- 12 Mayıs 2016
- 83
- 105
- 8
- 32
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Cevizi bilmmem ama yogurt cidden ise yario adetim bitsin baslicam bn ayrica aksam tartildim 89.900 :)Kızlar arkadaşım 20 günde 3,5 kilo verdi sabah herseyi kahvaLtda yedi bir hafta soğan suyu içmişti aksama bir su bardağına bir ceviz kırıp sabah içti gecede pulbiber limon ev yogurdu karışımı yaptı bi kase biraz dikkat etti ama herseyi yedi maşallah isterseniz yoğurt ve cevizi yapalim hep beraber
Ay kız ben doymam ki böyle10 gibi kahvaltıda yulaf lapası ya da 1 yumurtayla beraber domates salatalık biraz peynir(ekmeksiz)
Ara öğün 13:00 gibi Türk kahvesi( gerçekten tok tutuyor) şekersiz!
3 gibi açıkırsam sebze yemeği ya da geçiştirmek için activia 1 cevizle
Akşam yemeğimide en geç 5:30 da yedim sebze yada et tavuk hangisini yaparsam artık.
Ama her şeyi az yağlı çok az tuzlu yaptım.
Bide ekmek hiç yemedim belki bazen çok acıktıysam sabah kahvaltı da onun da zararı yok. Aksam çok acıkırsam kahve içiyorum tatlı ihtiyacını da gideriyor.
Günlük minimum 30 dk yürüyüş
Amin ins canimInsallah canimm dün bi kase yedim bakalım hergün yapcam akşam yemeğini canm çok istememisti zaten şimdi güzel bir kahvaltı yaparım artık.ceviz suyunu içelim bence kaynvalidemde duyms tv den o tüm cevizi at demiştim ben kırdım bakalm inşallah veririz.Rabbim herkese hayırlı evlat versin tüm isteyenlere inşallah
Suan itibariyle 89 400 :) yasasin devam amaKizlar naptinizz merak ettim sizleri kötü bişey yok dimi. ..
Iyi iyi sevindim işte böyle böyle gidecek bu kilolar.bende bi 83 bii83.500 kapizlik olmasa tikir tikir gidecekti bu kilolar bir hafta o kadar yogundumki orucluyken yani cok hareketliydim bu kadar gitti ancak sinir oluyom ama elden bişey gelmiyorkömür_gozlum post: 47095748 .!.:Suan itibariyle 89 400 :) yasasin devam ama
Vercez ins bu yaz bu kilolar gidecek kisinda cocuk calismalari baslicak:)Iyi iyi sevindim işte böyle böyle gidecek bu kilolar.bende bi 83 bii83.500 kapizlik olmasa tikir tikir gidecekti bu kilolar bir hafta o kadar yogundumki orucluyken yani cok hareketliydim bu kadar gitti ancak sinir oluyom ama elden bişey gelmiyor( bu kabizliga..annem bile 5 kilo verdi bahcede çalıştı oruc agziyla valla kiskandim ben calisamadim susarim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?