Polikistik Over?

Aminn inşallah canım.Evlenmeden önce herhangi bir tedavi uyguladı mı doktorun? Yoksa evlendikten Sonra mı başladın tedaviye ?
Yok canım evlenmeden önce çocuğa dair bir tedavi görmedim . Doğum kontrol haplarınıda kullanamadım ama evlendikten sonra bir anda 3 ayda 17 kilo aldım doktorlar hep bir sene dolsun öyle gel dediler çocuk için bende aralık sonunda başladım tedaviye işte bakalım artık

Bana bir el atsanız arkadaşlar Allah rızası için şimdi glifor içmeye başladım yalnız fazla da kilom yok bacak

Ben birakanca düşük olduğunu duydum.Doktorum 6 ay içinde gebe olunursa bilgim dışında bırakmayın dedi
.Bir de kısa sürede sizin de dememiz gibi sanki vücudumda ödem vardı cidden çok rahatladım ben de .Gebe kaldıktan sonra kadın doğum ve endokrinci beraber yürütmeyi diye dusunuyorum
.

Aynı şeyi yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen?
Merhaba bana da hamile kalman zor dedi doktor su an neredeyse bir yıl olacak hala deniyoruz ovulex kullandım folik asit kullandım ama hala bebeğim olmuyor... bende polikistik küçük küçük vardı sözde doktorun dediğine göre martta bir sene olacak denemeye başlayalı hala olmadı ama olan bir arkadasım var incir kaynatıp içmiş bol bol incir suyunu içmiş şimdi 6 aylık hamile. Sen de evlenene kadar tedavisini gör daha çok şanslısın zamanın var iyi ki evlenmeden önlemini almışsın

kızlar merhaba bende de folikul kisti varmis. Bebek dusunuyorum diye kontrole gitmiştim. Adetin 3. günü yine gidicem kaybolmuş mu diye başına gelen var mi((

Gebe kalabilirsin ama zaman aldığını biliyorum 1 buçuk yıl uğraştık yalan yok.Bir doğumdan sonra her şey yoluna giriyor ama gerek ablamdan gerek arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla.Benim bebişim 3 aylık oldu zorlu zamanlardı gelene kadar uğraştık şükür şuan iyiyiz.

Allah bağışlasın.Hiç korundunuz mu peki ilk zamanlar ?

Ben ilk zamanlar korunacam diyodum ama şuan düğünden sonra korunmamayı düşünüyorum.Bi sıkıntı çıkarsa vicdan azabı çekerim çünkü,keşke korunmasaydım demek istemiyorum.
Bence de korunma Allah en hayırlısını zamanında nasip etsin.Ben sülük tedavisi falanda gördüm sonra hamile kaldım zaten.

Bazen acaba şimdi uğraşmasammı diyorum fazla ilaç kullanmak bana zararlı gibi gelmiştir her zaman.Bazen de şimdiden önlemimi alayım diyorum.Kafam karıştı İnanın.

kızlar Lh hormonun yüksek değil mi? henüz doktorum girmesi sonucu. bu şekild e olanlar var mi?

Eklentiler

• Screenshot_20190225-140814.png
    161,8 KB · Görüntüleme: 67
Bence şimdiden önlemini alın ileride zor oluyor benim de ilaçlarla aram iyi değil pek kullanma taraftarı değilimdir ama bu tür şeyler ihmale gelmez.En son endokrin doktorum bu daha önce vardır evlenince ortaya çıkmıştır dedi.Evettum belirtiler vardı ama adetim düzensiz olunca doktora gittim.O yüzden ilerisi için şimdiden başlayın cagresine

evli değilim ben 3 farklı doktora gittim biri doğum kontrol hapı verdi ilerde gebe kalamazsın dedi.
diğer 2si hiç böyle bi şey demedi evli olmadıgımdan mı bilmiyorum ama ilaç yazmadılar. benim doktorum da yumurta tembelliği bu dedi. belki gebelik zor olur ama olmaz diye bi şey yok.. başka doktora da git istersen

Tabikii tek doktora takılı kalmamak gerek bu tarz durumlarda.Şimdilik biraz ara verdim,kendimi izleyecem adetlerim düzenli oluyor mu olmuyor mu diye.Geçmiş olsun size de :)

Tabikii tek doktora takılı kalmamak gerek bu tarz durumlarda.Şimdilik biraz ara verdim,kendimi izleyecem adetlerim düzenli oluyor mu olmuyor mu diye.Geçmiş olsun size de :)
benim adetlerim bi ara düzene girmişti de stresten tekrar bozuldu. 15 gün falan adetimin bitmediği oluyor bu aralar tabi pkonun da etkisiymiş doktorum düzensizlik yapar dedi. kafaya taktıkça iyice düzensizleşiyr sanki. takmamaya çalış:) sana da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…