ilişki konusunda şu ya da bu saat olacak diye kendinizi kasmayın aynen devam canınınz nasıl isterse
hadi bakalım kolay gele:)) boş dönmeyin sakın haaa

kızlar hepinizi bayramı mübarek olsun bundan sonra da sağlıklı huzurlu mutlu bebişli nice bayramlara....
öpüyorum hepinizi:))

kızlaarrr, hamişler, hamiş kalmayı bekleyenler nerelerdesiniz yahu herkeste bir bayram yoğunluğu var galiba...

kızlaarrr, hamişler, hamiş kalmayı bekleyenler nerelerdesiniz yahu herkeste bir bayram yoğunluğu var galiba...
evet canım yaa herkeste bayram yoğunluğu var galiba hayırlısıyla buda bitti daha nice bayramlara inşallah.. ya merak ettiğim bişey var belim çok ağrıyor
kasıklarımdada ağrı ve batma var bunlar normal mi acaba :97::97:

özlemcğim Mşh yumurtan çok güzel gelişmiş inş allahım sana bi bebecik nasip eder. canım bi şey sorcam sen rahim filmini çekip mi çatlatma iğlerine geçtin biraz anlatrmısn

evet canım bunlar normal çatlatma iğnesinden sonra olabiliyor... bende olmuştu en azından onu söyleyebilirim inşallah sen de benim gibi bebeğine kavuşursun:)

özlemcğim Mşh yumurtan çok güzel gelişmiş inş allahım sana bi bebecik nasip eder. canım bi şey sorcam sen rahim filmini çekip mi çatlatma iğlerine geçtin biraz anlatrmısn
inşallah canım kavuşurum bebişime..rahim filmimi çekildim sonra adet oldum adetimin beşinci günü klomene başladım 14.günde yumurtama bakıldı büyüdüğü için hemen çatlatma iğnemi oldum canım

hoşgeldin canım inşallah dediğin gibi olur sen ne zamandır evlisin tedavi görüyormusun denizcim

canım 2 yllık evlyim bi buçuk yıldır korunmuorum ve 8 aydır da bi dra gidyodum bana 6 ay boyunca glucuphage şeker hapı kullan dedi kullandım tabii hamile kalamadımsonra çatlatma iğnesi yapalım klomenle birlikte bende sadece geçen ay klomen kullandım olmadı birde eşimn sperm testi yapılmadığ için çatlatma iğnesi kullanmadım neyse bu ay eşim sperm testini yaptı kavgayla zorlamayla çok şükür iyi çıktı eşimn gittiği hastenenin jinekoluğna ib görüneyim dedim çok met ediyorlardı neyse gittim oda polikistik var dedi ama farklı bi tedavi yönteminden bahsetti 2 ay sadece klomen sonra rahim filmi sonuca göre çatlatma iğnesi dedi işte cnm önümde iki yol var hangisini yapacaığmı bilemedim

inşallah canım sende en kısa zamanda kavuşursun mutlu sona...sen hangi aşamadasın şuan tedavinde?

canım esmayda biraz anlattım ama sana da bi şey sorayım iki dr ayrı tedavi yöntemi söyledi bi tanesi direk çatlatma iğnesi klomen diğeri 2 ay klomen sonra rahim filmi daha sonra sonuca göre çatlatma iğnesi sence hangsini dinlemeliyim kafam çok karışık zaman da kaybetmek istemiyorum yaş 28 olunca

Son düzenleme:
:122: Zaman geçmiyoooooorrrrrrr

inş geçen zaman sana mutluluk getirir canım ben konuyu baştan sona okudum gah ağladım gah umutlandım gah umutsuzlandım gah güldüm seni de baştan beri görüyorum yazdıklarını tüplerin çaıkcası mutlaka allahında izniyle olacaktır seniçini refah tut..

Son düzenleme:
aslında yaş kaç olursa olsun söz konusu bebekse kimse vakit kaybetmek istemiyor.benim anlamadığım niye böyle iki yol önermişler sana bu doktorlarıda anlamak zor ben 9 ayda 3 doktor değiştirdim bu 4.doktorum diğer üçü hiç bişey yapmadılar sadece ilk tahlillerim yapıldığında süt hormonun yüksek deyip bi ilaç verve son olarak kilo ver sonra gel yoksa olmaz dedi doktor açıkça bu kadarmı imkansız dedim bende sonra bu doktoruma gittim ilk ay kan tahlilleri eşimin sperm testi ve son olarak rahim filmini çekildim hepsinin toplu sonucuna göre değerlendiricem dedi toparladım gittim ilk önce günde bir doz klomen veriyorum gelişirse yumurtan çatlatma iğnesi vericem olmamışsa dozu arttırıcam 2-3 ay bu şekilde deniycez baktık olmadımı aşılamaya geçicez dedi sıralaması aynen bu şekilde oldu diğer 3 doktorun 5 ayda yapmadığını bu doktor 1 ayda yaptı bence önce rahim filmin çekilsin sonra başlayın çünkü doktorum tüplerde bi problem varsa önce onu düzeltmeye yönelicez sonra bebek tedavisine geçicez demişti...hakkında hayırlırsı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…