• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

kızlar merhaba,
uzun zamandır yazmıyorum ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. birazcık da olsa bebek fikrinden uzaklaşıp kafamı boşaltmaya çalıştım malum bu ay dinlenme ayımdı, bir de çok takınca olmuyor diyor herkes bende bu ay kendime izin verdim.. ve nihayet bu dinlenme ayı bitti yeni bir ay yeni bir umut başlıyor inş.. yarın dr a gidiyorum bir kez daha aşılamayı denemek istediğimi söyledim yine iğne tedavisi yapıcaz yani.. artık bu ay da olmazsa bi 3 ay kadar ara vericem tedaviye. ama nolur dua edin tek tüpüme rağmen bu ay olsun artık yaa... pko inat troidimin az çalışmasına inat tüplerimden birinin tıkalı olmasına inat kansızlığıma inat yapıcam ben bu çocuğu :)))))
bi gazla başlıyorum hadi hayırlısı, kendinize iyi bakın, öpüyorummmmmmmmm:79:

merhaba kızlar:80::80:ben size hikayemi anlatayım öncelikle kasım 2006 evlendim 18 yaşında tabi o zamanlar çalışıyorum ve yaşımın verdiği heycandan çocuk düşünmüyorum evlendim ama bir baktık eşimle birlikte olmamıyorum sorunluyum korkuyorum:59::59:tabi bu zaman çok uzadı 2 sene kadar ugraşıyoruz olmuyor artık bir psikologa gitmeyi düşünüyoruz çevremizdeded kimse bilmiyor sadece eşim ve ben neyse psikologa gidecegim ay başardık 2009 haziranda çok şükür tabi bende adet düzensizliği var anlıyorum bişeyler oldugunu önce gidemiyordum evliyim ama daha kızım diye hemen öbür ay doktora gittim ögrendim pko oldugumu:63:ne nefret bişey neyse ben tedavi için okadar çok acele ettimki hiç fırsat vermeden eylül ayında yumurtlama tedavisinde buldum kendimi tek hatam geçmişimi anlatmamam doktorlara deniyoruz olmuyor falan deken rahim filmi çekindim temiz hormon tahlillerim biraz karışık kötü falan derken başka doktora geçtim oda baştan tarama yaptı bir ay ondada yumurtlama tedavisi gördüm ve sonra tabi aşılama ilk aşılama ohs nedeniyle iptal iki ay dinlenme sonucunda diger aşılama için strat verdik ama tabi ne yapacagını şaşırıyor doktorum az doz veriyor ilacı gelişmiyor çok veriyor aşırı uyarılıyor adam bıktı benden zar zor yaptık aşılamamı ben heycanla sonucu beklerken negatif aglamalar zırlamalar:43::43:yine ara verdik diger aşılama için start verdik oda sonu hüsranla bitti ve ben artık yeter deyip ara verdim tedaviye oluruna bıraktım ama tedaviyi sadace beynimde hep çocuk isteği var:49::49:tabi bu arada doktorum bana git tüp bebek yaptır dedi yaşım daha 22 bile degil ta o sıralar ve şuan görüyorum o kadar büyük bi sorunum yokken 7 ayın sonunda bana git tüp bebek yaptır dediği hastaneye gittim bütün tahlilierimle fikir alacagım ordada tahililer falan derken sonuçlar çıktı doktor odasına gittik bana adam hormon tahililin normal tüpler açık eşinin sperm tahlili normal ama herşey normal gel tüp bebek yapalım dedi direk evlilik sürecim uzun diye oda biz düşünelim dedik çıktım ama çok sevinçliyim içimde huzur var istemiyorum tüp bebek herşeyim temiz çıkmış ne geregi var annemin zoruyla:4::4:annemim kendi eski doktoruna gittik tabi ben adetim bitmiş diger adetim yaklaşıyor hani hormonlar iyi çıktı ya ben o sıra sogan suyuna başladım öylesine inanın çocuk için degil bundan öncede içmiştim faydasını görmedim:50::50:doktora gittik anlattım durumumu adetimin 18 günü ben hani yumurtam yoktur yada kendiliğinden çatlamaz diye düşünüyorum adama sen niye tedavi oluyorsun biri sagda biri soda 20 ve 21 yumurtan var dei bana nasıl mutluyum uçuyorum ilk defamı yumurtam oluşuyor hayır kendiliğinden oluşması çok güzel:65::65:git şinle yarın birlikte ol gel dedi çarşamba gittim biri çatlamış digeri duruyor dedi ne ilişkiye gir ne girme dedi sadce hiç bi şekilde başım agrıyor ilaç grip oldum diye ilaç alma beni ara dedi adet olsanda olmasanda adetinden bir gün sonra gel dedi 10 gün vardı adetime ve o sura eşimin bi yakını dogum yaptı biz sadece doktorum dedgi gün birlikte olabildik hani herzaman çok birlikte olunca olacagına inanarım umudum yok olmadı diyorum gittik doktora adetimden bir gün sonra adet olmadım ama sancım var olacagım sanki baktı ultrasyonla tahilil isteyelim dedi varmı dedim bilemem dedi tahlili verdik ben annem eşim bekliyorz saatti neyse geldi saat sonucu alacagız ben dedim almam sonucu eşim aldı sonuca bakıyor var ama deger düşük 30.6 ben görünce kimyasala dedim doktorum aldı sonucu gebesin dedi bana gün verdi gönderdi ama ben hycandan agladım orda düşükmü deger falan hiç bişey sormadan çıktım eve geldim bu deger düşük diyorum içim içimi yiyor araştıroyorum benden yüksek degerleri düşmüş çok şükürki düşmedi degerim ama doktora gidene kadarda dayandım yaptırmdım kan test o zaman kadar hamile modunda gezerim hasterim gider dedim çok şükür kesemizi gördük daha sonra kalp atşımızı geçenlerde bir korku yaşadım yine gittik ozaman cihazdan sesini açtı dinledim azıcıkda olsa bebgim çok iyi ama geç dölenme oldugu için bir hafta yada bir kaç gün geriyiz günümüze göre şuan 9+4 günlük gebeyim:nazar::emir_bebek:biraz uzun oldu ama umut olmak istedim bana olmaz çocugun bile dediler ve ben tedavi olmadan hamile kaldım hiç olmayacak zamanda kimseye degil rabbime sıgının o herşeyin iyisini biliyor inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırımda bebeğimi kucagıma alırım ve siz kader arkadaşlarım inşallah sizlerde kavuşacaksınız meleklerinize umudunuzu asla yitirmeyin:71::71::71:

