Gebeliğe Hazırlık Polikistik over ve yumurta takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok canım benimde çok düzensiz . O yüzden söktürücü kullanıyorum

evet benimi 22-23 gün positiv cikmisti catlama da oldu ama negatic cikti bende bu sorunun cevabi ne onu merak ediyorum yumurtlama oluyor ama gebelik söz konusu dahi degil ...
Arkadaşlar her yumurta dollenmeyenilir. Benim bir ay 4 yumurtam oldu hiçbiri dollenmed. Prosedür uygulanır. Genelde ilaç verilir 6 ay olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek

evet benimi 22-23 gün positiv cikmisti catlama da oldu ama negatic cikti bende bu sorunun cevabi ne onu merak ediyorum yumurtlama oluyor ama gebelik söz konusu dahi degil ...
Yanıltıcı olmaz çünkü kistler minicik mesela 3 milisantim yumurta ise 20 milisantim gibi boyut farkı var

İşte bnmde bazen 2ayi buluyor önce adeti duzenlemek gerek bence ben özele kaç ay gittim onca para verdim klomen kullan kist oldu bir dahaki ay ilaç kullan tekrar klomen fazla oldu iğne vurmadı en son tekrar klomen iğne oldum ama yok. Hormon testi bile istemedi benden ya . Hangi doktra gittiysem bana olmaz dmeedi aksine çoğul olur dedi .çoğulu da geçtim ben artık bı tane olsun

Evet canım doktorunu bulmak çok önemli Rabbim yardımcımız olsun

Hiç-bir sağlık sorunum ve kilom yok pkoluyum. Genetik de olabiliyor. deterjana cok maruz kalma

Ayrıca bende senin gibi pcoluydum evlenir evlenmez winion pedlere başladım doktorlar PCO var bile demiyorlardı adet o kadar düzenli oluyor değerler müthiş çıkıyo Rabbim nasip etmiyor dedik o süreç boyunca eşimi ikna edemedim neyse 13 ayda gitti varşkısel ve sperm azlığı vardı ameliyat dedi yok ilaç tedavisi deneyelim dedik 3 ay kullandı yine gitti %70 artmış şükür sonra tabi pedleri bıraktığım için bende PCO yine yüz gösterdi 2 ayda benle ugrastık sonra mucizeye kavuştuk asla peşini bırakmayın henüz kese gözükmedi inş görüp kalp atışını duycam ama pes etmek yok PCO o kadar da korkutucu bişi değil tıp çok ilerledi sızlar rabbime sığınıyoruz

Allahim saglicakla kucsgina almayi nasip etsin insallah anali babali buyutsun bende de pco var korkuyorum bazen

oda gitti cnm cok sukur sikinti cikmadi bende pco var sadce ultrsonda gozukuyor ama hic belirtsim yok tuylenme adet olalama gbi
Oda iki sefer yaptirdi guzel cikti sorun yok cnm sadce pco var
Klomen bana tek başına fayda etmedi ilk ay süklüs durdu ikinci ay klomen ve 3 tane iğne büyütücü artı çatlatma iğnesi fayda etti

Klomen bana tek başına fayda etmedi ilk ay süklüs durdu ikinci ay klomen ve 3 tane iğne büyütücü artı çatlatma iğnesi fayda etti
Banada dr 3 gun gel dedi ne tadvi uyglacak blmiyorum ama demistim catlama ignesi flan diye oda pregtrna bakalim desmisti ilac verdi bu sabah pembe akinti yasadim sokulcem sandim simdide su gbi akintim var 2 gndur vardi bu sabah pembe gelince ogleden snra kirmizi gelir diye bekledim ajintim devam ediyor

Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…