- Konu Sahibi esmaaa0202
-
canım 11.123 çok küçük bir değer bu değerde bebeğin kesesi görünmezki doktorun keseyi gördümü yoksa beta hcg değerine göre mi küçük diyo... ben hamile kaldığımda ilk doktora gittiğimde beta hcg 1000 lerdeydi kese zorla vajinal ultrsonla göründü birz daha açıklama yaparsan belki yardımcı olabilirim
canım kese cok küçük gorundu ıkı hafta gerıden takıp edıyormus gebelıgım senınkı 1000 miş benimki 11 katı yanı 11.312 hcg degerım 6 haftalık olması gerekırken 4 haftalıkmıs cok uzgunum yarın gıdıcem doktora ama hıc umudum yok ama yınede umut dunyası ıstekeseyı zar zor gorduler oysa sımdı coktan kalp atısının bıle duyulması gerekıyormus beta hcg degerıme ve son adet tarıhıme gore kucuk dıyor bende bırde pko var Allah yardımcımız olsun ıns
esma merhaba cnm.tecrube konusunda bizden onde olan arkdasim simdi ben kiyafet falan alcam bebeklere.yada sole solim ne gerekiorsa alacam artik yavas yavas.senden tecrubelerini anlatmani bekliorum.mesela hastane cikisi kactane aldin kiyafet ne kadar aldin gereksiz sey almak istemiorum.bide mesela aldigin kiyafetleri ne kadar zaman gydirdin.iste anlat paylas aklima gelmio daha fazla.
kızlar bunlar ne tatlı hazırlık cok şeker.kızlar bugun akşamkontrolum var ikili test yapacak doktor inşallah herşey yolundadır bebek oldu bıde en onemlısı saglıgı allahım saglık versın once çok korkuorum bı pruz cıkar dıe :18:hayırlısı bakalım dua edın kızlar
ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.
inşallah bir sorun çıkmaz canım ama çok da kafaya takma bu ikili üçlü testleri... hiçbir geçerliliği yok şimdiki aklım olsa ben yaptırmazdım benim ikili testimin sonucu kötü çıkmıştı down sendromu riski çıkmıştı o kadar üzüldüm ağladım hayatım zehir oldu ama Allahıma binlerce şükür ki amniyosentezimin sonucu temiz çıktı ve çok şükür bebeğim de sağlıklı doğdu bunun gibi çevremde o kadar çok örnek varki... onun içinkorkma tatlım herşey olacağına varır Allah sağlık sıhhat versin inşallah gerisi yalan...
ah canım ya sorma inşallah dedıgın gıbı olur.ama dun gıttık bebegımı gorduk teyzesı artık her seyı bellı ellerı ayakları kafası cok sekerdı ellerını ayaklarnı oynatıodu doktor gostrdı sırt ustu yatıo gozukuo rahatımıza düşkun olacaz galıba:82:hersey allahım cook guzeldı ense kalınlıgını olçtu normal herşey normal dedı doktor bugun kan verdım down sendromu için inşllah bişi cıkmaz canım dedıgn gbıbı olur rabbım korusun.allahım herkese versın bu guzellıgı
ah canım ya sorma inşallah dedıgın gıbı olur.ama dun gıttık bebegımı gorduk teyzesı artık her seyı bellı ellerı ayakları kafası cok sekerdı ellerını ayaklarnı oynatıodu doktor gostrdı sırt ustu yatıo gozukuo rahatımıza düşkun olacaz galıba:82:hersey allahım cook guzeldı ense kalınlıgını olçtu normal herşey normal dedı doktor bugun kan verdım down sendromu için inşllah bişi cıkmaz canım dedıgn gbıbı olur rabbım korusun.allahım herkese versın bu guzellıgı
sevindim normal cikmasina cnm ins hersey gonlunce olur.sende hazirlik yaparken sorarsin ins allah tamamina erdirsin ikimizide tum bebek bekleyenleri.
yaaa ne sandın annesi tabikide herbişeyi var bebişinin
inşallah canım herşey gönlünce olur
kızlar glukofen kullanıpta adeti düzene girmeyen varmı yardımcı olun lütfen kafayı yicem artık
esma ya benım karnım cok buyudu yanı 13 haftaya gore sadece 2 kılo aldım ama bu kadar olmaz 2 kılo sennkı nasıldı benımkı sankı 5 aylık hamılelerın karnı gıbı normalmı bu sennkınde nasıldı karnn ne zaman cıktı.bu arada ikili testımızde temız cıktı canım cok sukur opuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?