Gebeliğe Hazırlık Polikistik over ve yumurta takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minicikpandam

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.072
29
Kızlar beş aylık evliyim . Ve polikistik over var bende bu ay ilk kez yumurta takibi yaptım ve yumurtlamayı gördüm. Ama yine de bebek yok yani tutmadı . Kilom yok kan değerlerim normal sizce bir süre daha kendim beklemeli miyim yoksa tedavi için iyi bir doktor bulup başlamalı mıyım ?

Slm cnm sana tavsiyem edebilecek bir Dr var bende onada tedavi görüyorum suan gercekten çok ilgili bir Dr güler yüzlü özel ama gercekten ilgili cok

merhaba pko lular yumurta takibi yaparken kistlerden dolayı yanıltıcı olmuyormu bende denemeyi düşünüyorum o testleri sizinle aynı durumdayım hormon seviyelerim iyiydi kilomda yok sadece regl düzenli değil bu testleri yapıp takip edebiliyomuyuz bizde

evet benimi 22-23 gün positiv cikmisti catlama da oldu ama negatic cikti bende bu sorunun cevabi ne onu merak ediyorum yumurtlama oluyor ama gebelik söz konusu dahi degil ...

Hımm aslında hemen yumurtlama filan başlamıyor 2 3 gün sonrada başlanabilir diye düşünüyorum nette 30lu var bide 50lili hangisi alsam bilemedim
ben pco oldugum icin en iysi bastan kacirmayayim diye yapmistim siz 4-5 gün sonra basliyabilirsiniz

Teşekkür ederim degerlendiricem canım carsamba günü bir doktorla görüscem ona göre bir yol cizicem
Doktorla görüştüm mu canım ne dedi
Bende pikoluyum 1bucuk sene oldu hala hamile.kalamadim bı kere çatlatma iğnesi oldum fakat olmadı gebelik genede ilaçlar yumurtayı büyütüyor ama kist oluyor çatlamadigi için daha 5aylik ama tedavibe iyi bı doktor bularak başla hamileelige engel.degil diyorlar ama.ben de henüz kalamadım insanın psikolojisi bozuluyor ondan bı sure.doktora.gitmedim bitkisel şeyler deniyorum

Canım görüştüm. İnsülin direncim sınırın altında ama insilun direnci var derim dedi ben sana peki sonuç ne dedim? Beslenmene dikkat et ve egzersiz dedi . Ben 1.73 boyunda 56 kiloyum. Bu yüzden kilo ver demiyorum dedi insilun direnci için ilaç kullanirsam yan etkisi çok ve karaciğer tahribatı oluşabilir dedi. Ama yumurtlama için tek çözüm sizin kilo var mı ?

Yok canım ya ,40 kiloyum bende biraz yürüyüş yapıp hareketlendirmek gerekiyor yumurtalıkları belkide benim tembel yumurtalıklar ama.yuruyrbilcegim biyer değil oturduğum yer.ben macun kullandım geçen ay clife diye henüz adet olmadım 6,gün geçti ama.duzensiz adetim zatenn ümit yok yani senin adet düzenli mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…