- 14 Temmuz 2011
- 101
- 11
- 68
- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.061
muayene ve hormon tahlilleri sonucunda pko olup olmadığı anlaşılırdı ama belirtilerin de pkoya benziyor bazı doktorlar yeterli açıklama yapmıyorlar ben bekarken de adet düzensizliği için doktora gidiyordum o zaman kşmse bana pkosun dememişti sadece önemli bir sorununuz yok stres yapmayın kilo almayın düzene girer falan diyorlardı ilaç yazıp gönderiyorlardı ben de pek araştırmıyordum o zamanlar ama evlenip de çocuk sahibi olamayınca öğrendim bu hastalığı... yani iyi bir doktor araştırıp bulmanı ve tedavi ne gerektiriyorsa başlamanı tavsiye ediyorum canım inşallah çok beklemeden bebeğine kavuşursun
evet haklısın. yalnız ben geçen sene de özel bir hastaneye gitmiştim. onda da ultrasonda bakınca kist var fln dedi başta. hormon tahlili sonuçları iyi olunca sana ilaç falan vermiyorum gebeliğe engel bişi yok demişti. iyice kafam karıştı. son gittiğim dr da 1 yıl geçsin hala çocuk olmuyorsa gelin dedi. ve 8 ay oldu. bilmiyoruz birkaç ay sonra gider artık problem eşimde mi bende mi öğrenmemiz lazım