Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

tebrık ederım canım allah tamamına erdırsın inşallah hepımız senn gıbı sıkıntıları yaşadık onun için senı çok ii anlıorum bu kadar sıkıntıları çekelım yeterkı sonucu guzel olsun allahım bebeklerımze sagsalım kavuştursun

canım benim yaaaa fatmaya katılıyorum bence de doktorunu değiştir eğer çok sıkıldıysan biraz ara ver ama tekrar başlayınca farklı bir doktora git.. inşallah gererk kalmaz da sen de tiin gibi çatlatma iğnesi yapmadan hamile kalırsın.. seni umutlandırmak istemiyorum ama içimde bir his var yaa bişeyler olacak gibi geliyo inşallah hislerimde yanılmam.. tabiki herşeyden önce haktan hayırlısı

ayy hakkaten çok tatlı anlatmışsın yaaa Allahım nazarlardan korusun inşallah sağlıkla kavuşursun miniklerine:) maşallah son 3 aya girmişsin zaman ne çabuk geçiyo ama özellikle son 2 ay zorlu geçiyo benim de son 2 ayım yaza denk gelmişti sıcaklardan çok bunalmıştım bir de bebişin verdiği ağırlık kasık ağrıları hareketlenmelerin artması... ama yine de çok güzel yaaa.. rabbim sağlık sıhhat versin sizlere kendinize iyi bakın

:) yaa işte bekliyodun niye midem bulanmıyo niye belirtiler yok diye bak gördünmü başlamış:) ama yine de çok güzel duygular bunlar çünkü bebeğini hatırlatıyo insana... kayınpederin için de geçmiş olsun canım sıkma canını bebeğini düşün mutlu ol... ayrıca bebğine 9 haftalık demişsin de canım sizin hesap yanlış çünkü son adet gününden itibaren hesap yapmak gerekiyo maşallah senin de 11 haftalık olmuş bebişin nerdeyse 3 ay geride kalmış canım.... cinsiyetini 16 haftalık olunca öğrenirsin yani daha 5 hafta var insan merak ediyo ama mecburen bekliycen artık...
benim oğluşum da iyi çok şükür 9 ayını bitirdi onuncu aya girdik bugünlerde iyice hareketlendi o da sürekli ilgi istiyo kollarından tutuyoruz pıtır pıtır yürüyo çok tatlı Allahım esirgesin inşallah sen de benim yaşadığım bu günleri seneye yaşayacaksın canım kendinize iyi bakın

canım benim ne güzel konuşuyorsun, umut veriyorsun ama ben isteğimi de şevkimi de kaybettim. herşey o kadar ters gidiyor ki, sanki olmaması için her engel benim önüme çıkıyor. bunaldım çokkk bu fikirden uzaklaşmak istiyorum artık psikolojim çok bozuldu. bu da hayatımın her alanına yansıyor malesef sizler adına çok mutluyum inş kızlarr bebişerini de sağlıkla kucaklarına alacaklar, sen de bebeğini sağlıkla büyüteceksin. iyi dileklerim sizlerle...

uzaklaş canım uzaklaş önüne çıkan engeller bebeğine kavuşman için geçecek zamanı ayarlıyo aslında inşallah senin de bebeğine kavuşacağın gün en yakın zamanda gelir... iyi dileklerin için teşekkür ederim benim de iyi dileklerim seninle

saol esmacım yaa ay ole hesaplıosak daha ii dah cok olmuş o zaman ben aşılama gununden hesaplıodum:78:allahım inşallah canım seneye ben de gorurum o gunlerı.optum canımmmm

hıhh doktorada gittim acilen kilo vermen lazım vermeden hiçbirşey yapamayız kilo ver sonra gel dedi veremiyorum şu lanet kiloları

zlar bendede pko var ve mucıze sekılde hamıle kalmısım 6 haftalık gebeymısım salı gunu ogrendım ve ınanamadım bende dıyordumkı adet oluyumda tedavıye baslayım dıyordumkı demeden hamıle kalmısım bıle ama ne yazıkkı bebegımın kesesı cok kucuk doktor 1 hafta bekleyelım dedı sızınde boyle durumunuz oldumu beta hcg 11.123 cıktı ama bu degere gore kese kucuk sevınsemmı uzulsemmı bılmıyourm sızce yasarmı

hıhh doktorada gittim acilen kilo vermen lazım vermeden hiçbirşey yapamayız kilo ver sonra gel dedi veremiyorum şu lanet kiloları

özlemcim boyun ve kilon kaç ki kilo vermen gerekiyor. şu kullandığımız glucophege kilo vermene yardımcı olmadı mı?? benim boyum 165 kilom da 60 normalim aslında ama bana da kilo ver diyor dr.. anlamadım ben bişi... ayrıca ben o ilacı kullanamıyorum midem rahatsız iice rahatsız edior. bi gazla başlıyorum sora yine bırakıyorum..

sevgicim bana daha herhangi bir ilaç vermedi sevgili doktorlarım doktorlarım diyorum çünkü eski doktorumu bıraktım yeni bir doktora gittim bu defa.
boyum 170 kilomda 85 yaklaşık bi 15 kilo vermem lazım tedavi süresince kullanacagımız ilaçlarda kilo yapacak dedi:97:

anladım canım o dediğim ilacı kullanabilirsen eğer kilo verebilirsin. tabi ki dr un verirse kullan. inş ilaca falan gerek kalmadan hamile kalabilirsin. ben 55 kiloydum 64 e kadar çıktım bu iğnelerden ilaçlardan. şimdi biraz dikkat ediorum 60 oldum inş eski kiloma da dönebileceğim. ama kilo vermemin bi faydası olacağını düşünmüyorum zaten zayıf sayılırım.

canım 11.123 çok küçük bir değer bu değerde bebeğin kesesi görünmezki doktorun keseyi gördümü yoksa beta hcg değerine göre mi küçük diyo... ben hamile kaldığımda ilk doktora gittiğimde beta hcg 1000 lerdeydi kese zorla vajinal ultrsonla göründü birz daha açıklama yaparsan belki yardımcı olabilirim

sevgicim özlemcim ahh ahh şu kilolar... malesef doktorlarımız haklı kilo vermek en büyük yardımı yapıyor tedavimize... benim de yumurtamın geliştiği ay 5 kilo kadar vermiştim ve faydası olduğunu düşünüyorum... aslında sevginin kilosu pek yokmuş ama yine de biraz vermende fayda olacağından şüphem yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…