Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

Selam kızlar.. Ben de yıllaaaaardır polikistikover sendromu yüzünden çekmediği çile kalmamış biriyim. 3 yıldır evliyim ve evlendiğimden beri de bebek sahibi olabilmek için türlü türlü tedavi gördüm, zaman zaman bunalımlara girdim, ağladım, isyan ettim, umudumu yitirdim, hatta bir keresinde "düşük yapmaya bile razıyım, yeter ki hamile kalabildiğimi göreyim" diye bir laf bile çıktı ağzımdan!.. umutlarımın yine tükendiği bir dönemde, yaptığımız iğne tedavisinde hamile kaldım... Bunu paylaşıyorum çünkü ben de hamile kalamadığım o dönemde benimle aynı hastalığı olup da hamile kalan kişilerin hikayelerini okuduğumda teselli buluyordum, içimde umutlar yeniden yeşeriyordu. Bu hastalık hamile kalmamıza engel deil kızlar, sadece sağlıklı kadınlara göre çok daha fazla emek sarfetmemiz gerekiyor. Bir de psikoloji ve kafanın rahat olmasının etkisi en büyük. Bunu başarmaya çalışın yeter. Umarım isteyen herkesin dualarını kabul eder Allah...

selam iyiki yazdınız benimde umudum bitiyordu aslında klomene başladık geçen ay etki etmedi inş. bizimde meleğimiz gelir.

şuan hamılemısın canım hamıleysen kaç aylık hamılesın

merhaba şu an anlattıkların tıp kı kendim bende 3 yıldır evliyim ve pkoluyum ablamda öyleydi aşılamayla üçüz bebeleri oldu nasip kısmet darısı bana ve sizlere kızlar beklemek çok zor artık sabır ALLAH'IM

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar o kadar çok bunalımdayım ki anlatamam pkolu biri olarakdan bunu daha iki gün önce öğrendim hep bakardım bu nedemek başıma gelince öğreniliyo maalesef ben 3 yıldır evliyim hiç korunmasız gebe kalamadım kocaelinde bi dr gittim bana 2 ay ilaç la yumurtalıkları olgunlaştırıp çatlama iğnesi yaptı sonra 3 ay ara verdik şimdi yine ilaç verdi ama olgunlaşmamış bu yüzden iğneyi vurmadı şimdi de bi 3ay daha ara verdik sabrım kalmadı yaş 30 oldu daha ne kadar bekleyecem bu tedaviler sizce normal mi dersiniz prolaktinimyüksek çıktı ilaçkullanıyorum birde şeker hapı kullanıyorum zayıflamam gerekmiş öle dedi dr bana yardımcı olursanız sevinirim teşşekkürler şimdiden kızlar

Son düzenleme:
kızlar taşındık ama netimizde sorun var bağlanınca inşallah aranıza dönücem ama pek kimseler uğramamış zaten umarım herkes iyidir

ablalarım ya ben 17 yaşındayımda doktor bana polikistik over var dedi diane35 diye bi ilaç verdi 6 ay kullanıyorum ilacı 6 ay kullanmıyorum.ama geçmedi hala kistler ilerde çok büyük bi problemmi olur.bu arada yeni üyeyim polikistikover başlığını okuyunca direk atladım ama yanlış yerde sormadım umarım

canım kistler gitmez zaten sen düzenli olarak doktor kontrollerine git ilaçlarını kullan inşallah ilerde büyük bir sorun çıkmaz her polikistik overli aynı olmuyo kimileri pek bir sorun yaşamıyo kimileri ise yıllarca tedaviden sonra çocuk sahibi oluyo umarım sen o sorun yaşamayan şanslılardan olursun tatlım

selam bende pko var kilolardan dolayı olmuş 1 düşük yaptım 9 aydır bebeğimiz olmuyor inş. biran önce olur bu ay 2.klomen ve çatlatma iğnemi oldum inş. olur rabbim yüzümüze baksın...

Cnm hikayeni okudum ben de umutlandım valla Allah bebişine sağlıklı uzun ömürler verir inş..Sütün buharı derken marketteki sütler olurmu yoksa doğalmı olması lazım cnm

Cnm hikayeni okudum ben de umutlandım valla Allah bebişine sağlıklı uzun ömürler verir inş..Sütün buharı derken marketteki sütler olurmu yoksa doğalmı olması lazım cnm

amin canım çok teşekkür ederim darısı sana da olsun inşallah... evet marketlerde satılan sütlerle yaptım ben illa doğal olacak diye bişey yok

tiincim fatmacım hamilelikleriniz nasıl gidiyor kızlar umarım bir sorun yoktur... diğer kızlardan da bir haber yok hadi bi hamiş haberi verin de şenlenelim yaaa

tiincim fatmacım hamilelikleriniz nasıl gidiyor kızlar umarım bir sorun yoktur... diğer kızlardan da bir haber yok hadi bi hamiş haberi verin de şenlenelim yaaa

