• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

aslında yaş kaç olursa olsun söz konusu bebekse kimse vakit kaybetmek istemiyor.benim anlamadığım niye böyle iki yol önermişler sana bu doktorlarıda anlamak zor ben 9 ayda 3 doktor değiştirdim bu 4.doktorum diğer üçü hiç bişey yapmadılar sadece ilk tahlillerim yapıldığında süt hormonun yüksek deyip bi ilaç verve son olarak kilo ver sonra gel yoksa olmaz dedi doktor açıkça bu kadarmı imkansız dedim bende sonra bu doktoruma gittim ilk ay kan tahlilleri eşimin sperm testi ve son olarak rahim filmini çekildim hepsinin toplu sonucuna göre değerlendiricem dedi toparladım gittim ilk önce günde bir doz klomen veriyorum gelişirse yumurtan çatlatma iğnesi vericem olmamışsa dozu arttırıcam 2-3 ay bu şekilde deniycez baktık olmadımı aşılamaya geçicez dedi sıralaması aynen bu şekilde oldu diğer 3 doktorun 5 ayda yapmadığını bu doktor 1 ayda yaptı bence önce rahim filmin çekilsin sonra başlayın çünkü doktorum tüplerde bi problem varsa önce onu düzeltmeye yönelicez sonra bebek tedavisine geçicez demişti:34:...hakkında hayırlırsı olsun canım

canım ben rahim filminden çok korkuyorum seninki nasıldı anestezili mi aneztesiz mi benim olduğum şehirde kimsemde yok ki annm falan beraber gidelim eşimle giderim ama işte bilmiyorum kafam karışık...

canım ben rahim filminden çok korkuyorum seninki nasıldı anestezili mi aneztesiz mi benim olduğum şehirde kimsemde yok ki annm falan beraber gidelim eşimle giderim ama işte bilmiyorum kafam karışık...
aneztezi olmadım ben zaten hiç ağrım olmadı denecek kadar azdı varla yok arası bir sızı gibiydi sadece 35 saniye sürdü bende çok korkuyordum hatta önceki sayfalarda okumuşsundur fatma da demişti sadece adet ağrısı gibi diye korkmana gerek yok sadece araştır biraz iyi bir yerde çektir

aneztezi olmadım ben zaten hiç ağrım olmadı denecek kadar azdı varla yok arası bir sızı gibiydi sadece 35 saniye sürdü bende çok korkuyordum hatta önceki sayfalarda okumuşsundur fatma da demişti sadece adet ağrısı gibi diye korkmana gerek yok sadece araştır biraz iyi bir yerde çektir

canım özel hastanede mi oldun ücreti nasıldı biraz bilgi verirmsn

canım 2 yllık evlyim bi buçuk yıldır korunmuorum ve 8 aydır da bi dra gidyodum bana 6 ay boyunca glucuphage şeker hapı kullan dedi kullandım tabii hamile kalamadımsonra çatlatma iğnesi yapalım klomenle birlikte bende sadece geçen ay klomen kullandım olmadı birde eşimn sperm testi yapılmadığ için çatlatma iğnesi kullanmadım neyse bu ay eşim sperm testini yaptı kavgayla zorlamayla çok şükür iyi çıktı eşimn gittiği hastenenin jinekoluğna ib görüneyim dedim çok met ediyorlardı neyse gittim oda polikistik var dedi ama farklı bi tedavi yönteminden bahsetti 2 ay sadece klomen sonra rahim filmi sonuca göre çatlatma iğnesi dedi işte cnm önümde iki yol var hangisini yapacaığmı bilemedim

valla canım inşallah emeklerin boşa gitmez sen de burda diğer arkadaşlar gibi hamile olduğunu haber verirsin sevinçle... ama tabi tedavi yolların hakkında bişey diyemicem çünkü biraz karışık geldi özlemin de dediği gibi önce rahim filmi sonra klomen çatlatma iğnesi şeklinde bir tedavi daha mantıklı geliyor bana da... doktorunla ayrıntılı olarak bu konuyu konuş bence hakkında hayırlısı olsun canım:1:

inş canım rabbım kabul etsın dualrımızı inş tutunur bebegın sonucunu yazarsın inş mutlu bı şekılde yok canım benımkı aşılama ile oldu 2.aşılamada cok sukur tutundu oğluşum:49:rabbım sızınde yuzunuzu guldursun inşşş

canım pazartesı gorusmeye gıtcem ohss rıskı varmıs pco lulurda kan pıhtılasması oluyomus oda bebegı olduruyormus kılo tutmasına engelmı onları falan soracam bakalım ne zaman gel dıyecek dr cok korkuyorum ya tutmazsa dıye ama yazarım buraya snuc ne olursa rabbım bana ve tum ısteyenlere versınnnn

