- 18 Şubat 2020
- 52
- 28
- 30
-
- Konu Sahibi Minicikpandam
Bu arada ben de izmirdeyim
Slm cnm sana tavsiyem edebilecek bir Dr var bende onada tedavi görüyorum suan gercekten çok ilgili bir Dr güler yüzlü özel ama gercekten ilgili cok
Yokk cnmnbende en sn gittigimde dr bekledgm gbi degil dedi 11/ 15 en sn gun asiri dedi snde ne drumlarCanım nasılsın var mı bir gelişme hayırlı haberlerini bekliyorum
Yokk cnmnbende en sn gittigimde dr bekledgm gbi degil dedi 11/ 15 en sn gun asiri dedi snde ne drumlar
Daha vr cnm bkle unutma kirmizilari gorene kadar her zman bi umut vardir benim arkadaim 10 gun snra ogrendi adetti gecinceBende de henüz bişey yok canım en son 17 Şubat troid için kan tahlili vermiştim 0.537 çıkmıştı bugün sonuçları göstermeye gittim doktor yükselebilir dedi ama hiç umudum yok 8 gün var adetime
Daha vr cnm bkle unutma kirmizilari gorene kadar her zman bi umut vardir benim arkadaim 10 gun snra ogrendi adetti gecince
Git cnm bende adet olunca 3 gnu gidecem senin nez amna dnk geliyr adetunHayırlısı canım adet olunca senin gittiğin doktora gideyim diyorum
Git cnm bende adet olunca 3 gnu gidecem senin nez amna dnk geliyr adetun
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz
Merhaba daha önce gözde hastanesi tınaztepe hastanesi ve Prof.İsmail mete itil diye bir doktora gittim hiç birinde olmadı şimdi Haluk Erkur diye bir doktora gidiyorum özel muayene en son rahim filmi çekti şimdi adet olmayı bekliyorum nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum siz kime gidiyorsunuz
evet gözde hastanesinden hemde hiç memnun kalmadım feyza ağaca güler diye bir doktora gitmiştim .
ben 3 kez klomen denedim fakat gebelik oluşmadı her kullanışta da yumurtalar büyüdü ama olmadı malesef
merhaba bugün daha yeni üye oldum daha önce üye olmadan yazıları okuyordum bende pos hastasıyım öncelikle adet görmediğim için doktora gittim ve prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendim doktor hemen hap verdi fakat beni 3 günde psikolojik olarak kötü yaptı daha sonra endokrin doktoruna gittim insülin direncim çok yüksek çıktı (annem de de şeker var)doktor matofin 500 verdi ve prolaktin için ilaç kullanma dedi (gebelik düşündüğüm için) egzersiz (günde yarım saat yürüyüş ya da yüzme) ve ara öğünlerine dikkat ederek bu pos dan kurtulursun dedi.9 ay boyunca kullandım ve egzersiz yaptım şekeri çok az tükettim.ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim.(ve bunun 7 ayı hiç eşimle ilişkimiz olmadı)benim gibi umutsuzluğa kapılmasın diye ya da bi umut olsun diye yazmak istedim.İğne vermediler mi catlatma iğnesi falan