Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

Allah yardimcin olsun okyanus tedevi olarak ne gördün yani hangi ilacları kullandın

AMİNNNN
Klomen kullandım 3 ay falan vucut cevap vermedi
Femera başladım ilk ay yumurtlama oldu
İkinci su olmadı
Gonal f başladık 15.iğneden sonra büyür gibi oldu daha ne olacak hiç bi fikrim yok

AMİNNNN
Klomen kullandım 3 ay falan vucut cevap vermedi
Femera başladım ilk ay yumurtlama oldu
İkinci su olmadı
Gonal f başladık 15.iğneden sonra büyür gibi oldu daha ne olacak hiç bi fikrim yok
Ayy canım. Benim inş biran oncehamile kalırsın Allah yar ve yardımcın olsun

Mrb hoşbulduk ben özel bir tedavi görmedim sadece 2 aydır adet olamıyordum doktorum adet sokturucu verdi onu kullandim. suanda adet oldum tabiki şişler indi bu aytedaviye basliycaz
Inşallah canım şimdiden hayırlı olsun tedavin.bi grup kurmak istiyorum burda boy yaş kilo ve tedavi sürecini hepimiz tek tek yazalimmm bilgilenelim hepimizzz ben birazdan anlatıcam tek tek

Canım sende hoşgeldin bende metformini bitane icebiliyorum banada çok ağır geliyo ikitanesi 850mg bitane kullaniyorum

Kızlar ben 23yaşındayım boyum 1.65 kilom 81 iki yıllık evliyim Polikistik overliyim ilaçsız regl olamıyorum.rahim filmi çekindim temiz.Smear verdm enfeksiyon ckti smdide fitil kullandım sonuç haziranda çıkıcak ozamana kadar gitmicem tedaviye.üç ay klomen kullandım ilk ay günde bitane yumos buyumedi.öbür ay ikitane kullandım bitane 17mm yumos büyüdü asilama oldum şubatta tutmadı sonra bidaha günde ikitane kullandım buyumedi şuan da Smear sonucunu beklemedeyim sizler ne alemdesiniz

Bende o mağdur pkolulardan biriyim . Allahım affetsin bazen neden ben diye soruyorum kendime. ... geçen sene haziranda bebek istemiyle doktora başvurdum pko sun dedi. Kilo vermen gerekiyor dedi diyet ve spor yap dedi. Ve glucophage 850 mg verdi çünkü tüm hormonlarim normal. Insulun 54 çıkmıştı. Temmuzda gluopchage içmeye başladım. Neyse diyet spor gluopchage filan 15 kilo verdim ınsulun direncimde 20 ye düştü. Doktorum dedi klomene baslalalım tamm dedim 2 yumurtam oldu ve ben klomenle ilk ay hamile kaldım ama sevincim kısa sürdü bebeğim düştü malesef. Şimdi dusugun ardından 3 ay geçti hamile kalamadım. İnofolic +gluopchage kullanıyorum ikisinden de günde 2 defa. Gluopchage 10 aydr kullaniyirun. Inofolic 1 bucuk Aydr . ınsallah hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur. Bu arada pkolu arkadaşlar inofolic araştırın derim ilacın reçetesnde bile pko ya çok iyi geldiği yazıyor. Bakalim insallah faydası olur

Hosgeldin canım maşallah kalmissin Allahın izniyle yine kalırsın hayirlisiyla.
Bende pcoluyum ve ilaçsız regl olamıyorum. Bi negatif aşılamam var bende kullanıyorum glifor sen nasıl ikitane icebiliyosun ben kullandigimda yaşam kalitem 0a düştü hiç halim yoktu ve midem suyu bile almıyordu şimdi bitane içiyorum.

