- Konu Sahibi esmaaa0202
kızlar rahim filmi çekildim. sandığım kadar zor olmadı. kısa süreli bir bayılma oldu hiçbişi anlamadım. ama sonuç beklediğimden daha kötü ben dr göremedim ama eşime tüplerimden birinin tıkalı olduğunu sölemiş. ayrıntıları ise yarın alıcaz.. tüplerden bir tanesinin tıkalı olması ne kadar etkili napılıyor hiçbir fikrim yok. ama ister istemez moralim bozuldu. off offffffffff bıktım artık bu tedavi sürecinden. her ay başka bişi çıkıyo yoruldum((((((((
canım ben de cektırmiştım rahım fılmı bendede rahımde bozukluk oldugunu soledı doktor oda bebegın olmamasına ve düşüge neden oluomuş sonra doktor amelıyat olmamı soledı 2 gun sonra amelıyat da oldum 1 gece yattım amelıyat olgum gun cıktım cok korkmuştum ama korktugum kadar dılmıiş belkı sana amelyat dıebılırler canım tuplrını açmak için ama sakın korkma.bebegını istıosan bıraz sabredecksın canım ben 2009 da yenı karar vermştk bebege ondan sonra bır suru şeyler cıktı taa bugunu buldu olsun olsun da yeterkı sonu mutlu bıtsın bu sabretmenn tedavılerın kafana tkam once saglıgını duşun canım