Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

Bende varım ama ara sıra kaçamak yapalım ; )
Günlük en az yarım saat yürüyüş veya spor

Şimdi çok düzenli oluyorum çok şükür. Şöyle söyleyeyim geçen ayki adetim 1 nisandi şimdi bu ay 2 mayısta oldum :) 15 kilo verdim. Daha da vermeye çalışıyorum. Sen beni dinle günde 2 defa 850 mg iç. Bi kaç gün kalkmayiverirsin yataktan bebisler imiz için çok mu yani. İnan geçiyor zamanla. Şuanda zımba gibiyim hiç şikayetim yok

Arkadaslar merhaba ben konudan ayriyim biraz ama bebegim benim 1 bucuk yadina geldi pcosla hamile kaldim zayiflamadan 86 kiloyla evet zayiflayinca tabi daha etkili oluyor ama zatiflamadan olmaz diye de birsey yok . . . Tedavi kisiden kisiye degisiyor dogru zamanda dogru tedavi gerekli sizi hic umursamayan duygularinizi anlamayan ve cabuk sonuca ulaşmaya calismayan doktorlarla bu surecte bebek sahibi olmaya kalkmayin derim . Simdi gelelim kilo konusuna benimde 30kilo fazlam var ve deli gibi acim azicik azicik yagsiz kalorisi en dusuk yiyeceklerden tuketiyorum ama pcos engel olurmu bilemiorum

Tabiki değer ama canım vallaha dayanılacak gibi değildi olucem sandmm yoksa tabiki içerdmm.ilk anne iyi olacak ki bebis olsunn 500luk sabah akşam içeride bi bakalım insallah

Hoşgeldin canimm sen kaç yaşında kaldın hamis ve hangi tedavi yöntemi ile kaldın ve merak ediyorum kendi kendine 86 kilo iken regl in ilaçsız mi olurdu
Bu arada Allah bağışlasın bebisiniii

Hoşgeldin canimm sen kaç yaşında kaldın hamis ve hangi tedavi yöntemi ile kaldın ve merak ediyorum kendi kendine 86 kilo iken regl in ilaçsız mi olurdu
Bu arada Allah bağışlasın bebisiniii

Ben 26 yasinda hamile kaldim birsuru doktora gittim hicbiri birseyler yapmadi surekli su kadar sure dene bukadar sure dene test test test bunye yoruluyo stres sikinti amma velakin doktorumu buldum bana dediki senin bukadar ugrasmana cocugun olmuyo ozaman vucudu yormadan 3.ayda tup bebek asilama yok peki dedim bana glifor verdi ardindan klomen tabi iliski gunleri soyluyor 2 gude 1 doktordayim buarada hic dogum kontrol hapi kullanmadim onceden hamile kalmak istiyorum dedigimde bana dogum kontrol diyolar bu ne perhiz ne lahana tursusu neyse benim kafada tabi tup bebek odakli hic dusunmedim o ilaclardan sonra hamile kalacagimi gayet negatif olcagini dusunup kan verdim ultrasona girdim hamileyim ve 89 kilodan da 1 gram vermedim 1 ay icinde bu olaylar 1 bucuk aylik bir surecte gerceklesti

Maşallah arkadaşım içime su serptin Vallahi çok sevindimm.şimdi hamile misin kucağına aldın miii yoksa Allah bağışlasın canım.ben iyice kilo alırım diye korkudan söktürücü içip duruyorum regl olmak için bırakSam kim bilir nezaman gelir.demekki senin metformin ve klomen sadece yumurtlama için yeterli oldu peki kaç tane içtin kaç mg lik ti?

Ben nekadar ictim hatirlamiyorum suanda kizim Allah uzun omur versin 1bucuk yasinda tek sıkıntım hamilelikte dusuk korkusuydu 2 kez kanama yasadim muhakkak hamile kaldiginda progestan ve acil durumlarda kanama gibi igne ismi ogren merak etme senin de bebegin olcak saglikla hayirla sadece kafani rahat tut ben 6 sene bekledim kizimi evet hergun agladim neden cocugum olmuyo diye hasret cektim zor bir durum ama inan hic beklemedigin anda kalp atisini duyuyorsun ben hic inanmiyordum bebegim olcagina 6 sene dile kolay ama simdi yataginda misil mis uyuyor sen doktorunu iyi sec benim doktorum pinar batu kartal suan zeynep kamil de eger istanbuldaysan tavsiye ederim ve esi ozgur kartal bu kadin bildigin antidepresan konusmasiyla seni rahatlatiyor en kisa zamanda bebegini kucagina alman dilegiyle canim

Maşallah Allah bağışlasın inşallah canım ben Ankaradayimm Allahtan gelene razıyız şükür eşimde hep destekçim.Vallahi bende Anne olursam hayirlisiyla nasıl oldum diyince dua ve ilaçlarla dicem Allahın izniyle :)
41gun Meryem süresi okudum çok şükür ilk Allahin izniyle sonra da çevremin yardimlariyla 600 Yasin-i Şerif okuttum gerisi de Rabbime kalmış sağlıklı sıhhatli onun yolunda buyutebilcegim hayırlı bir evlat versin ınsallah tüm isteyenlerin içinde banada

Selam arkadaşlar bende polikistik hastasiyim ve adet söktürücü kullanmadan hic adet olamam genelde suan kilo vermeye calisiyorum bende 1 seneyi askin tedavi gördüm ama tedavimde hic pozitif sonucu alamadm inşallah kilo verince hamile kalabilirim

Hosgeldin canım bende bu aşılama oldum tutmadıi sen kaç kilosun tedavi sürecinde neler yapıldı anlatrmisin

Slm kizlar bn yeni uye oldum siteye ve bnde pko yum 3 yasinda 1 oglum var 23 yasindayim 60 ile hamile kalmistim ilk evlendimde 100 le doguma gidince kilolar kaldi dogmdan ciktimda 87 dim ve 1 yil once doktorum pko tesh koydu hamile kalamssin bu kiloyla dedi ve bnde afrsnz krnmadim 7 ay sonra hamileymisim 3 ay hasta olmadim ilacim vardi kullandim dedim cok sisdim adt sokucuyu kullandim yine olmadim ama hamile oldumu bilmiom neyse dok aradim test yap dedi testi yaptim hamileyim adet sokucu kullandim icin bilmeden dusuk yaptim dokra dedim siz dedinz hamile kalamassin kilo vermessen ne dese begenirsiniz sende hemn gittin yaptin dedi 91 kiloyum bu arada

Evt ama doktorum 70 75 kilo olmadan hamile kalamassin dedi afedsin bnde krnmadim 7 ay 7 . ay hamileymisim ama dok bana kalamassin dedi icin bn degilim die ilac ictim adet sokucu ve 1 hafta sonra dok ardim olmadim dedim hamile oldumu ogrenebi 1 hafta olmamistiki dusuk yaptim adet sokucuden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…