- Konu Sahibi esmaaa0202
-
canım hakkında hayırlısı olsun Allah emeklerinizi boşa vermesin inşallah ameliyat öncesinde de sonrasında da bi sorun çıkmaz bebişine kavuşursun sen de..
canım benım tedavın hayırlı olur nşallah rabbım bu sefer yuzunu guldursun dıger hastalıklarınada kafanı hiiiiç takma bendede var tırot benım kı yavas calısıo ve hala ilaç kullanıorum hamıla kaldıktamn sonra degerlerım bırazcık arttı doktor ılaç dozumu yukselttı ve her ay kont var sende bu hastalıgını sakın ihmal etme herseyın hayırlısı bu ayda sen gulersın inşallah canım benımyapacaksın sende anne olacaksın sonra hep beraber bebeklerımzıın gelısımını konusacazkızlar merhaba,
uzun zamandır yazmıyorum ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. birazcık da olsa bebek fikrinden uzaklaşıp kafamı boşaltmaya çalıştım malum bu ay dinlenme ayımdı, bir de çok takınca olmuyor diyor herkes bende bu ay kendime izin verdim.. ve nihayet bu dinlenme ayı bitti yeni bir ay yeni bir umut başlıyor inş.. yarın dr a gidiyorum bir kez daha aşılamayı denemek istediğimi söyledim yine iğne tedavisi yapıcaz yani.. artık bu ay da olmazsa bi 3 ay kadar ara vericem tedaviye. ama nolur dua edin tek tüpüme rağmen bu ay olsun artık yaa... pko inat troidimin az çalışmasına inat tüplerimden birinin tıkalı olmasına inat kansızlığıma inat yapıcam ben bu çocuğu :)))))
bi gazla başlıyorum hadi hayırlısı, kendinize iyi bakın, öpüyorummmmmmmmm:79:
özlem ve aynur kayıplarda:44:, tatlı hamişlerimiz tiin ve fatma dinleniyorlar bebişlerine bakıyorlar, svgcim de tedavisine odaklanmış durumda ... sayfamız kimsesiz kaldı ben de bugünlerde ev toparlıyorum taşınacaz kısmetse... inşallah işlerim bitip geri geldiğimde güzel güzel haberlerle karşılaşırım hepinizi öpüyorum kızlar
özlem ve aynur kayıplarda:44:, tatlı hamişlerimiz tiin ve fatma dinleniyorlar bebişlerine bakıyorlar, svgcim de tedavisine odaklanmış durumda ... Sayfamız kimsesiz kaldı ben de bugünlerde ev toparlıyorum taşınacaz kısmetse... Inşallah işlerim bitip geri geldiğimde güzel güzel haberlerle karşılaşırım hepinizi öpüyorum kızlar
selam kızlar ben geldim uzun zamandır çok yoğun çalışıyorum evede yorgun argın gidiyorumHiç vaktim olmuyor girmeye.bende bu ay SALDIM çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyorum Bu ayda bi şey olmazsa tekrar doktora gidicem. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla sevgiciğim son gaz devam durmak yok
canım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla sınamasın bol bol dua ediyorum hepimizecanım bi gazla başladım inş öle de gider ama biraz kafama göre takılıorum dr dan bağımsız yanlış yapıorum sanki ama ne bilim bölesini kendimce daha uygun gördüm. Sen de iyi yapmışsın birazcık bu fikirden uzaklaşmk iyi gelio gibi. Hep böle amannn denilen zamanda hamile kalıo insanlar bakarsın bizde de işe yarar.. Inş dr gitmene gerek kalmadan kendilinden olur.. Kendine iyi bakk
kızlarr bana bir fikir verin lütfen, dr a gittim gonal f e başladık. Ama dr 112,5 la başlamamı sölemesine rağmen ben 75 le başladım. 2 ay önce 150 ile başlamıştı hatırlarsanız 20 yumurta birden gelişmişti. Bende yine aynı şeyden korktuğum için ilk ay olduğu gibi 75 le başladım. çünkü o ay uzun süre 75 yapmıştım sora 112,5 son iki günde 150 2 tane yumurtam güzel gelişmişti. Dr umu dinlemememin sebebi de acaba çok yumurta geliştirip bak bi sürü yumurtan gelişio tüp bebek için uygun bu durum deyip ona yönlendirmeye çalışıo gibi gelio ne bilim yada ben öle düşünüorum. Güvenim biraz sarsıldı. Bu saatten sora da dr deiştirmek istemiorum. 112,5 a geçicem ama kaç gün sora geçsem bilemedim. Kendi kendimin dr olmaya çalışıo gibiyim yanlış biliorum ama artık vücudumu tanıorum 112,5 birden yumurta geliştirecak yine bu da bana zarar verio. Zaten hiç hoşalnmıorum vücuduma bu iğneleri almaktan o yüzden yüksek doz kullanmak istemiorum.
Fikri olan paylaşsın lütfen öpüorum sizzi..
Esmacım kolay gelsin bu arada. Fatma bebişine çok iyi bak.. Bak ben hala uğraşıorum
selam kızlar ben geldim uzun zamandır çok yoğun çalışıyorum evede yorgun argın gidiyorumHiç vaktim olmuyor girmeye.bende bu ay SALDIM çayıra mevlam kayıra taktiği uyguluyorum Bu ayda bi şey olmazsa tekrar doktora gidicem. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla sevgiciğim son gaz devam durmak yok
kızlarr bana bir fikir verin lütfen, dr a gittim gonal f e başladık. ama dr 112,5 la başlamamı sölemesine rağmen ben 75 le başladım. 2 ay önce 150 ile başlamıştı hatırlarsanız 20 yumurta birden gelişmişti. bende yine aynı şeyden korktuğum için ilk ay olduğu gibi 75 le başladım. çünkü o ay uzun süre 75 yapmıştım sora 112,5 son iki günde 150 2 tane yumurtam güzel gelişmişti. dr umu dinlemememin sebebi de acaba çok yumurta geliştirip bak bi sürü yumurtan gelişio tüp bebek için uygun bu durum deyip ona yönlendirmeye çalışıo gibi gelio ne bilim yada ben öle düşünüorum. güvenim biraz sarsıldı. bu saatten sora da dr deiştirmek istemiorum. 112,5 a geçicem ama kaç gün sora geçsem bilemedim. kendi kendimin dr olmaya çalışıo gibiyim yanlış biliorum ama artık vücudumu tanıorum 112,5 birden yumurta geliştirecak yine bu da bana zarar verio. zaten hiç hoşalnmıorum vücuduma bu iğneleri almaktan o yüzden yüksek doz kullanmak istemiorum.
fikri olan paylaşsın lütfen öpüorum sizzi..
esmacım kolay gelsin bu arada. fatma bebişine çok iyi bak.. bak ben hala uğraşıorum
Kızlar konumuzla alakası olmayan bişey sorucam yardımcı olabilirmisiniz acaba????
Yakın bir arkadaşım bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyor ama
yaptırıp bittirdikten sonra hamile olursa bi zararı olurmu bununla ilgili fikrilerinizi alabilirmiyim :44:
umudumu yitirmiyorum ama bugün hastalandım.of allahım önümüzdeki günlere kaldı umutlar yine.günler geçiyo sabır ya rabbim.isteyen herkese uğraştırmadan versin bebiş.şu kandil günü dualarım tüm isteyenlerle kardeşler..
amın canım inşallah rabbım kabul etsın dualarımızı bızım yuzumuzu guldurdugu gıbı sızınde yuzunuzu guldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?