Polikistik Over?

Maşallah :) Dediğiniz gibi bazen doktorlar tüp bebekle bile hamile kalman imkansız diyor ve doğal yoldan hamile kalan bile oluyor çok üzmemem lazım sanırım kendimi

Olumsuz düşünme tıp artık çok ilerledi,arkadaşım 5 ay regl olmuyordu ama tedavi oldu şimdi kocaman bir kızı var.polikistik over hamile kalmana tabiki engel değil,bizde hiç bir sorun olmamasına rapmen hamile kalamıyorum.Tüp bebek deniyoruz,herkesin gönlüne göre olsun

Şimdi Doğum kontrol hapını kullanmayın mı diyorsunuz ? Dün gece başladım ona ama bana sürekli kullan demedi 21 gün kullan adet göreceksin o dönemde yanıma gel dedi

polikistik over hastası olan bi arkadaşım doğum yaptı normal yoldan hamile kalmıştı.Tedavisi var sonuçta.FSH düzeyine bi baktır yüksekse evlendiğinde hayıt tohumu çayı iç bir tek o düşürüyor

Amin Sizinde İnşallah her şey nasip kısmet işi

canım zaten bu bir sendrom,zayıf başladığın bu maceradan şişman bıyıklı bir teyze olarak çıkabilirsin Allah korusun,bana doktorum dikkat etmezsem aynen böyle olacağımı söylemişti,acil kilo vereceksin dedi bana halbuki ben sadece balık etliydim 1,65 boya 62-63 kiloydum en fazla,bana bir hap verdi diane 35 diye,ve ben bir ayda günde 5 km yürüyüş yaptığım halde ve diyete başladığım halde 3,5 kilo almıştım sadece 1 ayda,bu sebepten sen doğal yolları dene tabiki belli süre,baktın çare olmuyor o zaman tabiki ilacı kullan,bu forumda polikistikle ilgili çok sayfa var,neler yaptıklarını konuş onlarla canım,Bir de hiççç takma gerçekten tedbir al tevekkül et,hiçbir sorunu olmadan o kadar çok insan hamile kalamıyor ki ,Rabbim isterse seni de evlat sahibi yapacak,bu inançla sarıl bitkilere

Yasmin e başladım şuan bende iyi gelirse devam ettirmeyi düşünüyorum

Bende gerek duymadım çünkü daha fazla strese neden olacak ikimizde de,Haklısınız Allah Ne zaman kısmet ederse o zaman olur :)

Adet olmadığım 23 gün içinde hemen hemen her gün günde 2 bardak soğan&maydanoz kaynatıp suyunu içiyordum.O bile söktürmedi.önceki aylarda(7-10 gün olan gecikmelerde) ada çayı bile içtiğim an adet görüyordum.Fakat en son hiç bişey söktüremedi tarlusal sayesinde adet gördüm

Şu sıralar önüme ne geldiyse yedim sanırım,59 kiloyum şuan sizce kaç kilo vermem gerek ?

Sadece soğan mı kaynattınız acaba ? Ve günde kaç kere içtiniz

Amin inşallah en kısa sürede bebeğinizi alırsınız kucağınıza,Peki kürü nasıl hazırlıyordu hatırlıyormusunuz?

Maydanoz un adet geciktirici etkisi var diye biliyorum canım kullanmamanı öneririm.
Sadece soğan yap ve
Kekik çayı da çok iyi geliyor

Kesinlikle korunmayacam dünden sonra buna karar verdim.Allah Ne zaman isterse ozaman olur..Herşeyin hayırlısı olsun

Dün öğrendiğimden bu yana ağzıma lokma girmedi,zaten yapı itibariyle strese çok meyilli bi bünyem var.Ve yaşadığım tek stres bu değil.Ben bu yaşadıklarımın tek nedeninin stres olduğunu düşünüyorum,çünkü genelde genetik derler ama ailemde hatta sülalemde hiç böyle bi rahatsızlıkla karşılaşan olmadı yada var olmasına rağmen öğrenmediler bilmiyorum

Maşallah Allah bağışlasın.Hayır kesinlikle korunma fikrini çıkardım aklımdan :)

Haklısınız herşey Allah ın elinde,spor yapıyordum ama ev içinde yapabildiğim kadarıyla işte.Hormon sonuçlarında sonra daha da ilerletmem gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…