Polikistik Over?

Çok teşekkür ederim.59 kiloyum şuan be fazla olmadığını düşünüyordum çünkü öyle dışardan bakınca aşırı bişey yoktu ama Hormon testinden sonra hayatıma yenilikler getirmem gerekiyor sanırım

Allah gönlünüze göre versin kullandığınız kürün tarifini verebilirmisiniz acaba ? Ayrıca aşırı düzeyde enfeksiyonum da var

Çok teşekkür ederim çok sağolun :) ben kullanmıyorum eme nişanlım çok aşırı kullanıyor sigarayı şuan onda bi sorun olup olmadığını bilmiyoruz çünkü hiç açılmadı bu konu.Önerilerinizi dikkate alacam.Bende korunma fikrini çıkardım aklımdan tamamen zaten korunsam bile 6 7 ay korunacam diyodum ama o riski alamam

Allah gönlünüze göre versin kullandığınız kürün tarifini verebilirmisiniz acaba ? Ayrıca aşırı düzeyde enfeksiyonum da var
amin cnm tabi vereyim
14 gün sabah akşam aç karnına soğan ve sumak kürü yaptım bu kürle incir kürü kullanılmıyor
bundan sonraki 14 günde kuru incir bi demlikte kaynattım 6-7 adet ıkıye bölebilirsin ılınınca sabah aksam bir bardak içtim incirleride yedim hergün taze yaparsan daha sağlıklı oluyor iltihapa birebir zaten

Çok net konuştu iki kere sordum hatta engel olurmu diye olur dedi daha çok stres yaşamama sebep oldu

Peki taze incir bu mevsimde Yok kurutulmuş olursa da olur mu

Amin inşallah en kısa sürede bebeğinizi alırsınız kucağınıza,Peki kürü nasıl hazırlıyordu hatırlıyormusunuz?
Teşekkür ederim canım. İnşALLAH sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
Kürü hatırlıyorum canım. Ben de yaptım çünkü. 1 tane orta boy soğanın kabuklarını soyuyorsun. Tencereye 1 buçuk su bardağı su koyuyorsun.. soğanı 4 yere bölüp tencereye koyuyorsun. Kaynadıktan 5-10 dak sonra ocaktan alıyorsun. Ilıktan bi nebze sıcak olması gerekiyo. Ve bunu sabah aç karına ve akşam yatmadan önce 1 ay tüketiyorsun. Ama hep taze yapıyorsun. Akşam da sabah da. Dediğimin aynısını yap. 1 ay inşAllah. İyi gelecektir inşAllah. Ben o ay çok erken adet görmüştüm

Allah bağışlasın bende korunmayı düşünmüyorum ama en azından sonradan bi sorun çıkarda çıkarsa keşke korunmasaydım dememek için

Hangi doktora sorduysam yasmin gebe kalmanı kolaylaştırır diyorlar kafam karıştı İnan’ın

Dediğim gibi yaklaşık 20 gün içtim soğan suyunu ama tam tersi karnım şişmeye başlıyordu ve adetin a sı bile yoktu ama bu ay tekrar başlayacam teşekkür ederim :)

Dediğim gibi yaklaşık 20 gün içtim soğan suyunu ama tam tersi karnım şişmeye başlıyordu ve adetin a sı bile yoktu ama bu ay tekrar başlayacam teşekkür ederim :)
20 gün az ola biliyor canım. Ya da her bünyede belki farklı tepki gösterebilir. Ama çoğu kadın iyi sonuç almış

İnşallah canım ada çayı her fırsatta içiyorum zaten soğan kürünü de denedim bu ay hiç biri işe yaramayınca doktora gitmek istedim gidince de böyle söyledi doktor.Ama henüz hormonlara bakmadı adetin 3. Günü gel dedi.Ben çok ciddi bi durum yoksa ilaç kullanmak istemiyorum.Çünkü zaten migren hastasıyım ve fazlasıyla ilaç kullandım bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…