- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Pssst23 yasında polikistik overliyim.
kistlerime baglı kılo alıyorum uzun zamandır 80e cıkmamıstım bi kac yıl önce dukanla 80lerden düşmüstüm 70 lere ama şimdi yaşam tarzımı da değiştirip sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorum.
Meyve sebze kuruyemiş ve dondurma yemek şartı ile kuruyemişi gunde bir avuc karıısık dodurmayıda haftada 3 gun yıyebılırım.
hayatımdan seker unu cıkartamıyorum ama artıkkk yasaaak benımle bırlıkte zayıflamaya karar veren arkadaslar günlük de sabah ac karnına yuruyerek ve seker un dan uzak durarak beraber kilo verebılırız.
bu arada metformine başladım 850mg.gunde bıtane (iki tane cok agır geldi)
Hikâyemiz çok benziyor. Ben de Dukanla 70'i görmüştüm. Sonra her şey tepetaklakIstiyorumm Ama bide yapabilsem super olacak
Dukan mı? Tövbe. O kötülüğü kendime tekrar yapamam. Diyette değilim aslında, Karatay uyguluyorum. Şeker, un yok. Et sut yogurt peynir baklagil sebze doyana kadar yeniyor. Günde iki öğün yapıyorsun. İlk başlarda 3 de yapabilirsin. Hiç açlık cekmiyorsun. 91 ile başladım, daha 1 hafta dolmadı ama sabah 89.7' yi gördüm.Dukanami basladin Valla evde bi sen diyetteysen cok Zor sen ne yapiyorsun Suan kilo kac
Valla bende bu aralar dikkat etmeye calisiyorum Iki kilo vermism Bakalm aksamlari abur cubursuz duramazdm.smdi dondurma kuruyemis meyve yiyorum 81kiloyumDukan mı? Tövbe. O kötülüğü kendime tekrar yapamam. Diyette değilim aslında, Karatay uyguluyorum. Şeker, un yok. Et sut yogurt peynir baklagil sebze doyana kadar yeniyor. Günde iki öğün yapıyorsun. İlk başlarda 3 de yapabilirsin. Hiç açlık cekmiyorsun. 91 ile başladım, daha 1 hafta dolmadı ama sabah 89.7' yi gördüm.
Hoşgeldin canm sen kaç kilosun bebiş için tedavi görüyormuşun. ve doktorun sana şeker ilacı verdimi (metformin)Mrb. Kizlar bende picosum ve insulin direncim tavan yapmış durumda. Acilen 10 kilo vermem lazım. Aksam 5 ten sonra yoğurt sut bazende meyve tuketiyorum bakalim kac kilo vercem herkeze başarılar
Hoşgeldin canm sen kaç kilosun bebiş için tedavi görüyormuşun. ve doktorun sana şeker ilacı verdimi (metformin)
Hoşgeldin canm sen kaç kilosun bebiş için tedavi görüyormuşun. ve doktorun sana şeker ilacı verdimi (metformin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?