- Konu Sahibi esmaaa0202
Merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim 5. Yılıma giriyorum 2 olumsuz aşılamam oldu çok ağladım yıkıldım üzüldüm bir süre ara verdim bu arada insanların iğneli sözleri laf sokmaları devam etti kendimi hep kötü hissettim gün geldi bi köşeye çekildim ağladım gün geldi bağıra bağıra kendimden geçerek ağladım kendimden geçmek derken isyan yok heee...şuanda da anlatırken gözlerim doldu gerçekten çok zor günler yaşadım derkeeeen ben polikstik overim birde eşimde de sorun çıkmasın mı sonra tüp bebeğe karar verildi tedaviye başladım yumurta toplanmaya 2 gün kala iptal oldu hormonlarım düşmüş tekrar başlandı 13 yumurtam toplandı 3 ü gitti 10 kaldı 10 taneden 7 si döllendi 7 sindende 3 ü gitti kaldı 4... ( sonra 3... (
neyse transfer günü 2 embriyo koyalım dedi doktorum ve koydu bugün test yaptırdım 268.2 çıktı ....
Hamileymişim... Ağladım çok ağladım ama mutlu son allahım herkesin başına versin inşallah bu duyguyu
tebrık ederım canım allah tamamına erdırsın inşallah hepımız senn gıbı sıkıntıları yaşadık onun için senı çok ii anlıorum bu kadar sıkıntıları çekelım yeterkı sonucu guzel olsun allahım bebeklerımze sagsalım kavuştursun