özlem ve aynur kayıplarda:44:, tatlı hamişlerimiz tiin ve fatma dinleniyorlar bebişlerine bakıyorlar:49:, svgcim de tedavisine odaklanmış durumda:21:... sayfamız kimsesiz kaldı ben de bugünlerde ev toparlıyorum taşınacaz kısmetse... inşallah işlerim bitip geri geldiğimde güzel güzel haberlerle karşılaşırım hepinizi öpüyorum kızlar:9::9::9:

kızlar merhaba,
uzun zamandır yazmıyorum ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. birazcık da olsa bebek fikrinden uzaklaşıp kafamı boşaltmaya çalıştım malum bu ay dinlenme ayımdı, bir de çok takınca olmuyor diyor herkes bende bu ay kendime izin verdim.. ve nihayet bu dinlenme ayı bitti yeni bir ay yeni bir umut başlıyor inş.. yarın dr a gidiyorum bir kez daha aşılamayı denemek istediğimi söyledim yine iğne tedavisi yapıcaz yani.. artık bu ay da olmazsa bi 3 ay kadar ara vericem tedaviye. ama nolur dua edin tek tüpüme rağmen bu ay olsun artık yaa... pko inat troidimin az çalışmasına inat tüplerimden birinin tıkalı olmasına inat kansızlığıma inat yapıcam ben bu çocuğu :)))))
bi gazla başlıyorum hadi hayırlısı, kendinize iyi bakın, öpüyorummmmmmmmm:79:
canım benım tedavın hayırlı olur nşallah rabbım bu sefer yuzunu guldursun dıger hastalıklarınada kafanı hiiiiç takma bendede var tırot benım kı yavas calısıo ve hala ilaç kullanıorum hamıla kaldıktamn sonra degerlerım bırazcık arttı doktor ılaç dozumu yukselttı ve her ay kont var sende bu hastalıgını sakın ihmal etme herseyın hayırlısı bu ayda sen gulersın inşallah canım benımyapacaksın sende anne olacaksın sonra hep beraber bebeklerımzıın gelısımını konusacaz :48:sakın canını sıkma kıb rabbım yardımcın olsun:54:

