Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik Overlar nasıl hamile kaldınız? Tedavi görmeden hamile kalanlar oldu mu?
- Konu Sahibi Feeling07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2017
- 1.260
- 1.478
- 133
Canım bende kendimi bildim bileli pcoluyum. 4 sene dkh kullandım ama hiç bir işe yaramadı. Düğünümden önce bıraktım ilacı soğan kürü yaptım ama yine adetim düzene girmedi düğünümden sonra incir havuç kürü yaptım kürden bir ay sonra hamile kaldım. Adetten birbuçuk ay sonra döllenme olmuş ve ben adetten iki ay sonra hamile kaldığımı öğrendim. Zaten 65 günde bir falan adet olduğum için normal karşılamıştım. Gün aşırı ilişki olursa yumurtlama gününü kaçırmazsın.
4 aylıkken bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar adet düzenleyici kullanıyorum soğan kürü yapıyorum hayırlısı artık 2018de tekrar gebe olmak istiyorum.
4 aylıkken bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar adet düzenleyici kullanıyorum soğan kürü yapıyorum hayırlısı artık 2018de tekrar gebe olmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım sivilce ve saç dökülmem de var ama adet oluyorum bilemedimCanim polikistik sadce yumurtalik kisti hormonlari bozuyor bence enfeksiyonfalan ola bilir yada idrar yolu iltaplanmasi bi doktora gizuk senin icn daha iyi
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Adet duzenleyici derken dkh mı kullanıyosun? Bende suan kullanıyorum ocaga kadar kullanıp bıraktıgımda gün aşırı denicem. Cunku ben dogum kontrol hapini biraktigim zaman 3 ay falan gunu gunune adet goruyorum duzene sokuyo yani adetimi. Bide hangi marka kullaniyosun canim?Canım bende kendimi bildim bileli pcoluyum. 4 sene dkh kullandım ama hiç bir işe yaramadı. Düğünümden önce bıraktım ilacı soğan kürü yaptım ama yine adetim düzene girmedi düğünümden sonra incir havuç kürü yaptım kürden bir ay sonra hamile kaldım. Adetten birbuçuk ay sonra döllenme olmuş ve ben adetten iki ay sonra hamile kaldığımı öğrendim. Zaten 65 günde bir falan adet olduğum için normal karşılamıştım. Gün aşırı ilişki olursa yumurtlama gününü kaçırmazsın.
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
2. Tup bebek denemenizi yaptırdınızmı? Dün yaptiricaktiniz galiba demi?Canım üç yıldır hastanelerdeyimmzaten
- 14 Mart 2017
- 1.260
- 1.478
- 133
Diane35 kullandım 4 sene. Şimdi kullandığım dkh değil. Koruma özelliği yok cyclo-progynova diye bi ilaç. Adet düzenleyiciymiş.Adet duzenleyici derken dkh mı kullanıyosun? Bende suan kullanıyorum ocaga kadar kullanıp bıraktıgımda gün aşırı denicem. Cunku ben dogum kontrol hapini biraktigim zaman 3 ay falan gunu gunune adet goruyorum duzene sokuyo yani adetimi. Bide hangi marka kullaniyosun canim?
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Hiç duymadm o hapı bana doktor dogum kontrol kullanmami soyledi ocaga kadar kullanicam ayni zamandada dişçiye gidip cekilcek olan 20lik dislerimi cektiricem daha sonra hamileyken sorun olabiliyo çunku disler. İnşallah allah aratmadan sormadan bizede nasip ederDiane35 kullandım 4 sene. Şimdi kullandığım dkh değil. Koruma özelliği yok cyclo-progynova diye bi ilaç. Adet düzenleyiciymiş.
- 14 Mart 2017
- 1.260
- 1.478
- 133
Hiç duymadm o hapı bana doktor dogum kontrol kullanmami soyledi ocaga kadar kullanicam ayni zamandada dişçiye gidip cekilcek olan 20lik dislerimi cektiricem daha sonra hamileyken sorun olabiliyo çunku disler. İnşallah allah aratmadan sormadan bizede nasip eder
Bana da dkh vericekti ben istemedim 4 sene kullandım bişeyin düzeldiği yok bidaha kullanmak istemiyorum diyince ilacı bunla değişti. Kistim oluşmasaydı klomen başlıycaktık ((( neyse hayırlısı böyleymiş şimdilik iki ay kullanıcaz diye başladık eğer geçmezse bi ay daha kullanıp sonra yumurta takibi yapıcaz. İlk gebeliğimde ilaçsız hamile kaldım ama bu sefer kendi haline bırakıcak gücüm yok öbürünün acısı ağır basıyor çünkü allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Çok üzüldüm neden düsük yaptınız peki polikistik overla ilgisi varmı?Bana da dkh vericekti ben istemedim 4 sene kullandım bişeyin düzeldiği yok bidaha kullanmak istemiyorum diyince ilacı bunla değişti. Kistim oluşmasaydı klomen başlıycaktık ((( neyse hayırlısı böyleymiş şimdilik iki ay kullanıcaz diye başladık eğer geçmezse bi ay daha kullanıp sonra yumurta takibi yapıcaz. İlk gebeliğimde ilaçsız hamile kaldım ama bu sefer kendi haline bırakıcak gücüm yok öbürünün acısı ağır basıyor çünkü allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
- 14 Mart 2017
- 1.260
- 1.478
- 133
Yok pco ile alakası yok düşüğümün. Pco sadece gebe kalmayı zorlaştırıyor Bebek olduktan sonra bi etkisi kalmıyor. 16. Haftamda Doğum sancım geldi durduramadılar normal Doğumla düşük yapmak zorunda kaldım. İlk gebeliklerde normal diye araştırmadılar. Ama gözden kaçan enfeksiyondan olabilir dedi şimdiki doktorum.Çok üzüldüm neden düsük yaptınız peki polikistik overla ilgisi varmı?
