Polikistik Over?

Maydanoz un adet geciktirici etkisi var diye biliyorum canım kullanmamanı öneririm.
Sadece soğan yap ve
Kekik çayı da çok iyi geliyor
Söktürür diye duyduğum için denemiştim maydanozu.Evet kekik çayı nı da denemiştim oda yaramamıştı sanırım bu aydan sonra sadece ilaçla adet olabilenler kervanına katıldım bende

Amin inşallah,Peki şuan kilom 59 sizce vermem gerekir mi ? kist olduğunu söylemedi zaten doktor sadece pko dedi

Haklısınız sanırım stres yapmayıp kendi haline bırakmam gerek

En azilisi bendeydi. Ilk oglumu 5. Yil aldim kucagima. Sonradan da 3uzler katildi ailemize. 35 den sonrada pco geriledi. Idare ekdiyoruz, bni en cok yoran kismi sivilcelenme olmustu
Sizde de mi oldu sivilcelenme? Normalde suratımda tek bir sivilce yoktu ama bu ay bildiğiniz tarlaya döndü bende adet olmadım gecikti diye sanıyordum

Nasip..Allah en kısa sürede evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin

Korundukça daha da zorlaşıyor diyorlar ama

Göbek bölgesindeki yağlanma bende de oldu evde spor yaparak azaltmaya çalışıyorum ama şekeri falan çıkarmadım hayatımdan çünkü bi zararı olduğunu bilmiyordum

İnan’ın ben geçen aya kadar da ilk bi sene korunacam diyordum ama bu korkuyla korunmayacam sanırım
Korunma canım her şeyi akışına bırak .hayıt otu kapsülü kullandım 5yıl sonra yeniden hamile kaldim ama düşükle sonuçlandı.Hayıt otuda iyi geliyor pkoya bide ceviz suyu insülini direncini azaltıyor.Her şey gönlünce olsun

Benimde son iki ay göğüslerimde hiç ağrı olmamıştı adet döneminde,ama halbuki normalde çok aşırı şişer ve ağırır dokunmamam bile.Ama tarlusaldan sonra adet gördüğümde yani bu ay 11.günüm bugün (hala kanamam var bu arada) 5 . 6.günden sonra göğüs ağrısı başladı va hala devam ediyor

Haklısınız herşey Allah ın elinde,spor yapıyordum ama ev içinde yapabildiğim kadarıyla işte.Hormon sonuçlarında sonra daha da ilerletmem gerek sanırım
Hormonda sorun bile çıksa korkma,onlarında tedavisi var,yaşın genç,stres yapmazsan sorun olmaz

Sizinde İnşallah Hormon sonuçlarından sonra araştırmaya başlayacam ne iyi gelir diye

Çok haklısınız Allah ol der ve olur.Keşke öğrenmeseydim bu durumu diyorum şuan.En azından stres yapıp daha da zorlaştırmazdım durumu
öyle düşünme bence iyiki deerken öğrenmişsin tedavine başla belki de bu sayede süreç uzamadan bebek sahibi olursun, benim ablam çok geç başladı tedaviye o yüzden uzun yıllar uğraştı.

Umarım en kısa sürede isteğinize kavuşursunuz.Bu senenin ortalarında çalışmayı bıraktım ve evde olduğum için abur cuburu biraz abarttım sanırım,ve stres! Çok aşırı stres yaşadım şu sıralar

Bence doktorunuzu değiştirin sinir oluyorum direk olumsuz konuşan insanlara, 6 ay gibi bir süre denedikten sonra olmazsa duphastone, klomen gibi ilaç veriyor doktor yüksek ihtimal bunlarla hamile kalabilirsiniz. Belkide polikistik bile değilsinizdir. Başka bir doktorada gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…