- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Bende Haziran da tatile gidicem belki orda bebişim bana tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Haziran da tatile gidicem belki orda bebişim bana tutunur
E Ecemsuhasanahmet35 canım gittiğin doktor cumartesi günü de çalışıyor mu acaba adetin üçüncü günü gideyim diyorum aklıma takıldı
[/vet ]
Canim evet cumarteai calisyr cnmm
Cumartesi orda cnmE Ecemsuhasanahmet35 canım gittiğin doktor cumartesi günü de çalışıyor mu acaba adetin üçüncü günü gideyim diyorum aklıma takıldı
Bende poliksitik var 1.5 senelik evliyim hic korunmama ragmen olmadi cocuk 1 aydir doktora gidiyorum bi ilac verdi onu kullaniyorum bende kendi kendine olur dedim ama nasip tabi de olmadi bence doktora git ihmal etme cunki bi cok polikisit olan destek almadan hamile kalamiyomus bazilarida kendiliginden hamile kaliyo ama uzun bi sure veklemek zorunda kaliyomus doktorum soyledi nasip tabi ama istiyosan cocuk bekleme derim Allah isteyen herkese nasip etsin inşh bizlerede hayirlisiyla inşhKızlar beş aylık evliyim . Ve polikistik over var bende bu ay ilk kez yumurta takibi yaptım ve yumurtlamayı gördüm. Ama yine de bebek yok yani tutmadı . Kilom yok kan değerlerim normal sizce bir süre daha kendim beklemeli miyim yoksa tedavi için iyi bir doktor bulup başlamalı mıyım ?
Bende poliksitik var 1.5 senelik evliyim hic korunmama ragmen olmadi cocuk 1 aydir doktora gidiyorum bi ilac verdi onu kullaniyorum bende kendi kendine olur dedim ama nasip tabi de olmadi bence doktora git ihmal etme cunki bi cok polikisit olan destek almadan hamile kalamiyomus bazilarida kendiliginden hamile kaliyo ama uzun bi sure veklemek zorunda kaliyomus doktorum soyledi nasip tabi ama istiyosan cocuk bekleme derim Allah isteyen herkese nasip etsin inşh bizlerede hayirlisiyla inşh
Amin inşh benim adetlerin düzenli hormanlarda normal sadece uturasonda gozukuyo pko inofolik diye bi ilac kullaniyorum inşh sifa olurİnsAllah canım gidicem bu ay adeti bekliyorum Allah'ım sana da tez zamanda nasip etsin benim hormonlarım normal ama ultrosan da pko gözüküyor ve adet düzensizliğim var malesef Allah yardımcımız olsun
BIRAZ DAHA BEKLE AMA BIR DOKTORA GIT MUTLAKA CANIM BENDE AYNI DURUMLARDAYIM YAZIMI OKUYUNKızlar beş aylık evliyim . Ve polikistik over var bende bu ay ilk kez yumurta takibi yaptım ve yumurtlamayı gördüm. Ama yine de bebek yok yani tutmadı . Kilom yok kan değerlerim normal sizce bir süre daha kendim beklemeli miyim yoksa tedavi için iyi bir doktor bulup başlamalı mıyım ?
BIRAZ DAHA BEKLE AMA BIR DOKTORA GIT MUTLAKA CANIM BENDE AYNI DURUMLARDAYIM YAZIMI OKUYUN
Kızlar istanbul avrupa yakasında kadın doğum doktoru olarak kimleri önerirsiniz ben medical park figen hanıma gidiyordum doktor 2.ye gittiğimde beni hatırlamadı ya bide yaptıgı testleri tekrarlamak istedi asistanı yapmıştık diye uyardı şaka gibi sanırım adıma dosya açmamış not alınmams o yüzden baska doktor arıyorım
Aynen birileri çıkar belki ya artık iyi doktor bulmak o kadar zor kiCanım izmirdeyim ben ama illa ki vardır birileri
Evet canım iki kez özele gittim hiç birinden memnun kalmadım para veriyoruz onu da geçtim vakit harciriyoruz doktorun derdi oyalamak yazık ya gerçekten bu kadar mı para ugruna oldu herşeyAynen birileri çıkar belki ya artık iyi doktor bulmak o kadar zor ki
Benim koskoca medical park hastanesi ki ben eskiden orada çalışıyordum doktor 1 ay önce geldiğimde yaptıgı testi yine yapmaya kalktı asistanı hatrlattı dosya bile açmams 2 ay adet olmadım bana test yap dedi sonrada diyor ki adet söktürücü kullansaydın verdin mi ki yani bide özel yaniEvet canım iki kez özele gittim hiç birinden memnun kalmadım para veriyoruz onu da geçtim vakit harciriyoruz doktorun derdi oyalamak yazık ya gerçekten bu kadar mı para ugruna oldu herşey
Benim koskoca medical park hastanesi ki ben eskiden orada çalışıyordum doktor 1 ay önce geldiğimde yaptıgı testi yine yapmaya kalktı asistanı hatrlattı dosya bile açmams 2 ay adet olmadım bana test yap dedi sonrada diyor ki adet söktürücü kullansaydın verdin mi ki yani bide özel yani