- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Minikk canim cok sevindim senin adina rabbim hayirli evlat etsin kucana almayi nasip etsin insTeşekkür ederim canm o hastalık tam olarak ne bilmiyorum ama benm polikistik over yani yumurtlama bozukluğu vardı ve şükür iki yıl sonra nasip etti ve ikinci asilamami tabii kilo versen iyi benm bu ay tutmasiydi bende diyet spor yüzmeye baslicaktm suan boy 1.64 kilo 82 filan sanirim ama hiç umudum yoktu aslında vardı ama hayal kırıklığına ugraraamamak için takmak çok şükür oldu bugün kan verdim canm 113 cikti Rabbim tüm isteyenlere versin zamanı gelince oluyo derlerdi de inanmazdim 600 yasin serif dağıttı niyetime 40 gün Meryem süresi okudum iki üç ay sonra oldu ilk Allahimin sonra doğru tedavi ile çok sukur
Amin canimmm ınsalalh darısıiii tüm isteyenlere olsun.şimdilik iki kese var buyurlerse ikiz olucak pazartesi kontrol varMinikk canim cok sevindim senin adina rabbim hayirli evlat etsin kucana almayi nasip etsin ins
Cok sevindim canim inşallah saglikli alirsin kucaginaMinikkk001 darisi bizlere dua et olurmu Ayyyyyyyyy cok sevindim şuan gözlerim doldu. ..[/QUOTE
Allah razı olsun kuzummm tüm isteyenlere olsun insalllahh çok dualrimdasiniz ettim bekledim Rabbim tam yoruldugm ay nasip etti hamd olsn.Rabbim sanada en yakın zamanda hayırlı evlat nasip etsin insallah canm.bu arada iki bebek korkmuyor değilim inşallah saglikli olsunlarda
Salı günü kontrole gidicem Canm sen nasilsinMinnik bebisler nasil bu arada
Canim haaber ver olurmu bebislerun durumunuSalı günü kontrole gidicem Canm sen nasilsin
Canm geçen hafta gittim iyiler şükür biri 10 mm biri 20 mm olmuşlar bidahaki kontrol eyluldeCanim haaber ver olurmu bebislerun durumunu
Masallah canim rabbim esirgesin hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insCanm geçen hafta gittim iyiler şükür biri 10 mm biri 20 mm olmuşlar bidahaki kontrol eylulde
Amin canmmm ınsalllah darısı sana olsunMasallah canim rabbim esirgesin hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?