- Konu Sahibi Minikkk001
-
Allah yardimcin olsun okyanus tedevi olarak ne gördün yani hangi ilacları kullandın
Ayy canım. Benim inş biran oncehamile kalırsın Allah yar ve yardımcın olsunAMİNNNN
Klomen kullandım 3 ay falan vucut cevap vermedi
Femera başladım ilk ay yumurtlama oldu
İkinci su olmadı
Gonal f başladık 15.iğneden sonra büyür gibi oldu daha ne olacak hiç bi fikrim yok
Inşallah canım şimdiden hayırlı olsun tedavin.bi grup kurmak istiyorum burda boy yaş kilo ve tedavi sürecini hepimiz tek tek yazalimmm bilgilenelim hepimizzz ben birazdan anlatıcam tek tekMrb hoşbulduk ben özel bir tedavi görmedim sadece 2 aydır adet olamıyordum doktorum adet sokturucu verdi onu kullandim. suanda adet oldum tabiki şişler indi bu aytedaviye basliycaz
Canım sende hoşgeldin bende metformini bitane icebiliyorum banada çok ağır geliyo ikitanesi 850mg bitane kullaniyorumMerhaba kızlar bende sözdenim
Kendimi bildim bileli pko var
1 senedir bebiş tedavisi görüyorum ilaçlarda kilo aldırdı.
Doktor kesinlikle vermemi söylüyor.
Metoformin verdi ama günde 2 ye çıkamadım çok etkiliyor benibu arada şaka gibi 87 kiloyum
İlk başlarda benm de öyleydi ama inan zamanla geçiyor. Lütfen günde 2 defa iç gerçekten faydasını göreceksin. Bende ilaçsız adet olamiyordm 5 ay adet olmadığımı biliyorum. Ya bildiğin yumurtlamiyormsm ben doktorumi söyledi. Normal insanların kasikları ağrır yumurtlama zamanı göğsü ağrır akinti olur bende hiçbiri olmuyordu. Kilo verince birde gluopchage kullanınca Allahın izniyle yumurtluyorm artık allahima çok şükür. Şimdi sırada hamile kalmak var . Lütfen günde 2 defa iç 5 aydan sonra yararını göreceksin bir de diyetten ziyade sağlıklı beslen. Akşam yemeklerinde meyve veyahutya tarçınlı Light süt iç. Yap bunları bak ilaçsız adet olacaksınHosgeldin canım maşallah kalmissin Allahın izniyle yine kalırsın hayirlisiyla.
Bende pcoluyum ve ilaçsız regl olamıyorum. Bi negatif aşılamam var bende kullanıyorum glifor sen nasıl ikitane icebiliyosun ben kullandigimda yaşam kalitem 0a düştü hiç halim yoktu ve midem suyu bile almıyordu şimdi bitane içiyorum.
Nasıl hamile kaldın peki neler yaptınMrb arkadaßlar oncelikle mavi kara uzulme canïm picos tedavi edilebilir bir hastalïk sadece gobek cevresi az olacak ve spor yapcaz bende. zor hamile kaldim ama kaldim ilk yavrumda simdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama zayiflamamïz lazïm insulin direnci dußurmemiz lazïm bu kadar umitsiz olmayïn derim opudnz
Maşallah inşallah bizede nasip olurNasil hamile kaldïm oncelikle doktorum vucudunun 3\1 lik kilonu ver dedi. Kac kilosun boyun kac bunlar onemli kilo verince adetlerim duzeldi sonra klomen basladik 1 ay olmadi 2 ayda olmadi sonra klomen yumurta takibi ve yumurta olgunlasincada pregnil catlattik ve cok sukur bebisimi kucagima aldim
2 yıllık evliyimIns canim kac yillik evlisin
Canimm çok sabrettim ama mahvetti ilaç beni inan ilacı bıraktım iki gün aynı yataktan kalkacak halim yoktu ne ev işi yapabildim ne yemek sinirimden ağladım valla.şimdi de tek içiyorum evdeki 850 mg lik bitsin ben bekarken kullandım 500luk ondan alıp yine sabah akşam içiçem onunla içerken iyidim.ben ne kadar sürede regl olurum bilmem bile habire söktürücü kullanıyorum yoksa iyice kilo alırım diye korkuyorum. Sen kaç kilo verdin bu 5 ayda şimdi regl nekadar sürede geliyor bende yumurtluyamiyorum bizim yumoslar bi sürü ama bi boyda kalıyo hepsiii oyüzden gebe kalamiyoruzz inan tek sorun yumurta büyümemesi bizde ben aşılama olduğu ay kendi kendine hemen regl oldum çünkü Yumoş büyüdü catladii gebelik olmayinca da reglim geldi bi nevi teselli oldu demekki tek sorun buyuyememesi diye çok şükürİlk başlarda benm de öyleydi ama inan zamanla geçiyor. Lütfen günde 2 defa iç gerçekten faydasını göreceksin. Bende ilaçsız adet olamiyordm 5 ay adet olmadığımı biliyorum. Ya bildiğin yumurtlamiyormsm ben doktorumi söyledi. Normal insanların kasikları ağrır yumurtlama zamanı göğsü ağrır akinti olur bende hiçbiri olmuyordu. Kilo verince birde gluopchage kullanınca Allahın izniyle yumurtluyorm artık allahima çok şükür. Şimdi sırada hamile kalmak var . Lütfen günde 2 defa iç 5 aydan sonra yararını göreceksin bir de diyetten ziyade sağlıklı beslen. Akşam yemeklerinde meyve veyahutya tarçınlı Light süt iç. Yap bunları bak ilaçsız adet olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?