Gebeliğe Hazırlık Polikistik over ve yumurta takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende polikistik over var insülin direncim de yüksek ve prolaktin hormonu yüksek .
Bende 3 ay klomen denedim ilk klomende 2 tane yumurta oluştu ve çatlatma iğnesi ovitrelle oldum .
1 yumurta çatlamış diğeri kalmış onun için 2 ay doğum kontrol hapı kullandım ve yok oldu .
Yok olduktan sonra 2.klomene başladım ve 2 tane yumurta büyüdü çatlatma iğnesi olmadan doğal yolla çatladı ama malesef gebelik oluşmadı . 3.deneme de de 1 tane yumurta büyüdü doğal yolla çatladı ama yine hamilelik olmadı .
Ve yumurtaların 18 - 19 -22 civarıydı boyutları .
Şimdi rahim filmi çekildim ve temiz çıktı sonuçlar adet olduğumda tekrar doktora gideceğim neden olmuyor anlamıyorum

Yokk cnmnbende en sn gittigimde dr bekledgm gbi degil dedi 11/ 15 en sn gun asiri dedi snde ne drumlar

Bende de henüz bişey yok canım en son 17 Şubat troid için kan tahlili vermiştim 0.537 çıkmıştı bugün sonuçları göstermeye gittim doktor yükselebilir dedi ama hiç umudum yok 8 gün var adetime

Bende de henüz bişey yok canım en son 17 Şubat troid için kan tahlili vermiştim 0.537 çıkmıştı bugün sonuçları göstermeye gittim doktor yükselebilir dedi ama hiç umudum yok 8 gün var adetime
Daha vr cnm bkle unutma kirmizilari gorene kadar her zman bi umut vardir benim arkadaim 10 gun snra ogrendi adetti gecince

Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz

Merhaba daha önce gözde hastanesi tınaztepe hastanesi ve Prof.İsmail mete itil diye bir doktora gittim hiç birinde olmadı şimdi Haluk Erkur diye bir doktora gidiyorum özel muayene en son rahim filmi çekti şimdi adet olmayı bekliyorum nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum siz kime gidiyorsunuz

Ben de en son gözde Hastanesi'ne gittim fakat memnun kalmadım
Ondan önce central hospital a gittim memnun kalmadım

İğne vermediler mi catlatma iğnesi falan
merhaba bugün daha yeni üye oldum daha önce üye olmadan yazıları okuyordum bende pos hastasıyım öncelikle adet görmediğim için doktora gittim ve prolaktinimin yüksek olduğunu öğrendim doktor hemen hap verdi fakat beni 3 günde psikolojik olarak kötü yaptı daha sonra endokrin doktoruna gittim insülin direncim çok yüksek çıktı (annem de de şeker var)doktor matofin 500 verdi ve prolaktin için ilaç kullanma dedi (gebelik düşündüğüm için) egzersiz (günde yarım saat yürüyüş ya da yüzme) ve ara öğünlerine dikkat ederek bu pos dan kurtulursun dedi.9 ay boyunca kullandım ve egzersiz yaptım şekeri çok az tükettim.ve 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim.(ve bunun 7 ayı hiç eşimle ilişkimiz olmadı)benim gibi umutsuzluğa kapılmasın diye ya da bi umut olsun diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…