• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overlar nasıl hamile kaldınız? Tedavi görmeden hamile kalanlar oldu mu?

Çok teşekkür ederim s
canim bende senin yasindayim bende 21 me giricem olabilir niye olmasin ama yinede umutlenme bende bu ay 30 gun gecti yumrtlamamin olmasina ragmen sokturuciyle adet oldum insallah bisey vardir ama sen yone yokmus gibi dusn sonra uzulme
Çok teşekkür ederim :) biliyorum zaten kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum ki, hayal kırıklığı yaşamayayım, olursa da çok sevinirim zaten. Bir keresinde bana da öyle olmuştu, bir ay gecikti sonra ilaç aldım. Düzelmişti şükür, şimdi niye böyle oldu bilmiyorum, bir de belim ağrıyor birkaç gündür, hayırlısı diyelim.

Çok teşekkür ederim s

Çok teşekkür ederim :) biliyorum zaten kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum ki, hayal kırıklığı yaşamayayım, olursa da çok sevinirim zaten. Bir keresinde bana da öyle olmuştu, bir ay gecikti sonra ilaç aldım. Düzelmişti şükür, şimdi niye böyle oldu bilmiyorum, bir de belim ağrıyor birkaç gündür, hayırlısı diyelim.
Amin canim insallah bebeis vardir kan testi yaptirsana yoksada enauindan bosuna beklemezsin

Amin canim insallah bebeis vardir kan testi yaptirsana yoksada enauindan bosuna beklemezsin
Fazla gecikmeden bakmak istemiyorum aslında, hani biraz daha gecikirse falan öyle ancak. Çünkü çok yaşadık bunu, defalarca umut ettik falan, yine üzülmek istemiyorum. 20 günü geçerse, baktıracağım, Allah büyük, Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla.

Fazla gecikmeden bakmak istemiyorum aslında, hani biraz daha gecikirse falan öyle ancak. Çünkü çok yaşadık bunu, defalarca umut ettik falan, yine üzülmek istemiyorum. 20 günü geçerse, baktıracağım, Allah büyük, Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla.

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :) evet biraz erken ama hiç yaş sınırlaması olmadı, nedenini bilmiyorum. Evet erken ama ben öyle istedim, birkaç kez normal tedavi yapıldı, sonra doktor aşılama önerdi onu da iki kez yaptık, olmayınca tüp bebek yapalım dedim, hatta üzüldüm biraz da yani düzenli adet görüyordum, buna rağmen yumurtaların ikidir kalitesiz çıkması korkuttu, acaba sorun düşündüğümden daha mı büyük diye hissettim. Biraz şaşıracaksınız biliyorum, ben 5 yıllık evliyim.
Oo baya erken evlenmişsiniz :) ondan tup bebek yaptirmissiniz bende yeni evlisiniz sandim. Peki rahim filmi cekildimi tuperiniz falan acikmi acaba?

Oo baya erken evlenmişsiniz :) ondan tup bebek yaptirmissiniz bende yeni evlisiniz sandim. Peki rahim filmi cekildimi tuperiniz falan acikmi acaba?
Evet erken evlendim :) yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. Evet rahim filmi çekildi, tüpler açık, bu işler kısmet diyelim olmadı işte. Ama bu kez beni kuşkuya düşüren, akıntı yok varsa da kokusu kötü, adet olacaksam akıntı çok olur, sivilce çıktı ama küçülüyor, kasık ağrısı arada hafif geliyor genelde bel ağrısı var şu on gündür, hem hemen umut etmek istemiyorum, hem de bir yandan o kadar acı çektikten sonra, belki vardır diye bir ümit oluşuyor. Hayırlısı :)

Kizlar bende doktordan geliyorum klomen verdi ay cokta pahaliya geldi tahlililer 450 tuttu mirelim cok bozuldu sizce cokmu tutmus
Oo baya tutmus ozel hastaneler boyle genelde keske tahlillerini devlette yaptirsaydin ben devlette yaptirip ozele gosteriyorum kabul ediyolar cogu yerde.

Benim adetten once 19 adetken 12 nasil sence? Acaba incir kurunu uygulamalimiyim bu durumda?
normal değerlerde.kullanin diyemem ama kullanırsanız da dikkatli olun arada kan tahlili yaptırın.cunku yükseldi mi adet düzensizliği oluyor

ne tahlili ki öyle o kadar tutmuş.
Kizlar medipole gittim doktor ucreti 40 hormon dedi ama bilmiyorum ki gebelik icn kan verdimde 25 liraydi artik hormon tahlililerimi bu kadar pahali yoksa soktormu cok tahlil istedi tahlil icn 355 lira verdik eczanedede ilac para 35 lira 400 gecti

normal değerlerde.kullanin diyemem ama kullanırsanız da dikkatli olun arada kan tahlili yaptırın.cunku yükseldi mi adet düzensizliği oluyor
Anladim canim zaten suan kullanamam dogum kontrol hapi kullaniyorum ama ilerde kullanirken arada kan tahlili veririm. Bide bende enfeksiyon vardi hap kullandim yarin randevum var alttan muane olucam insallah gecmistir. En sevmedigim seyde alttan muane allahim insallah acımaz :(

Kizlar medipole gittim doktor ucreti 40 hormon dedi ama bilmiyorum ki gebelik icn kan verdimde 25 liraydi artik hormon tahlililerimi bu kadar pahali yoksa soktormu cok tahlil istedi tahlil icn 355 lira verdik eczanedede ilac para 35 lira 400 gecti
3 sene oncesi bende uc bes tahlile uc yuz liraya yakin vermistim cok uzulmustum bnde pcosluyum cok para gidiyo tedavi sirasinda Allah yardimciniz olsun

Hayıt cayını bende ictim ama duzensiz ictim bi gun ictim uc gun icmedim mesela o yuzden faydasi olmadi tabii ama cok iyi geldigini bende duydum hayirli olsun cok sevindim sizin adiniza bende insallah tedavisiz kalabilirm :)
bende varım :) umudunu kaybetme ilk adet olduğumdan beri pkoluyum ilaçsız adet olamadığım zamanların hesabı yok...
ilk gebeliğimde soğan kürü yaptım boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum malesef.
6 ay sonra hayıt suyu+soğan kürü yaptım gebe kaldım, şuan 5. aya doğru gidiyoruz minnoşumla
Asla umutsuzluğa düşme hep inan ben inanarak yaptım dualarla hayıt suyunu aktardan aldım ve sabah akşam aç karnına içtim asla aksatmadım aksatmadan yap bence inan faydasını görürsün.. Rabbim hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin inşallah...

Merhaba kizlar bende pcoluyum ilk adet oldugumda orta okulu bitirmiştim yaz tatilindeydim. Dusunun ikinci adetimi6 ay sonra oldum. Universite yillarimda pcolu oldugumu ogrendim. Dkh kullandim 2015 te evlendim. 1 senedir cocuk istiyiruz olmuyor.polikistik overimvar 3 . Seviyedyim. Şuan bezmialem üniversitesinde tedaviye basladim doktorum müşerref banu yılmaz...persembe günü gonal f 450 flk kullanmaya basladim. Suan 50 lik kullaniyorum. Anladigim kadariyla yavas yavas artacak yumurtaliklarimin durumuna gore Yarinilk kontrolum var insallah hersey guzel olur.

bu arada ben doğum kontrol hapının hiç bir olumlu faydasını görmedim inşallah sana nasip eder Rabbim iyi gelir...

Back