- 8 Mayıs 2019
- 15
- 7
- 28
-
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
Teşekkür ederim kullanacağım inşallah faydasını görürümFolik asitin hiçbir zararı Yok zaten gebeliğin ilk 3 ayında doktorlar veriyor 3 Aydan sonraki vitamin ilaçlarında da folik asit oluyor.Bebekte nöral tüp dedektifi önlüyor kendi doktoruna da sor danış araştır kullanmakta fayda var
aynen bende öle diyordum bu korkuyla vazgectm resmenİnan’ın ben geçen aya kadar da ilk bi sene korunacam diyordum ama bu korkuyla korunmayacam sanırım
Soğan kürünü polikistik överde nasıl kullandınız ? kullanıp hamile kalanlar nasıl kullandıklarını ve yanında başka neler yaptıklarını yazabilirler mi lütfenKorkma canim ayni seyler benimde basima geldi suan 7 aylik hamileyim sen gonlunu ferah tut rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah testere disli aslan pencesi,civan percemi hayit tohumu bunlari hep ic asiriya kacmadan hergun bir buyuk bardak ic bol bol incir ye canim ve asla stres yapma cokca dua et sogan suyunu denedin mi
Ben yaptım ama içemedim tadı çok pis geldi o yüzden hayıt tohumunu devam ediyorumSoğan kürünü polikistik överde nasıl kullandınız ? kullanıp hamile kalanlar nasıl kullandıklarını ve yanında başka neler yaptıklarını yazabilirler mi lütfen
Gecmis olsun canim gecicek stres yapma kendine ben gunde 2 sefer yaptim sabah ac karnina ve gece yatmadan once bir orta boy sogani soyup 2 su br hazir su kaynayinca icine attim agzini kapatip 10 dk kaynattim 1 bardaklik suyu kaliyor onuda iliyip sogutmadan ictim onunla birlikte yazdigim otlardan ictim gunde 1 bardak bunlari 15 gun araliksiz yaptim sonrasindada kuru incir yedim yumurtlama gunlerimi takip edip gun asiri iliskiyle sukurler olsun hamile kaldim 8 9 kucuk kistim vardi hepsi temizlendi sende stres yaomadan dene olmadi bir hafta 10 gun sonra tekrarla pes etme erken uyan saglikli beslen tatlidan uzak dur sakin stressiz ol canim simdiden allah sifa versin gececek insallahSoğan kürünü polikistik överde nasıl kullandınız ? kullanıp hamile kalanlar nasıl kullandıklarını ve yanında başka neler yaptıklarını yazabilirler mi lütfen
Canım bende bir yıl önce kürtaj oldum ondan sonra hiç denemedim mi yoksa olmadı miİnşallah olur çok teşekkür ederim, bir umut bekliyorum daha önce kürtaj olduğum için olmaz diye çok korkuyorum ama rabbim yardımcı olsun tüm bebek isteyenlere öyle zor ki o tek çizgiyi görmek
6 aydır deniyoruz olmuyorCanım bende bir yıl önce kürtaj oldum ondan sonra hiç denemedim mi yoksa olmadı mi
Merhaba dermoid kistinizin gebeliğinize veya dize bi zararı varmıymış doktorunuz bilgi verdimi ? Bende gebelik istiyorum fakat önce o kisti aldırmamı söylüyo kimi doktor kimisi ise gebelik olsun sezeryanla alınır diyo çok kararsızımCanım öncelikle geçmiş olsun.Ben hep ilaç zoru ile regl oluyordum.Doktor bana gebelik şansımın %25 olduğunu söylemişti.Bende öğrendiğimde nişanlıydım.Doktor kistimin düştüğünü söyledi,fakat ben hep ağrı hissediyordum.Evlendim ve 2.ayımda hamile kaldım.şuan 14+5 haftalık hamileyim.Dün farklı yerde kontrole gittiğimde kistin aslında hiç düşmediğini ve yumurtalığımı kapladığını öğrendim.Doktor bilehamile kalmama şaşırdı.Kafana hiç takma allah istedikten sonra oluyor.Bende ki dermoid kisti ve 45 mm geçti
Bana da polikistik over olduğu söylendi aynı dertten bende muzdaribim yumurtalıklarım çok olduğu için hormon çatlatamıyormuş bende bebeğimin olmasını istiyorum dr bana senin normal yolla olması zor dedi tüp bebek tedavisi olursun demişti dediği de çıktı 1 seneyi geçti hala bebeğim yok 2 gün sonra randevu aldım bakalım bi daha görünücem olmassa tüp bebek tedavisine başlicamBenim öyle arkadaşınızınki gibi çok aşırı değil gecikmelerim önce 1 haftayla başladı sonra 10,15,20,25 güne kadar uzadı Aydan aya,en son da tarlusal kullanarak regl oldum.Doktor bi anda o şekilde konuşunca çok korktum,içimi rahatlattınız teşekkür ederim.
Merhaba 15 gün soğan kürünü yaparkende ilişkiye girilebiliniyor mu?Gecmis olsun canim gecicek stres yapma kendine ben gunde 2 sefer yaptim sabah ac karnina ve gece yatmadan once bir orta boy sogani soyup 2 su br hazir su kaynayinca icine attim agzini kapatip 10 dk kaynattim 1 bardaklik suyu kaliyor onuda iliyip sogutmadan ictim onunla birlikte yazdigim otlardan ictim gunde 1 bardak bunlari 15 gun araliksiz yaptim sonrasindada kuru incir yedim yumurtlama gunlerimi takip edip gun asiri iliskiyle sukurler olsun hamile kaldim 8 9 kucuk kistim vardi hepsi temizlendi sende stres yaomadan dene olmadi bir hafta 10 gun sonra tekrarla pes etme erken uyan saglikli beslen tatlidan uzak dur sakin stressiz ol canim simdiden allah sifa versin gececek insallah
Kesin bir bilgim yok ama giriliyor diye biliyorum ben girmistim sorun olacagini sanmiyorum canim.gecmis olsunMerhaba 15 gün soğan kürünü yaparkende ilişkiye girilebiliniyor mu?
evet girilebiliyor canım için rahat olsunMerhaba 15 gün soğan kürünü yaparkende ilişkiye girilebiliniyor mu?
Merhaba pravaxini kullandınız mi ?Merhaba
Bende doktora gittiğimde bana hayit otu çayı önerdi Ama dozunu ayarlaman zor olur kapsülünü önereceğim dedi eczaneden aldım adı pravaxin inşallah banada faydası olur 5 aydır istiyorum bebek benim yumurtam oluşuyor ve çatlıyor ama zamanını tutturamıyorum
bnm bukdr yüksek değildi bnde pcoyum ama hamile kldım. tabiki zor oldu ama kalınablyor.Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi ayın 2sinde regl olmuştum14ünde tekrar kanamam geldi 7 gündür soğan suyu içiodum bgn gittim duphaston verdi 10 gün kullan dedi
Sağolunevet girilebiliyor canım için rahat olsun