özlem ve aynur kayıplarda:44:, tatlı hamişlerimiz tiin ve fatma dinleniyorlar bebişlerine bakıyorlar:49:, svgcim de tedavisine odaklanmış durumda:21:... sayfamız kimsesiz kaldı ben de bugünlerde ev toparlıyorum taşınacaz kısmetse... inşallah işlerim bitip geri geldiğimde güzel güzel haberlerle karşılaşırım hepinizi öpüyorum kızlar:9::9::9:

canım hayırlı olsun fazla gecıkme emı sayfamzı sensız olmuor sana kolay gelsın tatlım optummm kocaman

Arkadaşlar ben de umudunu yitirmeyenlerdenim.hikayem biraz uzun.kısaca;
ocak 2007 evlendim.mayıs 2009'a kadar doğum kontrol hapıyla korundum.sonra adet düzensizliklerim başladı.ekime kadar 2 ayda bir adet olmaya başladım.pko teşhisi kondu ve tedaviye başladık.klomen 1 dozla başladık olmadı.2 doza çıkardık olmadı.femara kullandım sonra 3 ay üst üste yine olmadı.dr.um artık 1-2 ay ara verelim dedi.ve ben o ay yani temmuz 2010'da hamile kaldım:) ilk kontrolde ikizlerim olmuştu.2 kontrolde 1'isi gelişmedi.teke düştü bebişler,olsun,olana can versin allahım dedik ama 10. haftada onun da kalbi durdu.operasyon geçirip gebeliği sonlandırdık.şimdi kasım ayından beri tekrar tedaviye başladık 2 doz klomenle.14. gün 18 mm çapında 3 yumurtam vardı.çatlamazsa diye çatlatma iğnesi oldum.bugün 30.günüm.3 güne kadar bekleyip test yapıcam.işşallah Allahım bana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatır.umudumuzu kaybetmeden olana kadar devam derim.yılmak yook..

özlem ve aynur kayıplarda:44:, tatlı hamişlerimiz tiin ve fatma dinleniyorlar bebişlerine bakıyorlar:49:, svgcim de tedavisine odaklanmış durumda:21:... Sayfamız kimsesiz kaldı ben de bugünlerde ev toparlıyorum taşınacaz kısmetse... Inşallah işlerim bitip geri geldiğimde güzel güzel haberlerle karşılaşırım hepinizi öpüyorum kızlar:9::9::9:

selam kızlar ben geldim uzun zamandır çok yoğun çalışıyorum evede yorgun argın gidiyorum :68: Hiç vaktim olmuyor girmeye.bende bu ay SALDIM çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyorum :1: Bu ayda bi şey olmazsa tekrar doktora gidicem. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla sevgiciğim son gaz devam durmak yok :32:

