- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 33
-
- Konu Sahibi Minicikpandam
Bende pco hastasiyim.Oncelikle polikisti kendinize bir hastalik degil avantj olarak gorun cunku normalden fazla yumrtalra sahipsiniz iyi dusunun.Doktora gittiginiz zaman doktorlar en az 8 ay kendiniz deniyor diyorlar ben ozele gidiyorum ben ilk gittigimde 6 ay denemistim olmamisti doktorum 3 ay daha kendin deniyorsun demisti adet duzensizligim icin ilac vermisti 3 ay deneme sonunda olmadi 4 ay dupbaston kullandim adetlerim duzene bindi tek sorun yumrtlama donemimdi doktorum takibe aldi bu ay klomen kullandim bugun catlatma ignesi olcaktim aslinda ama gerek kalmadi dun betahg 26 cikti bugunde doktorum bir bebis geliyor ama daha 7-13 gun arasinda kese yok erken dedi haftaya tekrar cagirdi.Stresden kacin hastaligi avantaja cevir 5 ay erken surec tedaviye alinmaz 3 4 ay daha dene derim ama inanarak hissederek deneKızlar beş aylık evliyim . Ve polikistik over var bende bu ay ilk kez yumurta takibi yaptım ve yumurtlamayı gördüm. Ama yine de bebek yok yani tutmadı . Kilom yok kan değerlerim normal sizce bir süre daha kendim beklemeli miyim yoksa tedavi için iyi bir doktor bulup başlamalı mıyım ?
Bende pco hastasiyim.Oncelikle polikisti kendinize bir hastalik degil avantj olarak gorun cunku normalden fazla yumrtalra sahipsiniz iyi dusunun.Doktora gittiginiz zaman doktorlar en az 8 ay kendiniz deniyor diyorlar ben ozele gidiyorum ben ilk gittigimde 6 ay denemistim olmamisti doktorum 3 ay daha kendin deniyorsun demisti adet duzensizligim icin ilac vermisti 3 ay deneme sonunda olmadi 4 ay dupbaston kullandim adetlerim duzene bindi tek sorun yumrtlama donemimdi doktorum takibe aldi bu ay klomen kullandim bugun catlatma ignesi olcaktim aslinda ama gerek kalmadi dun betahg 26 cikti bugunde doktorum bir bebis geliyor ama daha 7-13 gun arasinda kese yok erken dedi haftaya tekrar cagirdi.Stresden kacin hastaligi avantaja cevir 5 ay erken surec tedaviye alinmaz 3 4 ay daha dene derim ama inanarak hissederek dene
Bende hep boyle dusundum tip bunun bir yardimci dali ama Rabbim ol dedikten sonra ilac bahane ben hep sunu dusundumGözün aydın canım bende duphaston kullandım iki aydır . Bakalım hayırlısı Rabbim ol derse olurmuş inşallah bizleri de çok bekletmez
Bende hep boyle dusundum tip bunun bir yardimci dali ama Rabbim ol dedikten sonra ilac bahane ben hep sunu dusundum
Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz kuluna dedim hep hayal kurdum asla hayal kurmaktan vazgecme hayal kur olcagina inan
Sabr ve dua ile gelir beklenen dedim hep sabrettim dua ettim yasin suresi embiya suresi aliimran suresi okudum okuyamasamda dinlesim elimi kaenima koydum hep
Ben hep bir bebisim varmis gibi karnimla konustum rahmimle yumurtaliklarimla konustum disardan deli gibi gorunebilir ama hep elimi koydum biliyorum annecigim hem kendinin hem bizim hazir oldugumuz zamani bekliyorsun sende annen baban gibi sabirsizlaniyorsun orda cok bunaldin artik annenin rahmine sonra babaginin kucagina annenin kokusuna kavusmak istiyorsun dedim sende bizim gibi sabret annenle babanla sende dua et surekli boyle konustum
Silzerede nasip olsun insAllah dualarim hep sizlerleAy ne güzel canım sağ salim kucağına al inşallah
Silzerede nasip olsun insAllah dualarim hep sizlerle
Kizlar prgestoronum 0.22 cikti gecen ay 0.146 di dr ilac verdi ama gene dusuk
Orasi ole ama ilac kullandim hemde haytimda ilk defa gunu gunune satti sattune uydum ilk kez nasil. Dahada duser yaaaE Ecemsuhasanahmet35 üzülme sorunun belli olması daha iyi en azından ne sorun var biliyorsun ona göre tedavisi uygulanır. Eşim bu sabah bana bunları söyledi çok mantıklı sende üzme kendini herşeyin çaresi var şükür ki
Orasi ole ama ilac kullandim hemde haytimda ilk defa gunu gunune satti sattune uydum ilk kez nasil. Dahada duser yaaa
Dr istemedi merakimdan ben yaptirdim devlete bgn ama gidince soleyecegm
Butun moralim bozuldu inanİyi yapmışsın git bakalim bir ne dicek
Butun moralim bozuldu inan
Bakalm giddince solecegimCanım bir doktorunla görüş bakalim o ne dicek bende bu ay baktircaktim 21. Günde gidemedim hastaneye
Sperm kalitesinin dustugu soyleniyor.
Ben iki ay sadece klomen kullandim. Yumurtam kendiliginden catladigi icin.
Ilk ay iki yumurtam gelismisti, hergunu degerlendirdik olmadi.
Ikinci ay 1 yumurtam gelismisti, doktor gun asiri iliskiyi tavsiye etti hatta bunu ustune basa basa soyledi.
O ay hamile kaldim.
Allah kavuştursun. Nasip valla hergünü değerlendirip hamile kalanlarda oluyo
Benim arkadaşımda geçen ay klomen kullandı doktor 3 gün üstüste değerlendir demiş öyle yaptı ve hamile şuan
Ben geçen ay adet bitimimden diğer adetime kadar hep 2 günde 1 değerlendirmiştim ama yine olmadı yani adete kadar denedim yumurtanın kaçma imkanı da yok sorunumuz da olmamasına rağmen...olmayınca olmuyor
Eşinin değerleri normal olanlar için doktorlar sıkıntı olmaz diyolar
Allah kavuştursun. Nasip valla hergünü değerlendirip hamile kalanlarda oluyo
Benim arkadaşımda geçen ay klomen kullandı doktor 3 gün üstüste değerlendir demiş öyle yaptı ve hamile şuan
Ben geçen ay adet bitimimden diğer adetime kadar hep 2 günde 1 değerlendirmiştim ama yine olmadı yani adete kadar denedim yumurtanın kaçma imkanı da yok sorunumuz da olmamasına rağmen...olmayınca olmuyor
Eşinin değerleri normal olanlar için doktorlar sıkıntı olmaz diyolar