- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.041
fatmacım canını sıkma canım hamileliğinin keyfini çıkar böyle şeylerle moralini bozma dedim ya bana da suyun az demişlerdi çok şükür geldi geçti senin de öyle olacak merak etme:):13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatmacım canını sıkma canım hamileliğinin keyfini çıkar böyle şeylerle moralini bozma dedim ya bana da suyun az demişlerdi çok şükür geldi geçti senin de öyle olacak merak etme:):13:
canım ya bende de aynı sorun var bende 5 ayrı doktora gıttım ve çatlatma iğnesini duyunca kactım doktordan 1 sene gectı bende yıne gıtmeye karar verdim bu eylul 5te tekrar gitcem dun yıne kırmızı kartı gordum cok agrım var hazıran dokuzda kırmızı kartı en son almıstım belkı hamıleyım dedım test yaptım yıne yok ve ertesı gunu kırmızı kartneyse senın adına cok sevındım darısı basıma insallah
canım ya bende de aynı sorun var bende 5 ayrı doktora gıttım ve çatlatma iğnesini duyunca kactım doktordan 1 sene gectı bende yıne gıtmeye karar verdim bu eylul 5te tekrar gitcem dun yıne kırmızı kartı gordum cok agrım var hazıran dokuzda kırmızı kartı en son almıstım belkı hamıleyım dedım test yaptım yıne yok ve ertesı gunu kırmızı kartneyse senın adına cok sevındım darısı basıma insallah
nur nurcacım tekrar test yapılacaktı yaptırdınmı sonucun istenilen gibi çıkmıştır inşallah
fatmacım sen de başka bir doktora daha görünecektin gittinmi canım merak etme herşey yolunda gidecek Allahın izniyle
tiincim sen nasıl oldun canım bebişler rahat duruyormu annelerini üzüyolarmı yoksa az kaldı sabret:)
özlemcim sen neler yapıyosun canım tedavine başladın sanırım önümüzdeki ay da senden bir hamiş bekliyoruz ona göre:)
svgcim sen nerelerdesin canım kayıplardasın ne zamandır umarım senin de hayatında herşey yolunda gidiyordur...
kendinize iyi bakın kızlar hepinizi öpüyorum
ya malum ramazan ayı misafir ağırlıyorum bu aralar pek sık giremiyorum evet canım başladım hayırlısıyla bakalım yumurtam gelişir inşallah arefe günü tekrar gidicem yumoşuma bakacak büyümüşse malum bildiğiniz gibi çatlatma iğnesi kullanıcaz inşallah en kısa zamanda bende söylerim bebiş geliyor diyekendinize çok iyi bakınnur nurcacım tekrar test yapılacaktı yaptırdınmı sonucun istenilen gibi çıkmıştır inşallah
fatmacım sen de başka bir doktora daha görünecektin gittinmi canım merak etme herşey yolunda gidecek Allahın izniyle
tiincim sen nasıl oldun canım bebişler rahat duruyormu annelerini üzüyolarmı yoksa az kaldı sabret:)
özlemcim sen neler yapıyosun canım tedavine başladın sanırım önümüzdeki ay da senden bir hamiş bekliyoruz ona göre:)
svgcim sen nerelerdesin canım kayıplardasın ne zamandır umarım senin de hayatında herşey yolunda gidiyordur...
