- Konu Sahibi esmaaa0202
-
Merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim 5. Yılıma giriyorum 2 olumsuz aşılamam oldu çok ağladım yıkıldım üzüldüm bir süre ara verdim bu arada insanların iğneli sözleri laf sokmaları devam etti kendimi hep kötü hissettim gün geldi bi köşeye çekildim ağladım gün geldi bağıra bağıra kendimden geçerek ağladım kendimden geçmek derken isyan yok heee...şuanda da anlatırken gözlerim doldu gerçekten çok zor günler yaşadım derkeeeen ben polikstik overim birde eşimde de sorun çıkmasın mı sonra tüp bebeğe karar verildi tedaviye başladım yumurta toplanmaya 2 gün kala iptal oldu hormonlarım düşmüş tekrar başlandı 13 yumurtam toplandı 3 ü gitti 10 kaldı 10 taneden 7 si döllendi 7 sindende 3 ü gitti kaldı 4...( sonra 3... (
neyse transfer günü 2 embriyo koyalım dedi doktorum ve koydu bugün test yaptırdım 268.2 çıktı ....
Hamileymişim... Ağladım çok ağladım ama mutlu son allahım herkesin başına versin inşallah bu duyguyu
yok esmacım ben bu ayda veremeyeceğim sanırsam. bugün 18. günüm 3 tane 19 mm yumurtam var ama sayamayacağım kadar da 13- 14 mm yumurtam gelişmiş. o yüzden çatlatma iğnesi yapamıyorum yine. bu ayda şansa kaldı. kendiliğinden çatlarsa çatlayacaklar bunun ihtimali de ne hiçbilmiyorum. zaten bu ay da olmazsa pes ediyorum artık. sıkıldım dr koridorlarında beklemekten, hergün iğne olmaktan, büyüdü mü büyümedi mi aman hepsi mi büyüdü çatlayacak mı die düşünmekten... artık uzaklaşıcam bu fikirden. olursa olur olmazsa yapıcak bişi yok. kendimi biraz işime vericem. zaten bu yıl hızlı bir tempo beni bekliyor. kendinize iyi bakın((
esmacim ii cok sukur hamilelik.bebekler pitir pitir oynuyolar artik cok daha net hissediorum onlari.sarkilar soluyorum onlara.son 3 aya girdik allahin izniyle.heyecanlarim basladi hayaller kuruyorum. geceleri pek uyuyamiirum.bende onlarin hareketleriyle senleniorum :) onceden sklrdim yalniz simdi onlar hareket ettikce yalniz olmadigimi daha ii anliorum ve seviniyorum onlar dogunca cok daha mutlu olcam ins rabbim nasip etsin.dua et dua ette hayirlisiyla kavusalim.
canım benım cok iiyim tabı mıde bulantılarım başladı aslınde ii bişi dilmiş ole beklıodum amaama olsun o zaman senı 9 ay karnım da ne sıkıntılarla tasıdım dıe nası solıcem:96 nun dışında eşımın babası geldı şeker hastası bızde kalıo suan hastalanmış bıraz sıkıntılıyım anlıcanz çok can sıkıo cunku ama bebegımı dusununce hiç bişeyı kafama takmıorum.haftaya bugun kontrolumuz var inş kalp atışlarını duycaz dun tam bızım hesaba gore 9 haftlaık oldu ve ikili test yapacak doktor rabbım guzel sonuçlar gormemızı nasıp etsın inşallah canım sen nasılsın bebegın nasıl optum kocaman
canım benim yaaaa fatmaya katılıyorum bence de doktorunu değiştir eğer çok sıkıldıysan biraz ara ver ama tekrar başlayınca farklı bir doktora git.. inşallah gererk kalmaz da sen de tiin gibi çatlatma iğnesi yapmadan hamile kalırsın.. seni umutlandırmak istemiyorum ama içimde bir his var yaa bişeyler olacak gibi geliyo inşallah hislerimde yanılmam.. tabiki herşeyden önce haktan hayırlısı
canım benim ne güzel konuşuyorsun, umut veriyorsun ama ben isteğimi de şevkimi de kaybettim. herşey o kadar ters gidiyor ki, sanki olmaması için her engel benim önüme çıkıyor. bunaldım çokkk bu fikirden uzaklaşmak istiyorum artık psikolojim çok bozuldu. bu da hayatımın her alanına yansıyor malesefsizler adına çok mutluyum inş kızlarr bebişerini de sağlıkla kucaklarına alacaklar, sen de bebeğini sağlıkla büyüteceksin. iyi dileklerim sizlerle...
