Gebeliğe Hazırlık Polikistik over ve yumurta takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende poliksitik var 1.5 senelik evliyim hic korunmama ragmen olmadi cocuk 1 aydir doktora gidiyorum bi ilac verdi onu kullaniyorum bende kendi kendine olur dedim ama nasip tabi de olmadi bence doktora git ihmal etme cunki bi cok polikisit olan destek almadan hamile kalamiyomus bazilarida kendiliginden hamile kaliyo ama uzun bi sure veklemek zorunda kaliyomus doktorum soyledi nasip tabi ama istiyosan cocuk bekleme derim Allah isteyen herkese nasip etsin inşh bizlerede hayirlisiyla inşh

İnsAllah canım gidicem bu ay adeti bekliyorum Allah'ım sana da tez zamanda nasip etsin benim hormonlarım normal ama ultrosan da pko gözüküyor ve adet düzensizliğim var malesef Allah yardımcımız olsun

İnsAllah canım gidicem bu ay adeti bekliyorum Allah'ım sana da tez zamanda nasip etsin benim hormonlarım normal ama ultrosan da pko gözüküyor ve adet düzensizliğim var malesef Allah yardımcımız olsun
Amin inşh benim adetlerin düzenli hormanlarda normal sadece uturasonda gozukuyo pko inofolik diye bi ilac kullaniyorum inşh sifa olur

BIRAZ DAHA BEKLE AMA BIR DOKTORA GIT MUTLAKA CANIM BENDE AYNI DURUMLARDAYIM YAZIMI OKUYUN

Kızlar istanbul avrupa yakasında kadın doğum doktoru olarak kimleri önerirsiniz ben medical park figen hanıma gidiyordum doktor 2.ye gittiğimde beni hatırlamadı ya bide yaptıgı testleri tekrarlamak istedi asistanı yapmıştık diye uyardı şaka gibi sanırım adıma dosya açmamış not alınmams o yüzden baska doktor arıyorım

Canım izmirdeyim ben ama illa ki vardır birileri

Aynen birileri çıkar belki ya artık iyi doktor bulmak o kadar zor ki
Evet canım iki kez özele gittim hiç birinden memnun kalmadım para veriyoruz onu da geçtim vakit harciriyoruz doktorun derdi oyalamak yazık ya gerçekten bu kadar mı para ugruna oldu herşey

Evet canım iki kez özele gittim hiç birinden memnun kalmadım para veriyoruz onu da geçtim vakit harciriyoruz doktorun derdi oyalamak yazık ya gerçekten bu kadar mı para ugruna oldu herşey
Benim koskoca medical park hastanesi ki ben eskiden orada çalışıyordum doktor 1 ay önce geldiğimde yaptıgı testi yine yapmaya kalktı asistanı hatrlattı dosya bile açmams 2 ay adet olmadım bana test yap dedi sonrada diyor ki adet söktürücü kullansaydın verdin mi ki yani bide özel yani

Para basıyoruz ya burda ondandır her gidişte test tahlil yapmak istiyorlar gerçekten insan gibi bir doktor bulmak lazım parayı ön planda tutmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…