Polikistik Over?

Merhaba kizlar bende agir pkoluym prolaktinimde yukseliyordu seker ilaci klomen prolaktin ilaci doktinex verdiler 60 kilodan 50 kiloya dustum klomende 3 yumurtam olusuyodu 4 ay yine olmuyodu sogan suyu yaptm yine olmadi ensonunda inofolic diye pkolularin kullandigi birfolikasit varmis eczaneden ondan aldm 3 paket kullandim sadece toz olandan adetten sonra yumurtlama zamanima kadar 2gunde bir calisma yaptik ve hamile kalmisim haberim bile yok 4 gun gecikince test yaptim belki cabuk olmuyo ama buasla olmucak anlamina gelmiyo yeterki inanin

Canim merhaba. Bende polikistik overliydim. Cok korktum cocugum olmayacak diye 3 defa asilama denedim tutmadi. Sonra biraktim dedim 6 ay kendime bakacagim kilo verecegim sonra tup bebege gidecegim. Kafamdan attiktan 2 ay sonra hamile kaldim kendi kendime. Evde sogan kuru falan yaptim bol spora gittim yuruyus yaptim ve bir baktim hamileyim. Hic uzulme insallah olur. Bu arada ben hic adet gormeyen birisiyim o kadar duzensiz adetim ona ragmen oldu. Seninde olur insallah.

merhaba benimde sol yumurtalığımda tembellik var.evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım düzensiz adetlerden bahsetmiyorum hayatımın hiçbir dönemi düzen görmedim.bir insanın çocuğu olup olmayacağı yalnızca Allahın nasip etmesi ile alakalı tek yumurtalıkla çocuk sahibi olanları düşün şansları ne kadar düşük mantıken.Sen sadece kilo alma kilon varsa vermeye gayret et bitki çayları ile adet dönemlerin için hazırlık yap.moralini yüksek tut ben liseye giderken teşhis koymuşlardı ve hiç çocuğum olmayacak sanıyordum.Drlar her zaman seni ilaçlara tedavilere hazır hale getirmeye yönelik konuşur.çünkü onlar ilaç dışında bir tedavi bilmiyor.beslenmene dikkat etmeye çalış gez toz eğlen düğününe hazırlan stres yapma :)

Teşekkür ederim. :) peki korundunuz mu yoksa hiç korunmadan mı 7. Ay da hamile kaldınız ? Bide hangi bitki çaylarını kullanıyorsunuz? Ben genelde ada çayı kuş burnu nane çayı falan içiyorum.

Teşekkür ederim. :) peki korundunuz mu yoksa hiç korunmadan mı 7. Ay da hamile kaldınız ? Bide hangi bitki çaylarını kullanıyorsunuz? Ben genelde ada çayı kuş burnu nane çayı falan içiyorum.
korunmadan canım belki bir kaç ay korunduk bir ilaç içiyordum.aslan pençesi civan perçemi falanda kullan canım tatları kötü ama buna değer :)

Banada polikistik over dedi doktor hatta inci gibi dizilmis kistler dedi bi hormonunda yuksekti gebe kalamadim 1 yil sonra sogan suyu kuru ve hayit suyunu ictim ertesi ay hamile kaldim

bende de polikistik over var canım yaklaşık uc yıldır ustelık ve kılom da var ona ragmen hamile kalıp oglumu kucagıma aldım bu surecte doktor cok onemlı ben buna ınanıyorum ılk gıttgım doktor bu degerler ıle hamıle kalamazsın cocugun olmaz dıye resmen odadan kovdu gunlerce agladım hastalandım sonrasında ıse baska bır doktora gıttım allah ondan bın kere razı olsun ultrason ıle baktıgında yumurtalarını uyuyor gıbı dusun dedı onun dısında hıc bır sıkıntı yok dedı klomen kullandım ve ılk ay hamıle kaldım cok sukur saglıkla da kucagıma aldım yavrumu ıcın rahat olsun ankara da ısen doktorumu onerebılırım

Bas dönmesi tansiyon dusmesi adet olamama yada gec olma. Bende pco cikti yakin zamanda. Neyden kaynaklaniyor durduk yere sebeb nedir bileniniz varmidir ve dogum kontrol hapi disinda cözum yokmu .ben süluk tutmayi dusunuyorum rahmime. Sogan suyu diyorlar. Birde udu hindi tozuna basladim. Fayda görursem buraya yazarim.allah herkese sifa versin

Cnm pkonun enbuyuk sebebi insulin direnci bekarsin sanirim dogumkontrol hapi verdigine gore normalde insulin testi istiyolar ve seker ilaciyla lh hormonunu dusuruyolar zayiflatiyoda hormonlarin duzeliyo busayede ben ole hamile kaldim hormonlar duzelmeden cocuk bile zor oluyo

Merhaba bende polikistik over liyim doktor onerinizi ogrene bilir miyim :)

canım bana da 2006 senesinde adet düzensizliği ile gittim doktordan pko teşhisi ile ayrıldım.bu konuda uzman doktor buldum ve tedavi oldum. 6 ay tedavi gördüm adetim düzenli hale geldi fakat gebelik oluşmadı ve 5 ay sonra tedavisiz hamile kaldım şimdi 12 yaşında kızım var. sakın üzülme pko doğru tedavi ile düzelir ve Rabbimin izni ile gebelik olur.korkmana gerek yok...

Merhaba arkadaşım.2 yıldır PCO belasiyla uğraşıyorum ve en fazla 3 ayda bir kadın doğuma gidiyordum her gitmem de tüp bebek diyor başka bişey demiyor
.Ben çocuk 2 planda benim sağlıklı bir birey haline gelmem için ne yapmam diye uğraşırken beni hapa bağladılar.Bu sitede ne varsa denedim soğan kürü civanpercemi hayır tohumu hayır suyu incir kürü dönüş değişmedi.kilom 60 boy 160 .En son endokrin ile görüştüm ve kadın doğuma bu hastalık için gitmenin faydası olmaz dedi .Glifor verdi buna bağlı d vitamininde düşüklük var dedi günde 1 saat yürüyüş verdi.Adetlerin düzene girecek dedi ve dediği gibi oldu Senden ricam ilk başta endokrine mutlaka görün benim gibi boşa uğraşma 2.senem gitti yalandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…