canım pazartesı gorusmeye gıtcem ohss rıskı varmıs pco lulurda kan pıhtılasması oluyomus oda bebegı olduruyormus kılo tutmasına engelmı onları falan soracam bakalım ne zaman gel dıyecek dr cok korkuyorum ya tutmazsa dıye ama yazarım buraya snuc ne olursa rabbım bana ve tum ısteyenlere versınnnn

canım benım geçmiş olsun sakın ihmal etme bunnu bende duymuştum ihmale gelmez sakın ha doktorunun dedıklerını harfıyen uygula duanıda eksık etme canım optum

kızlar ben geldım bayramımızı yaptık oglışumla anneanneye gıttık:76: guzel bı bayram gecırdık sonra bayramın 2.gununden ıtıbaren mısafırlerım vardı bugun normala hayata donduk şukur hersey yolulnda ogluma hedıyeler geldı annesı ciciler aldı bıraz:55::61: annemler çok şaşaırdı göbşü gorunce 1 ayda ne kadar buyumuş dıe:1: çok şukur her şey yolunda kızar bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun optum hepnızı:21:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
kızlaaarrrrrr yumurtam 28.9 mm olmuş çok mutluyum doktor bile şaşırdı hemen çatlatma iğnemi oldum
:62::62::62::62::62::62::62:

ozlemcım maşallah canım cok sevındım heyyyyt beeeee yumurtaya bakkk:82: konuşma işe yaramış:86: byaramı guzel geçmiştır inş oda bebek olarak doner sana canım içini ferah tut bel agrısı falan hepsı bendede oldu ayyyyyyyyyyyyyy inşşşş tutunur :49:

ozlemcım maşallah canım cok sevındım heyyyyt beeeee yumurtaya bakkk:82: konuşma işe yaramış:86: byaramı guzel geçmiştır inş oda bebek olarak doner sana canım içini ferah tut bel agrısı falan hepsı bendede oldu ayyyyyyyyyyyyyy inşşşş tutunur :49:
doktor bile şaşırdı bu kadar beklemiyodum dedi çok ilgi gösterdim dedim:1::1: bayaa işe yaramış dedi inşallah fatmacım bebek olarak döner günler geçmiyor nasıl bekliycem bilmiyorum :18::18:

doktor bile şaşırdı bu kadar beklemiyodum dedi çok ilgi gösterdim dedim:1::1: bayaa işe yaramış dedi inşallah fatmacım bebek olarak döner günler geçmiyor nasıl bekliycem bilmiyorum :18::18:

canım kaç gün sonra belli olucak ben bile heycanlandım şimdi senin adına umarım bu bekleyiş güzel sonuçları da beraberinde getirir...cnm sen kaç yıllık evlsn kaç yaşındasın

canım kaç gün sonra belli olucak ben bile heycanlandım şimdi senin adına umarım bu bekleyiş güzel sonuçları da beraberinde getirir...cnm sen kaç yıllık evlsn kaç yaşındasın
inşallah canım hepimiz kısa sürede güzel sonuç alırız:64: en az 10-12 gün geçmesi gerekiyormuş zaten buda adet dönemime denk geliyor aşağı yukarı:78: 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim

kızlar benimde 1 oğlum var bende 2 yıldır hem tedavi grdüm hem bitkisel kürler yaptım olmadı ama size tavsiyem rahim flimini muhakkak çektirmelisiniz benim rahim fliminde 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldım oda bende yumurta gelişmiyo gelişse ilaçsız çatlamıyordu ona ragmen beklenmedik bir anda 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim ...........

Merhabalar arkadaşlar sizleri çok ihmal ettim.Ama inanın internet bulamadım bayram dolayısıyla şehir dışındaydım.Bu arada herkezin geçmiş bayramını kutluyorum.7. haftama girdim Allahın izniyle 6+3 haftalık falan hamişim işte kesemi kalp atışını falan gördüm şükürler olsun.Rabbim tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara bu duyguyu tattırsın inşallah.....
Kocaman öpüyorummmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::71::71::71::71::71::71::71::71::71::16::16::16::16:

Merhabalar arkadaşlar sizleri çok ihmal ettim.Ama inanın internet bulamadım bayram dolayısıyla şehir dışındaydım.Bu arada herkezin geçmiş bayramını kutluyorum.7. haftama girdim Allahın izniyle 6+3 haftalık falan hamişim işte kesemi kalp atışını falan gördüm şükürler olsun.Rabbim tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara bu duyguyu tattırsın inşallah.....
Kocaman öpüyorummmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::71::71::71::71::71::71::71::71::71::16::16::16::16:

ohhhhhhh maşallah canım allahım kucagımaza almamızı nasıp etsın tadını çıkar bu anların canım optummm:21:

Back