İlk başlarda benm de öyleydi ama inan zamanla geçiyor. Lütfen günde 2 defa iç gerçekten faydasını göreceksin. Bende ilaçsız adet olamiyordm 5 ay adet olmadığımı biliyorum. Ya bildiğin yumurtlamiyormsm ben doktorumi söyledi. Normal insanların kasikları ağrır yumurtlama zamanı göğsü ağrır akinti olur bende hiçbiri olmuyordu. Kilo verince birde gluopchage kullanınca Allahın izniyle yumurtluyorm artık allahima çok şükür. Şimdi sırada hamile kalmak var . Lütfen günde 2 defa iç 5 aydan sonra yararını göreceksin bir de diyetten ziyade sağlıklı beslen. Akşam yemeklerinde meyve veyahutya tarçınlı Light süt iç. Yap bunları bak ilaçsız adet olacaksın

Mrb arkadaßlar oncelikle mavi kara uzulme canïm picos tedavi edilebilir bir hastalïk sadece gobek cevresi az olacak ve spor yapcaz bende. zor hamile kaldim ama kaldim ilk yavrumda simdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama zayiflamamïz lazïm insulin direnci dußurmemiz lazïm bu kadar umitsiz olmayïn derim opudnz

Nasıl hamile kaldın peki neler yaptın

Nasil hamile kaldïm oncelikle doktorum vucudunun 3\1 lik kilonu ver dedi. Kac kilosun boyun kac bunlar onemli kilo verince adetlerim duzeldi sonra klomen basladik 1 ay olmadi 2 ayda olmadi sonra klomen yumurta takibi ve yumurta olgunlasincada pregnil catlattik ve cok sukur bebisimi kucagima aldim

Maşallah inşallah bizede nasip olur

bende varım bende ne yersen ye sporsuz gitmiyor zaten pko insilün direncide yapıyor.
ne yapalım günlük yediklerimizi mi yazalım?yoksa haftalık mı bilgi verelim bu hafta bunları yaptım şu kilodan şuna düştüm gibi mi olsun ?
lafta kalmasın yaniiii

merhaba. öncelikle şunu söyleyeyim polikistik over sonradan olan ya da iyileşen bir durum değil. hastalık diyemedim çünkü hastalık da değil. bazıları sendrom diyor...dogumla birlikte gelen bir durummus. nasıl göz rengin değişmez polikistik olman da değişmez demişti bana doktorum. sadece etkilerini azaltabilirsin diye de eklemişti. senede 1 kez kontrole giderim geçen gittiğimde sol yumurtalığımda hiç kist yoktu sağda da 1-2 kalmış dedi. şok oldum geçiyor mu acaba diye düşünürken bu yılki kontrolümde nur topu gibi kistleri yeniden gördüm hep zayıftım ben belki de bu yüzden tedavisiz çocuklarım oldu. hamileliklerden sonra kilo biraz kilo kaldı. kilo vermek zor maalesef. ama inat edicem verilecek o kilolar. çünkü kilo pcos un düşmanı. sana da kolay gelsin dilerim bebişini alırsın kucağına

Canimm çok sabrettim ama mahvetti ilaç beni inan ilacı bıraktım iki gün aynı yataktan kalkacak halim yoktu ne ev işi yapabildim ne yemek sinirimden ağladım valla.şimdi de tek içiyorum evdeki 850 mg lik bitsin ben bekarken kullandım 500luk ondan alıp yine sabah akşam içiçem onunla içerken iyidim.ben ne kadar sürede regl olurum bilmem bile habire söktürücü kullanıyorum yoksa iyice kilo alırım diye korkuyorum. Sen kaç kilo verdin bu 5 ayda şimdi regl nekadar sürede geliyor bende yumurtluyamiyorum bizim yumoslar bi sürü ama bi boyda kalıyo hepsiii oyüzden gebe kalamiyoruzz inan tek sorun yumurta büyümemesi bizde ben aşılama olduğu ay kendi kendine hemen regl oldum çünkü Yumoş büyüdü catladii gebelik olmayinca da reglim geldi bi nevi teselli oldu demekki tek sorun buyuyememesi diye çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…