polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Selam canim bende de pko var...ekim ayinda diyet spor glukophage kullandim...somra kese olustu rahimde...ama adet oldum bebis yoktu aya da olusamadi bilmiyorum...o zamndan beri ilaci da biraktim kilo vermedim spor yapmadim...ama anladim ki kilo vermek sekeri duzenlemek gerekiyo yoksa gebelik olusmuyo hadi olustu diyelim dusuk oluyo...ama zamanim da gecti 2 yil oldu evleneli simdi dusunuyorum acaba sagligimi duzeltip mi gebelik dusuneyim yoksa zaman kaybetmeyip bi yandan insulin diyet spor ve klomenle mi deniyeyim?bnde kararsizim yaani

Bu arada boyum 165 kilom 70...benim 60a dusmem gerekiyo bu da 3 ay kilo verme temposu demek..

Sakin bunalmayin...cunku pko gebelik tedavisinde en iyi cvp veren ve sonuc alinan hastalikmis ben acayip gaza geldim insallah azimle bitirecegim bu pko yu:KK66:ama karar veremdigim su acaba korunsammi?

Bende polikistik over çok ileri derece tüylenme ve kilo 85 kilym evlndktn snra aldm veremym doktorlar kilo ver dyo yumurtlamamam olmyo klomenle ble gelismdi smdi bu ay hem atesli hasta oldum hem ayaklarmi üsttm adtm sökülmyo sdce kahvrngi bu normaldr dmi test yptm negatif:KK43:

Bende polikistik over çok ileri derece tüylenme ve kilo 85 kilym evlndktn snra aldm veremym doktorlar kilo ver dyo yumurtlamamam olmyo klomenle ble gelismdi smdi bu ay hem atesli hasta oldum hem ayaklarmi üsttm adtm sökülmyo sdce kahvrngi bu normaldr dmi test yptm negatif:KK43:
Canım ben de kiloluyum acil kilo vermemiz lazım. Bence sen de hemen bir diyete başla. İşkence çekiyoruz böyle. Hem yaşımızdan büyük gösteriyoruz hem çirkin duruyoruz hem de çocuk sahibi olamıyoruz. Bence artık Zayıflamak için yeterli bu sebepler, ben başlayacağım sana da tavsiyem bu canım. Zayıfla ve içindeki o güzel ve sağlıklı kızı çıkar ortaya :)

Canım ben de kiloluyum acil kilo vermemiz lazım. Bence sen de hemen bir diyete başla. İşkence çekiyoruz böyle. Hem yaşımızdan büyük gösteriyoruz hem çirkin duruyoruz hem de çocuk sahibi olamıyoruz. Bence artık Zayıflamak için yeterli bu sebepler, ben başlayacağım sana da tavsiyem bu canım. Zayıfla ve içindeki o güzel ve sağlıklı kızı çıkar ortaya :)
eee hep beraber baslasak olmazmi diete

benimde iki seferdir adetlerim simsiyah sanırım kistten oluyo. seninde öyledir diye düşünüyorum. hatta beni bu sefer ki adetim hem simsiyahtı hem kum gibiydi . glifor kullanıyorum ondan mı bilemedim.

eee hep beraber baslasak olmazmi diete
Canım şu an üçüncü gebeliğim devam ediyor ama pazartesi sonlanacak çünkü sağlıklı ilerlemiyor beta hcg. Üçüncü kaybım olacak yani. Artık dördüncüde kucağıma almak istiyorum bu Yüzden zayıflamam gerek benim de. Doktorum tüp bebek dene embriyoları incelesinler dedi dün tüp bebek merkezine gittim ordaki doktor sana tüp bebek yapmam senin kiloya bağlı Polikistik over dedi. Bebeklerini kaybetmenin en büyük sebebi pKO o Yüzden zayıfla ve doğal yolla dene çocuğunu kucağına al ben bu işten para kazanıyorum ama cidden size hiç gerek yok dedi, ayrıca her şeyin doğalı iyidir. Doğal yolla hamilelikte sperm ve yumurta severek birleşir ama tüp bebekte görücü usulü Birleşme olur dedi :)

Bua arada sakın ama sakın gliforu hamile kalınca bırakmayın. Dün tüp bebek doktoru eskiden yararı zararı tartışılıyordu ama artık yararı hakkında araştırma fazlaymış, ve ben pKO lu tüp bebek yaptığım hastalarda hep kullandırıyorum dedi, ben de bırakmayacağım. Bu hamilelikte ilk değerim 7 çıktı sonra yaklaşık 4 kat arttı 26 oldu gliforu bıraktım ikiye bile katlamadı 49 oldu. Sonra da toparlanamadı şimdi de mecbur sonlanacak ilerleyemedi gebeliğim.

Bua arada sakın ama sakın gliforu hamile kalınca bırakmayın. Dün tüp bebek doktoru eskiden yararı zararı tartışılıyordu ama artık yararı hakkında araştırma fazlaymış, ve ben pKO lu tüp bebek yaptığım hastalarda hep kullandırıyorum dedi, ben de bırakmayacağım. Bu hamilelikte ilk değerim 7 çıktı sonra yaklaşık 4 kat arttı 26 oldu gliforu bıraktım ikiye bile katlamadı 49 oldu. Sonra da toparlanamadı şimdi de mecbur sonlanacak ilerleyemedi gebeliğim.
cok uzuldummmm allah sabir versin canim ya ben yarin dukana baslicam isteyen arkadaslarla beraber yapabiliriz bu isi

gliforu ne kadar kullanıyorsun. benim günde yarım 3.5 ay oldu henüz birsey yok :KK43:

X