Polikistik Over?

45 50 gunde 1 adet gordugumu bilirim. Pko idim brkarligimdan beri evlenip 3 sene sonra ilk istedigimiz ay hamile kaldim , anne oldum. Dusuncelerini biliyorum ama kismet kendjni kasma ve evlenir evlenmez korunmamaya kalkma derim nacizane .

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bekarligimdan beri pkoluyum ve bana da zor olabilir biraz ugrastirabilir dediler ama kasma kasarsan hiç olmaz ummadığın an olur dediler. Ben daha yeni evli sayılırım ilk zamanlar acayip kastım daha bir aylık evliyken başladım hastaneye gitmeye . Kilo alımına dikkat et stres yapma bir bakmışsın ilk günlerde kalmışsın . İnşallah evlendikten sonra da güzel haberlerini duyarız

Canım bndede o sorun var yumurta küçük kalıyor. Klomenle büyüyo bekliyorum işte

Denemekten vazgeçme adetin 3 günü hiç büyümüş yumurtamın olmadığını söyledi sonraki ay bebeğim oldu yoksa bizde tam klomene başlayacaktık
Cnm bn üç ay klomen ve çatlatma iğnesi vurdum yumurta büyüdü çatladı ama gebelik olmadı . Ve bnm iki yumurtam oluşuyor biri ancak büyüyordu

İnşallah olur çok teşekkür ederim, bir umut bekliyorum daha önce kürtaj olduğum için olmaz diye çok korkuyorum ama rabbim yardımcı olsun tüm bebek isteyenlere öyle zor ki o tek çizgiyi görmek
Korkma canim ayni seyler benimde basima geldi suan 7 aylik hamileyim sen gonlunu ferah tut rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah testere disli aslan pencesi,civan percemi hayit tohumu bunlari hep ic asiriya kacmadan hergun bir buyuk bardak ic bol bol incir ye canim ve asla stres yapma cokca dua et sogan suyunu denedin mi

İnşallah olur çok teşekkür ederim, bir umut bekliyorum daha önce kürtaj olduğum için olmaz diye çok korkuyorum ama rabbim yardımcı olsun tüm bebek isteyenlere öyle zor ki o tek çizgiyi görmek
inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin.Senin bir defa olmuş sanırım kürtaj olmuşsun geçmiş olsn ama dediğim gibi hiç kafana takma rahat ol stres cok önemli bunlara dikkat edersen olur mutlaka kürleride boşlama derim. Birde folik asit almanı tavsiye ederim gebelikten önce.

Selam kızlar ben adetimin 10. Günü kan tahlili verdim. lh 9.8
fsh 7
prolaktin 7.5
dheas 3.1 çıktı ne demek oluyor var mı sıkıntı acaba bebek istiyoruz... referans aralığı verilmemiş
pco varlığını gösteriyor birde dheas böbrek üstü bezlerinden salgılanan androjen hormon grubudur kan testinde ki normal değeri kaç

Sadece hayıt tohumu kullanıyorum ona da 2 gün önce başladım sabah akşam içiyorum aç karnına, inşallah olur rabbim tüm isteyenlere versin

Her ay olur umuduyla test yapıyorum hep olacak diye bekliyorum tek çizgiyi görünce çok üzülüyorum ama sonra elbet olacak diye düşünüp canımı sıkmamaya çalışıyorum folik asit ne işe yarıyor

vakti zamanı geldiğinde olacaktır elbet. Folik asit yumurta döllenmesinden sonra hücre bölünmesine katkı sağlıyor gebelik öncesinde yumurta kalitesine de etkisi var diye biliyorum.

İnşallah olur ya rabbim tüm isteyenlere versin inşallah bende şimdi hayıt tohumuna başladım umarım etkisini görürüm
İnşallah canım. Her zaman hayırlısını ve sağlıklısını iste. Tüm duam bu şekildeydi ama bebeğimin ense kalınlığı fazla çıktı. Test yapıldı. Sonuçların çıkmasını bekliyoruz nasipse. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.

İnşallah sağ Salim alırsın kucağına tüm isteyenler alır

Bi bakarım olmazsa daha önce duymamıştım her hangi bir şeye zararı yoktur herhalde
Folik asitin hiçbir zararı Yok zaten gebeliğin ilk 3 ayında doktorlar veriyor 3 Aydan sonraki vitamin ilaçlarında da folik asit oluyor.Bebekte nöral tüp dedektifi önlüyor kendi doktoruna da sor danış araştır kullanmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…