- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.121
aslında yaş kaç olursa olsun söz konusu bebekse kimse vakit kaybetmek istemiyor.benim anlamadığım niye böyle iki yol önermişler sana bu doktorlarıda anlamak zor ben 9 ayda 3 doktor değiştirdim bu 4.doktorum diğer üçü hiç bişey yapmadılar sadece ilk tahlillerim yapıldığında süt hormonun yüksek deyip bi ilaç verve son olarak kilo ver sonra gel yoksa olmaz dedi doktor açıkça bu kadarmı imkansız dedim bende sonra bu doktoruma gittim ilk ay kan tahlilleri eşimin sperm testi ve son olarak rahim filmini çekildim hepsinin toplu sonucuna göre değerlendiricem dedi toparladım gittim ilk önce günde bir doz klomen veriyorum gelişirse yumurtan çatlatma iğnesi vericem olmamışsa dozu arttırıcam 2-3 ay bu şekilde deniycez baktık olmadımı aşılamaya geçicez dedi sıralaması aynen bu şekilde oldu diğer 3 doktorun 5 ayda yapmadığını bu doktor 1 ayda yaptı bence önce rahim filmin çekilsin sonra başlayın çünkü doktorum tüplerde bi problem varsa önce onu düzeltmeye yönelicez sonra bebek tedavisine geçicez demişti...hakkında hayırlırsı olsun canım
canım ben rahim filminden çok korkuyorum seninki nasıldı anestezili mi aneztesiz mi benim olduğum şehirde kimsemde yok ki annm falan beraber gidelim eşimle giderim ama işte bilmiyorum kafam karışık...