Selam kizlar. Ben de pcolu olup hamile kalanlardanim. Ama tedaviyle. Kendimden bahsedeyim. 1 bucuk senelik evliyim evlendigimden beridir korunmadim ilacsiz regl olamiyordum. 1 sene bi bekleyelim belki bebek olur dedim ama olmadi. Benim yumurtalarim gelismiyo ve catlamiyodu. Dr ilk klomen denedi ise yaramadi. Diger ay femara kullandim ve purogen igne karnimdan vuruldum 4 kere igneden sonra 1 tane yumurtam olustu catlatma ignesi yapildi ve 12 gun sonra cift cizgiyi gordum. Cok sukur 3 aylik hamileyim darisi tum isteyenlere. Kizlar eger hemen hamile kalmak istiyosaniz bence igneli tedaviye gecin direkt. Pco hamile kalmaya engel degil sadece hamile kalmak daha zor.
- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin, benim adet gecikmem en fazla 3 ay oldu oyle hapla olanlardan degilim ama pkoluyum neticesinde. Doktor banada tedaviyle olabilcegimi söyledi ama 1 sene beklememi tavsiye etti 5 aylik evliyim daha hayirlisi olsun insallah.Selam kizlar. Ben de pcolu olup hamile kalanlardanim. Ama tedaviyle. Kendimden bahsedeyim. 1 bucuk senelik evliyim evlendigimden beridir korunmadim ilacsiz regl olamiyordum. 1 sene bi bekleyelim belki bebek olur dedim ama olmadi. Benim yumurtalarim gelismiyo ve catlamiyodu. Dr ilk klomen denedi ise yaramadi. Diger ay femara kullandim ve purogen igne karnimdan vuruldum 4 kere igneden sonra 1 tane yumurtam olustu catlatma ignesi yapildi ve 12 gun sonra cift cizgiyi gordum. Cok sukur 3 aylik hamileyim darisi tum isteyenlere. Kizlar eger hemen hamile kalmak istiyosaniz bence igneli tedaviye gecin direkt. Pco hamile kalmaya engel degil sadece hamile kalmak daha zor.
Canim cok erken ben kackete doktora gittim en buyuk tedavim klomen oldu oda bir kere kullandim ama artik duzenli diktora gidicem artik anne olmak istiyprum 4 sene olucakAllah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin, benim adet gecikmem en fazla 3 ay oldu oyle hapla olanlardan degilim ama pkoluyum neticesinde. Doktor banada tedaviyle olabilcegimi söyledi ama 1 sene beklememi tavsiye etti 5 aylik evliyim daha hayirlisi olsun insallah.
- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29
Selam kizlar. Ben de pcolu olup hamile kalanlardanim. Ama tedaviyle. Kendimden bahsedeyim. 1 bucuk senelik evliyim evlendigimden beridir korunmadim ilacsiz regl olamiyordum. 1 sene bi bekleyelim belki bebek olur dedim ama olmadi. Benim yumurtalarim gelismiyo ve catlamiyodu. Dr ilk klomen denedi ise yaramadi. Diger ay femara kullandim ve purogen igne karnimdan vuruldum 4 kere igneden sonra 1 tane yumurtam olustu catlatma ignesi yapildi ve 12 gun sonra cift cizgiyi gordum. Cok sukur 3 aylik hamileyim darisi tum isteyenlere. Kizlar eger hemen hamile kalmak istiyosaniz bence igneli tedaviye gecin direkt. Pco hamile kalmaya engel degil sadece hamile kalmak daha zor.
Canım bende iki kere femara sayesinde hamile kaldım ama 2side düşük oldu 4 ve 6.haftalarda bu ay yine femara kullandım bakalım haftaya kontrole gidicez yumurtalarım gelişmiş mi diye benim yumurtalıklarkm iğneye gerek kalmadan büyüyüp çatlıyor canım
- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29