Polikistik Over?

Sadece soğan mı kaynattınız acaba ? Ve günde kaç kere içtiniz
Orta boy bir adet kouru soğanı dörde bölüp kaynayan iki bardak suya soğanları koyun ve beş dk daha kaynatıp kapatın.agzi kapalı şekilde on dk demlendirin ve sogumadan için.sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce içilecek.sabah akşam taze şekilde yapılacak

Evet gerek yok korunmaya, pko olmayan arkadaşım bile 6 ayda hamile kalabildi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Benim hamile kaldığım ay eşim de sigarayı bırakmıştı, ve üroloji doktoru ona bir takviye verdi proxeed plus. 3 ay kullanılması gerekiyor. Eşim iki ay kullanıp bırakmıştı o ay hamile kalmışım. Eşimin tahlillerine benim doktorum sıkıntı yok dedi ama üroloji doktoru bu takviyeyi kullanırsan daha iyi olur demiş. Bu konuda genelde kadınlara yükleniliyor ama sperm hızı kalitesi hareketliliği de çok çok önemli. Etken çok ama Allah ol deyince oluyor. :)

adet bittikten iki gün sonra başlanacak on bes gün ara verilmeden içilecek.diger ayda adette bir hafta kala yapılacak . Ve altı ay ara verilecek kesinlikle her ay yapmayın rahim inceliyor

Kesinlikle öyle ol dediği an olur benim önce şu stresi bi kenara bırakmam lazım gerisi için Allah Kerim zaten :)

Kesinlikle öyle ol dediği an olur benim önce şu stresi bi kenara bırakmam lazım gerisi için Allah Kerim zaten :)
Evet kesinlikle kafana takma, ben ilk kez ovulasyon takip etmedim hiç düşünmedim ve o ay sürprizzz :) Senin de gönlüne göre güzel tatlı akıllı sağlıklı bebişler versin Allah. :)

Peki tek bir doktor yetmeyecek sanırım kafamdakileri sorular için başka doktorlara da gitmeyi düşünüyorum

Hormon sonuçlarına göre durumun daha netleşir canım. Benimki çok ağırdı mesela belki seninki hafiftir. Ben ilaçsız hiç adet görmüyordum mesela.
Sana tavsiyem sekeri hayatından çıkar egzersiz yap fazla kilon varsa ver Allahın izniyle bebişin olur

ben kullan yahut kullanma demiyorum ki yeni doğum kontrol hapları eskisi gibi tüylenme kilo yapmıyor. sana öneren doktor. Ama tek tavsiyem bir doktora daha görünmen. he bide soğan kürü faydasını duydun mu uygulayıp memnun kalan çok

İnşallah canım Allah büyük,seninde gönlüne göre versin inşallah.Ben ömrümde ilk defa bu ay ilaçla adet gördüm.

Evet çok duydum onu da kullanmaya başlayacam tekrar,ama geçen ay o bile yaramamıştı sökmeye.Teşekkür ederim :)

Hamile kalabilmek için yumurtanın kalitesi çok önemli ve bu durum beraberinde insülin direncini ve kiloyuda getiriyor , kendiliğinden hamile kalanlarda var benim gibi tedaviyle olanda var ama benim aynı zamanda troit problemimde vardı belkide ondan olmadı , çok kafana takma takınca hiç olmaz , nişanlınlada paylaşmanı önermem :)

Değil mi bende paylaşmayı düşünmüyorum.Gereksiz stres yaratacak paylaşırsam,üzülecek vs.bide bunu kaldıramam. Son 7 8 aydır kilom 57-59 arası Ne düşüyor Ne çıkıyor.fakat düzensizlikler 4 5 aydır var.en son bu ay baktım olacağı Yok tarlusal kullandım ilk defa,2.gün adet oldum ama bugün 11.günüm hala kanamam var.Ve 12 yaşımdan bu yana adet görüyorum ilk defa 7. Günü geçti kanamam

Liseden beri pco tedavisi goruyordum. Doktor ben sormadan ozaman soylemisti.
Korkma çocuğum olmaz diye düşünme. Olur belki tedavi gerekebilir ama olmaz diye bir sey dusunme demişti.
Evlendikten sonra baska doktorla devam etmem gerekti ve o da yumurta tembelligi dedi 6 ay gida takviyesi kullandim inofolic isimli ve baska hic bir tedavi olmadan hamile kaldim. Suan 2. Cocuguma hic bir sey kullanmadan tedavisiz hamileyim.
Kilo , insulin direnci gibi sikintilar yasiyorsaniz onlari asmak baya yardimci oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…