- 6 Mayıs 2016
- 9.139
- 9.080
- 198
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
ben 3 kez klomen denedim fakat gebelik oluşmadı her kullanışta da yumurtalar büyüdü ama olmadı malesef
Minicikpandam cnm nasilsin ne durumdasin adete ne kadr kaldi merak ettim seni
Uzulme cnm bende oleyim adetim gelse de ilaclarin dozunu yukseltip cok yunurtlama saglacak dr bekliyrumCanım iyiyim son 3 günüm az önce test yaptım negatif
Uzulme cnm bende oleyim adetim gelse de ilaclarin dozunu yukseltip cok yunurtlama saglacak dr bekliyrum
İnsallah ama ben umutlu degilim hepimiz bir gun anne olcaz inaniyrumAdeti beklicem canım bakalım hayırlısı. İnşallah seninde gelir bebişin çok bekletmeden bana da haber ver
Bendede çok az pco var pcos değil o yüksek gebelik engeli yok şükür kiloda yok bu ay tıpatıp sizin gibiydim takiple geçti bu ayım şükür çatladı ama benimde olmadı sıkmayalım canımızı elbet bir gün vardır bizimde anne olacagımızın yazıldığı. tez zamanda inşallahKızlar beş aylık evliyim . Ve polikistik over var bende bu ay ilk kez yumurta takibi yaptım ve yumurtlamayı gördüm. Ama yine de bebek yok yani tutmadı . Kilom yok kan değerlerim normal sizce bir süre daha kendim beklemeli miyim yoksa tedavi için iyi bir doktor bulup başlamalı mıyım ?
Bendede çok az pco var pcos değil o yüksek gebelik engeli yok şükür kiloda yok bu ay tıpatıp sizin gibiydim takiple geçti bu ayım şükür çatladı ama benimde olmadı sıkmayalım canımızı elbet bir gün vardır bizimde anne olacagımızın yazıldığı. tez zamanda inşallah
İnsallah ama ben umutlu degilim hepimiz bir gun anne olcaz inaniyrum
Evet canım 21.gunKuzu bu progestron hormonu 21 gun bakiliyordu demi dr gidiyrum baktirmaya
Ocakta yptirdm 0.146 cikmisti ilac kullndim bgun yaptriyrum ne cikacakEvet canım 21.gun
Ocakta yptirdm 0.146 cikmisti ilac kullndim bgun yaptriyrum ne cikacak
Merhaba kızlar bişey sorucam beni aydınlatırsanız sevinirim
Dün gittiğimde soldaki yumurtam 15 mm, sağdaki 21 mm olmuş
Bugün adetimin 11.günü
Doktor çatlatma iğnesi verdi bugün öğlen 12'de vuruldum
Dün dediki dün ilişki olsun ,bugün olmasın, cumartesi pazar olsun
Çatlatma günü bugün olmasın dedi 36 saat sonra dedi o da yarın gece oluyo işte
Ama ya bu 36 saatten önce çatlarsa? Hani bugünü de değerlendirsem nolurki
Size doktor nasıl söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?