Son düzenleme:
kızlarr bana bir fikir verin lütfen, dr a gittim gonal f e başladık. ama dr 112,5 la başlamamı sölemesine rağmen ben 75 le başladım. 2 ay önce 150 ile başlamıştı hatırlarsanız 20 yumurta birden gelişmişti. bende yine aynı şeyden korktuğum için ilk ay olduğu gibi 75 le başladım. çünkü o ay uzun süre 75 yapmıştım sora 112,5 son iki günde 150 2 tane yumurtam güzel gelişmişti. dr umu dinlemememin sebebi de acaba çok yumurta geliştirip bak bi sürü yumurtan gelişio tüp bebek için uygun bu durum deyip ona yönlendirmeye çalışıo gibi gelio ne bilim yada ben öle düşünüorum. güvenim biraz sarsıldı. bu saatten sora da dr deiştirmek istemiorum. 112,5 a geçicem ama kaç gün sora geçsem bilemedim. kendi kendimin dr olmaya çalışıo gibiyim yanlış biliorum ama artık vücudumu tanıorum 112,5 birden yumurta geliştirecak yine bu da bana zarar verio. zaten hiç hoşalnmıorum vücuduma bu iğneleri almaktan o yüzden yüksek doz kullanmak istemiorum.
fikri olan paylaşsın lütfen öpüorum sizzi..
esmacım kolay gelsin bu arada. fatma bebişine çok iyi bak.. bak ben hala uğraşıorum:(

selam kızlar ben geldim uzun zamandır çok yoğun çalışıyorum evede yorgun argın gidiyorum :68: Hiç vaktim olmuyor girmeye.bende bu ay SALDIM çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyorum :1: Bu ayda bi şey olmazsa tekrar doktora gidicem. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla sevgiciğim son gaz devam durmak yok :32:

canım bi gazla başladım inş öle de gider ama biraz kafama göre takılıorum dr dan bağımsız yanlış yapıorum sanki ama ne bilim bölesini kendimce daha uygun gördüm. sen de iyi yapmışsın birazcık bu fikirden uzaklaşmk iyi gelio gibi. hep böle amannn denilen zamanda hamile kalıo insanlar bakarsın bizde de işe yarar.. inş dr gitmene gerek kalmadan kendilinden olur.. kendine iyi bakk

canım bi gazla başladım inş öle de gider ama biraz kafama göre takılıorum dr dan bağımsız yanlış yapıorum sanki ama ne bilim bölesini kendimce daha uygun gördüm. Sen de iyi yapmışsın birazcık bu fikirden uzaklaşmk iyi gelio gibi. Hep böle amannn denilen zamanda hamile kalıo insanlar bakarsın bizde de işe yarar.. Inş dr gitmene gerek kalmadan kendilinden olur.. Kendine iyi bakk
canım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla sınamasın bol bol dua ediyorum hepimize
bu arada herkesin kandili mübarek olsun

kızlarr bana bir fikir verin lütfen, dr a gittim gonal f e başladık. Ama dr 112,5 la başlamamı sölemesine rağmen ben 75 le başladım. 2 ay önce 150 ile başlamıştı hatırlarsanız 20 yumurta birden gelişmişti. Bende yine aynı şeyden korktuğum için ilk ay olduğu gibi 75 le başladım. çünkü o ay uzun süre 75 yapmıştım sora 112,5 son iki günde 150 2 tane yumurtam güzel gelişmişti. Dr umu dinlemememin sebebi de acaba çok yumurta geliştirip bak bi sürü yumurtan gelişio tüp bebek için uygun bu durum deyip ona yönlendirmeye çalışıo gibi gelio ne bilim yada ben öle düşünüorum. Güvenim biraz sarsıldı. Bu saatten sora da dr deiştirmek istemiorum. 112,5 a geçicem ama kaç gün sora geçsem bilemedim. Kendi kendimin dr olmaya çalışıo gibiyim yanlış biliorum ama artık vücudumu tanıorum 112,5 birden yumurta geliştirecak yine bu da bana zarar verio. Zaten hiç hoşalnmıorum vücuduma bu iğneleri almaktan o yüzden yüksek doz kullanmak istemiorum.
Fikri olan paylaşsın lütfen öpüorum sizzi..
Esmacım kolay gelsin bu arada. Fatma bebişine çok iyi bak.. Bak ben hala uğraşıorum:(