yok esmacım ben bu ayda veremeyeceğim sanırsam. bugün 18. günüm 3 tane 19 mm yumurtam var ama sayamayacağım kadar da 13- 14 mm yumurtam gelişmiş. o yüzden çatlatma iğnesi yapamıyorum yine. bu ayda şansa kaldı. kendiliğinden çatlarsa çatlayacaklar bunun ihtimali de ne hiçbilmiyorum. zaten bu ay da olmazsa pes ediyorum artık. sıkıldım dr koridorlarında beklemekten, hergün iğne olmaktan, büyüdü mü büyümedi mi aman hepsi mi büyüdü çatlayacak mı die düşünmekten... artık uzaklaşıcam bu fikirden. olursa olur olmazsa yapıcak bişi yok. kendimi biraz işime vericem. zaten bu yıl hızlı bir tempo beni bekliyor. kendinize iyi bakın((

esmacim ii cok sukur hamilelik.bebekler pitir pitir oynuyolar artik cok daha net hissediorum onlari.sarkilar soluyorum onlara.son 3 aya girdik allahin izniyle.heyecanlarim basladi hayaller kuruyorum. geceleri pek uyuyamiirum.bende onlarin hareketleriyle senleniorum :) onceden sklrdim yalniz simdi onlar hareket ettikce yalniz olmadigimi daha ii anliorum ve seviniyorum onlar dogunca cok daha mutlu olcam ins rabbim nasip etsin.dua et dua ette hayirlisiyla kavusalim.

Son düzenleme:

canım benım cok iiyim tabı mıde bulantılarım başladı aslınde ii bişi dilmiş ole beklıodum amaama olsun o zaman senı 9 ay karnım da ne sıkıntılarla tasıdım dıe nası solıcem:96nun dışında eşımın babası geldı şeker hastası bızde kalıo suan hastalanmış bıraz sıkıntılıyım anlıcanz çok can sıkıo cunku ama bebegımı dusununce hiç bişeyı kafama takmıorum.haftaya bugun kontrolumuz var inş kalp atışlarını duycaz dun tam bızım hesaba gore 9 haftlaık oldu ve ikili test yapacak doktor rabbım guzel sonuçlar gormemızı nasıp etsın inşallah canım sen nasılsın bebegın nasıl optum kocaman

ah be sevgıcım senn acılen doktorunu degiştırmen gerek yılma lutfen olacak ya buna inan canım benım senn de yuzun gulecek ama lutfen once ii bı doktor bul imkanın varsa keşke burda benım doktora gozuksen canım umudunu yıtırme ben bılıorum senn bebegın olacak ama once sabır tatlım

ayyyyy tıın cok tatlısın yaa cok guzel bende istııorum ama onu hıssetmek ayy allahım banada ogunlerı gostersın canııımmm.maşallah demek 3 ay kaldı bana gore zaman hiç geçmio sankıhaftaya salı kont gıdecez kalp atışlarını duyarız inşllah canım sennkılerın cınsıyetı hangı ayda bellı oldu.bana bızım hesaba gore 9 hafta doktorun hesabına gore 11 hafta bız aşılama gununden heasap alıoruz doktor en son adet gununden.ay sarkı soluyosun demek melek kızlarına cok şeker cok duygulandım allahım bu guzel duyguları sevgıye ozleme dıger bebek isteyen tum arkadaslarıma en yakın zamanda yaşatır inşallah.inşşallah rabbım tamamına erdırsın.eyluldemı ekımde mı gelıo meleklerın canımm

selam bende pko var kilolardan dolayı olmuş 1 düşük yaptım 9 aydır bebeğimiz olmuyor inş. biran önce olur bu ay 2.klomen ve çatlatma iğnemi oldum inş. olur rabbim yüzümüze baksın...

inşallah olur canım bana bu topık ugur getırdı sızede getırr inşallah kılo ver kesınlıkle ben 76 kıolydum 5 kılo verdım bılmıorum ama belkı onun da etkısı vardır sonra hamıle kaldım darısı basına canım pes etme at ustunde yagları

Merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim 5. Yılıma giriyorum 2 olumsuz aşılamam oldu çok ağladım yıkıldım üzüldüm bir süre ara verdim bu arada insanların iğneli sözleri laf sokmaları devam etti kendimi hep kötü hissettim gün geldi bi köşeye çekildim ağladım gün geldi bağıra bağıra kendimden geçerek ağladım kendimden geçmek derken isyan yok heee...şuanda da anlatırken gözlerim doldu gerçekten çok zor günler yaşadım derkeeeen ben polikstik overim birde eşimde de sorun çıkmasın mı sonra tüp bebeğe karar verildi tedaviye başladım yumurta toplanmaya 2 gün kala iptal oldu hormonlarım düşmüş tekrar başlandı 13 yumurtam toplandı 3 ü gitti 10 kaldı 10 taneden 7 si döllendi 7 sindende 3 ü gitti kaldı 4... ( sonra 3... (
neyse transfer günü 2 embriyo koyalım dedi doktorum ve koydu bugün test yaptırdım 268.2 çıktı ....
Hamileymişim... Ağladım çok ağladım ama mutlu son allahım herkesin başına versin inşallah bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…