Ayyyy kızlar gidip dönmeyi bekleyemedim cumartesi gününe randevu aldım doktora
:) yaa işte bekliyodun niye midem bulanmıyo niye belirtiler yok diye bak gördünmü başlamış:) ama yine de çok güzel duygular bunlar çünkü bebeğini hatırlatıyo insana... kayınpederin için de geçmiş olsun canım sıkma canını bebeğini düşün mutlu ol... ayrıca bebğine 9 haftalık demişsin de canım sizin hesap yanlış çünkü son adet gününden itibaren hesap yapmak gerekiyo maşallah senin de 11 haftalık olmuş bebişin nerdeyse 3 ay geride kalmış canım.... cinsiyetini 16 haftalık olunca öğrenirsin yani daha 5 hafta var insan merak ediyo ama mecburen bekliycen artık...
benim oğluşum da iyi çok şükür 9 ayını bitirdi onuncu aya girdik bugünlerde iyice hareketlendi o da sürekli ilgi istiyo kollarından tutuyoruz pıtır pıtır yürüyo çok tatlı Allahım esirgesininşallah sen de benim yaşadığım bu günleri seneye yaşayacaksın canım kendinize iyi bakın
hadı hayırlısı canım kafanı bı dagıt gel sen yınede tatılını boş geçirmeçalışmalara devam bellı olmaz bı suprız olur ii tatıller canım
Ayyyy kızlar gidip dönmeyi bekleyemedim cumartesi gününe randevu aldım doktora
özlemcim seni alkışlıyorum canım
ne tedaviden vazgeçiyosun ne de tatilden tedavine bu ay da başla ama tatildeyken bebekle ilgili tüm fikirleri unut
iyi tatiller canım:82:
hıhh doktorada gittim acilen kilo vermen lazım vermeden hiçbirşey yapamayız kilo ver sonra gel dediveremiyorum şu lanet kiloları
özlemcim boyun ve kilon kaç ki kilo vermen gerekiyor. şu kullandığımız glucophege kilo vermene yardımcı olmadı mı?? benim boyum 165 kilom da 60 normalim aslında ama bana da kilo ver diyor dr.. anlamadım ben bişi... ayrıca ben o ilacı kullanamıyorum midem rahatsız iice rahatsız edior. bi gazla başlıyorum sora yine bırakıyorum..
sevgicim bana daha herhangi bir ilaç vermedi sevgili doktorlarım doktorlarım diyorum çünkü eski doktorumu bıraktım yeni bir doktora gittim bu defa.
boyum 170 kilomda 85 yaklaşık bi 15 kilo vermem lazım tedavi süresince kullanacagımız ilaçlarda kilo yapacak dedi:97:
kızlar bendede pko var ve mucıze sekılde hamıle kalmısım 6 haftalık gebeymısım salı gunu ogrendım ve ınanamadım bende dıyordumkı adet oluyumda tedavıye baslayım dıyordumkı demeden hamıle kalmısım bıle ama ne yazıkkı bebegımın kesesı cok kucuk doktor 1 hafta bekleyelım dedı sızınde boyle durumunuz oldumu beta hcg 11.123 cıktı ama bu degere gore kese kucuk sevınsemmı uzulsemmı bılmıyourm sızce yasarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?