ah sevgıcım bence yanlış yapıosun ben bıde senn doktoru cozemedım ya senn yumurta olsuo ama yuksek dozla nıe başlıo canım sen hangı şehırdeıdın keşke ankaraya gelme gıbı şansın olsa kendi doktorumu onerıorum bana kesınlıkle az dozla başlıodu aksıne ben haocam yuksek dozla baslalım dıodum o da yuksek dozla başlasak yumurtaların bırden buyur hiç bi işe yaramaz dedi benım yumurtalrımda cok oluodu onn için doktor azla başlayıp sonra yumurtalrın durumuna gore dozu arttıryodu.bence kafana gore davranma senn doktorun ısrarla tup bebek dıo canımdaha sana tup bebek için cok erken belkı sırf para için yapıodur bılemezsın canım cunku aynı şeylerle yıne başlamış ben cok doktor dolastım ama sonnda buldum dogruyu yerı geldı tedavıyı yarım bırakıp başka doktora gıttım.bi düşün canım sen allah yardımcm zolsun inşallah

ne iyi yapmışsın canım bakarsın olurmu olur zaten hep umulmadık zamanda geliyor ya bebişlerimiz... hadi bakalım sevgiyle senden bekliyoruz sürprizleri:9:

kızlarr bana bir fikir verin lütfen, dr a gittim gonal f e başladık. ama dr 112,5 la başlamamı sölemesine rağmen ben 75 le başladım. 2 ay önce 150 ile başlamıştı hatırlarsanız 20 yumurta birden gelişmişti. bende yine aynı şeyden korktuğum için ilk ay olduğu gibi 75 le başladım. çünkü o ay uzun süre 75 yapmıştım sora 112,5 son iki günde 150 2 tane yumurtam güzel gelişmişti. dr umu dinlemememin sebebi de acaba çok yumurta geliştirip bak bi sürü yumurtan gelişio tüp bebek için uygun bu durum deyip ona yönlendirmeye çalışıo gibi gelio ne bilim yada ben öle düşünüorum. güvenim biraz sarsıldı. bu saatten sora da dr deiştirmek istemiorum. 112,5 a geçicem ama kaç gün sora geçsem bilemedim. kendi kendimin dr olmaya çalışıo gibiyim yanlış biliorum ama artık vücudumu tanıorum 112,5 birden yumurta geliştirecak yine bu da bana zarar verio. zaten hiç hoşalnmıorum vücuduma bu iğneleri almaktan o yüzden yüksek doz kullanmak istemiorum.
fikri olan paylaşsın lütfen öpüorum sizzi..
esmacım kolay gelsin bu arada. fatma bebişine çok iyi bak.. bak ben hala uğraşıorum:(

canımmm hemen bir doktor bul kandine acilennnn bu tedavi kendi kafana göre olmaz ilaçlarımız zaten çok pahalı boşa harcama ayrıca paradan daha önemlisi de senin sağlığın hemen hemen hemen bir doktor bul durumunu anlat inşallah herşey güzel olur

umudumu yitirmiyorum ama bugün hastalandım.of allahım önümüzdeki günlere kaldı umutlar yine.günler geçiyo sabır ya rabbim.isteyen herkese uğraştırmadan versin bebiş.şu kandil günü dualarım tüm isteyenlerle kardeşler..

Kızlar konumuzla alakası olmayan bişey sorucam yardımcı olabilirmisiniz acaba????
Yakın bir arkadaşım bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyor ama
yaptırıp bittirdikten sonra hamile olursa bi zararı olurmu bununla ilgili fikrilerinizi alabilirmiyim :44:

Kızlar konumuzla alakası olmayan bişey sorucam yardımcı olabilirmisiniz acaba????
Yakın bir arkadaşım bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyor ama
yaptırıp bittirdikten sonra hamile olursa bi zararı olurmu bununla ilgili fikrilerinizi alabilirmiyim :44:

bilmiyorum canım fikrim yok ama araştırsın zararı varsa acele etmesin hamilelikten sonra yaptırsın en iyisi...

umudumu yitirmiyorum ama bugün hastalandım.of allahım önümüzdeki günlere kaldı umutlar yine.günler geçiyo sabır ya rabbim.isteyen herkese uğraştırmadan versin bebiş.şu kandil günü dualarım tüm isteyenlerle kardeşler..

amın canım inşallah rabbım kabul etsın dualarımızı bızım yuzumuzu guldurdugu gıbı sızınde yuzunuzu guldursun inşallah

Back