- Konu Sahibi esmaaa0202
-
kızlar bugun gıttım kontrole ayy cok guzel bişey bu yaa:89:bunda bebegımı gordum ama cok kuçuk mınnacıktı fasulye kadar dedı doktor daha ama cok şukur hersey yolunda problem yok 21 hazıranda kontrolum doktor kalp atışlarını gormuş ama bıze duyurmadı cunku daha yenı oldugu için bebege zarar verr dıe bıze gostermedı bıdahakı kontrole sabırsızlıkla o gunu beklıorumallahım burda isteyen tum arkadaslarıma nasıp etsın inşallah kzılar dualarımdasınız
iyi haberlerle geldiğin için sevindim canım inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamına erer kendine ve bebişe iyi bak fatmacım
fatmacim boyle seyler getirme aklina.kendine dikkat et dua et gerisini allaha birak.bende ilk zamanlar hep ruyama kanamam oldugunu goruyodum cunku hep boyle bi korkum vardi bilinc alti bisey bu.allah korur ins.
inşallah canım çok korktum ama inanmamaya calıosıorum hayıra yoruyorum rabbım koruusn bızı canım tiin cim göbüşünde buyudumu kız bende bıraz gobek var zaten bıde karnım buyunce nasıl olur bılmıorum canımm kendıne ve meleklerıne ii bak rabbım koruusn bızı optummm kocamann
merhaba kızlar dr gittik eşimle laporoskopi yapılacakmış her operasyonda olduğu gibi bunda da bazı sorunlar yaşanabilirmiş ama bu riski göze almak zorundayım. risk derken öle büyük sorunlar değil neyse yumurtalar delincekmiş işte sonra operasyonun başarısına göre inşallah 6 ay ila 1 ıl arasında normal doğum bekleniyormuş hadi hayırlısı
esmacım ilk aşılamada tutmadı zaten bizimkisi ikincisinde de doz50den başladık ve 75 çıkardık ama yumurtalar fazla büyüdüğü için ve çok sayıda olduğu için15-20 çoğul gebelik riski olduğundan vazgeçildi ikinci aşılamadan canım böle yani
kızlar moralım yerlerde bugun sabah ruya gordum ruyamda deprem oldugunu gordum fakat hiç yıkıntı ve ölen yoktu şiddetı gıdıkçe artan bı depremdi bende bıraz once tabırıne baktım yaaa of hamıle kadının bebegını düşürmesıne delalet edıomuş cok korktum deli olacagım yaa ben ona yormuorum tabı ama ne bılıyım allahım hayırlara vesıle etsın inşllah iice pinpirikli oldum cok moralım bozuldu
gece kuşu napıosun:82:
şüyle bi bakim dedim canım bebişi uyutmaya gidecem birazdan uyumadı daha velet.. sen napıyosun iyimisin bebişin nasıl..
iiyim canım ya bugun ruya gordumde ona bıraz canım sıkıldı ama şimdi iiyim bebegım de iidir inşallah canım op oglusunu benım için canım
polikistik over tedavisi varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?