kendinize iyi bakın kızlar hepinizi öpüyorum
eet canım kızlar kayıplara karıştı bende salı saat 14:00 bayagı methedılen bi doktordan randevu aldık bakalım o npacak
ya malum ramazan ayı misafir ağırlıyorum bu aralar pek sık giremiyorum evet canım başladım hayırlısıyla bakalım yumurtam gelişir inşallah arefe günü tekrar gidicem yumoşuma bakacak büyümüşse malum bildiğiniz gibi çatlatma iğnesi kullanıcaz inşallah en kısa zamanda bende söylerim bebiş geliyor diyekendinize çok iyi bakın
aynen bende öyle yakınları alıyorum bitek bayram ismi çok mantıklı ikinci isim olarak düşünebilirim yanii bayramı kız olursada şeker koyarmışımevet canım haklsın ama bu sıcakta ramazanda bir de yemekli misafir çok zor oluyo ben çok yakınlarımdan başka kimseyi davet etmedim valla napayım çocukla sıcakta olmuyor büyüyünce inşallah:) kız senin yumoş inşallah büyürse arefe günü ilişki bayrama denk gelecek oğlun olursa adını bayram kurarsın artık
ya malum ramazan ayı misafir ağırlıyorum bu aralar pek sık giremiyorum evet canım başladım hayırlısıyla bakalım yumurtam gelişir inşallah arefe günü tekrar gidicem yumoşuma bakacak büyümüşse malum bildiğiniz gibi çatlatma iğnesi kullanıcaz inşallah en kısa zamanda bende söylerim bebiş geliyor diyekendinize çok iyi bakın
BAT tarihim 25.08 dayanamamdım ama gittim test aldım yaptım (-) çıktıııııııııııı
Kızlar moralim bozuldu yine
arkadaşlar polikistik over hangi tetkikler sonucunda anlaşılıyor? şu yüzden soruyorum;adet gecikmesi şikayetiyle dr a gittiğimde ultrasonda rahim duvarı kalınlaşması oldugunu söyledi. hamile olabilirsin dedi. bunun dışında ultrason için hiçbirşey demedi. hormon testi sonuçlarında da hepsi normal çıktı. ( gebelik düşündüğümü ve bunun için engel birşey olup olmadıgını da öğrenmek istediğimi söyledim. bunun için gerekli hormonlara da bakıldı.) kan testi sonucunda hamilelik olmayınca farlutal verdi adet olmam için. ayrıca gebelik düşündüğüm içinde folik asit verdi. yaklasık 3 aydır folik asit kullanıyorum. hamile de değiilim. benim asıl merak ettiğim şey su ; acaba dr un bu yaptıklarında eğer pco isem çıkar mıydı? yoksa bunlar yeterli değil mi?
ayrıca kilo,tüylenme ve son 2 aydır da adet düzensizliği yaşıyorum. bunlar pco belirtileri oldugu için tedirginim açıkcası. bilgisi olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
canım bugun hacı bayram velının turbesıne gıttım hepmız için dua ettım şekerımı dagıttım sonunda ruyamda gormuştumya ozlemcım senn adına savgınn adına ve dıger arkaslarım adına çok dua etttım tiin ben ve nurca için de tabıkı esmacım senı asla da unutmadım rabbım kabul etsın içim çok rahatladı manevı duygularla ve huzurla geldım evıme opuorum sızı benıde duanızdan eksık etmeyınnnnn kızlarrrrrrr
canııımmm Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah ayırlısıyla sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza önce siz alın sonrada bizcanım bugun hacı bayram velının turbesıne gıttım hepmız için dua ettım şekerımı dagıttım sonunda ruyamda gormuştumya ozlemcım senn adına savgınn adına ve dıger arkaslarım adına çok dua etttım tiin ben ve nurca için de tabıkı esmacım senı asla da unutmadım rabbım kabul etsın içim çok rahatladı manevı duygularla ve huzurla geldım evıme opuorum sızı benıde duanızdan eksık etmeyınnnnn kızlarrrrrrr
canım eğer hamileysen bile erken test için... ben adet günümden 1 gün önce yapmıştım çıkmamıştı kan tahlilinde öğrenebildim ancak sen de 5 gün kala yapmışsın hiç çıkmaz yani ayın 25inde kan tahliliyle öğrenebilirsin inşallah hamilesindir
Amin inşallah öleyimdir. Beklemedeyim çok stresli bir iş bu bekleme işi