- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
-
- Konu Sahibi Minicikpandam
Bence izmirlilere sor bunu elbet çok memnun kalan beğendiği doktor olan birileri vardır burda
Bence izmirlilere sor bunu elbet çok memnun kalan beğendiği doktor olan birileri vardır burda
evet benimi 22-23 gün positiv cikmisti catlama da oldu ama negatic cikti bende bu sorunun cevabi ne onu merak ediyorum yumurtlama oluyor ama gebelik söz konusu dahi degil ...merhaba pko lular yumurta takibi yaparken kistlerden dolayı yanıltıcı olmuyormu bende denemeyi düşünüyorum o testleri sizinle aynı durumdayım hormon seviyelerim iyiydi kilomda yok sadece regl düzenli değil bu testleri yapıp takip edebiliyomuyuz bizde
teste ne zaman başladınız peki reglden hemen sonramıevet benimi 22-23 gün positiv cikmisti catlama da oldu ama negatic cikti bende bu sorunun cevabi ne onu merak ediyorum yumurtlama oluyor ama gebelik söz konusu dahi degil ...
her ihtimale karsi hemen sonra basladimteste ne zaman başladınız peki reglden hemen sonramı
Hımm aslında hemen yumurtlama filan başlamıyor 2 3 gün sonrada başlanabilir diye düşünüyorum nette 30lu var bide 50lili hangisi alsam bilemedimher ihtimale karsi hemen sonra basladim
ben pco oldugum icin en iysi bastan kacirmayayim diye yapmistim siz 4-5 gün sonra basliyabilirsinizHımm aslında hemen yumurtlama filan başlamıyor 2 3 gün sonrada başlanabilir diye düşünüyorum nette 30lu var bide 50lili hangisi alsam bilemedim
Özel karataş hastahanesi Aysel zabit tereddütsüz tavsiye edebilecegim bir doktor. Hem bilgisi hem ilgisi ile çok iyi.Sordum da yanıt alamadım pek
Teşekkür ederim degerlendiricem canım carsamba günü bir doktorla görüscem ona göre bir yol cizicemÖzel karataş hastahanesi Aysel zabit tereddütsüz tavsiye edebilecegim bir doktor. Hem bilgisi hem ilgisi ile çok iyi.
Doktorla görüştüm mu canım ne dediTeşekkür ederim degerlendiricem canım carsamba günü bir doktorla görüscem ona göre bir yol cizicem
Doktorla görüştüm mu canım ne dedi
Bende pikoluyum 1bucuk sene oldu hala hamile.kalamadim bı kere çatlatma iğnesi oldum fakat olmadı gebelik genede ilaçlar yumurtayı büyütüyor ama kist oluyor çatlamadigi için daha 5aylik ama tedavibe iyi bı doktor bularak başla hamileelige engel.degil diyorlar ama.ben de henüz kalamadım insanın psikolojisi bozuluyor ondan bı sure.doktora.gitmedim bitkisel şeyler deniyorum