• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve gynositol

Aynen öyle ol derse olur Rabbim kuru Ağcı meyve lendiren Rabbim ol derse olur
Bide ben bugün bir karışım yaptırdım eşime Sperm leri için 10yumurta bunların üzeri ni geçecek kadar limon sikiyorsun sonra 48saat kalıyor yumurta limonun içinde sonra kırmadan yumurtaları çıkarıyorum hemen hemen zarı kalıyor sonra sarisini atıyorsun ve kabuklarından atiyorsun beyazın i limon suyuna kat içine keçi boynuz tozu çörek otu tozu keten tohumu sirgan tohumu kara biber polen Arı sütü ve kestane balı limonla yumurta 48 saatinden sonra bu söyledik lerini ekle mikserle iyice karıştırın sabah aç karnına bir yemek kaşığı yesin spermin farkı görmek için test yapsın
Ay canım okurken midem bulandı allah yardım etsin eşlerin işi de zor :bicak:

Benimde iştahım yok ondan mı hiç öyle düşünmemiştim banada zayıflama dedi 60 kg kilolu değilsin ama normal kg dön dedi 58felan düş dedi pko kiloyu sevmezmiş tembellestirirmis zayıflatan çok iyi yanj:KK9:

H
Olabilir canım ben de 2 kilo felan vermiştim

Kızlar gynositol kullanıp yada inofolic combi kullanıp önceden kabız olupta bu ilaçla düzelen var mı ? Benim kendimi bildim bileli iki günde bir çıkardım wc’ye Bu ilacı kullandığımdan beri hergün çıkıyorum

Kızlar gynositol kullanıp yada inofolic combi kullanıp önceden kabız olupta bu ilaçla düzelen var mı ? Benim kendimi bildim bileli iki günde bir çıkardım wc’ye Bu ilacı kullandığımdan beri hergün çıkıyorum
2 ilacı birmi kullanıyorsun canım infolac ne işe yarıyor anlatabilirmisin biraz?
Birde bagırsaklarını düzenleye bilir zaten saglıklı bir insan günde 1 kez wc yr çıkmalı

2 ilacı birmi kullanıyorsun canım infolac ne işe yarıyor anlatabilirmisin biraz?
Birde bagırsaklarını düzenleye bilir zaten saglıklı bir insan günde 1 kez wc yr çıkmalı
Sadece gynositol ve glikofen kullanıyorum.gynositol ve inofolic combi nin içeriği aynı o yüzden yazdım canım

Canım ben insülin direnci için glukophage kullanıyorum 1 buçuk aydır. Bende 2-3 günde tuvalete çıkardım ama ondan sonra hergün çıkmaya başladım gayet iyiydim. 3 haftadır falan gynositol kullanıyorum şimdi biraz midem bozuk gibi ama tamda bozulmuyor ama beni biraz rahatsız etmeye başladı kasıklarımda sürekli bir hareket hissediyorum. Ve bikaç gündür çok gazım var ayıptır söylemesi. Reglime 5 gün kaldı belki döllenme olmuştur ondanda olabilir ama bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım bakalım kullandıgın şeyler bi tür vitamin bu yüzden bedenin Wc konusunda normal tepki veriyor diye dğşünüyorum. Eşiniz bir ilaç kullanmadı degilmi?
Canım ben insülin direnci için glukophage kullanıyorum 1 buçuk aydır. Bende 2-3 günde tuvalete çıkardım ama ondan sonra hergün çıkmaya başladım gayet iyiydim. 3 haftadır falan gynositol kullanıyorum şimdi biraz midem bozuk gibi ama tamda bozulmuyor ama beni biraz rahatsız etmeye başladı kasıklarımda sürekli bir hareket hissediyorum. Ve bikaç gündür çok gazım var ayıptır söylemesi. Reglime 5 gün kaldı belki döllenme olmuştur ondanda olabilir ama bilmiyorum

Benimde aynı senin gibi oluyor canım hayırlısı bende ayın 3.den beri kullanıyorum gynositol u adetime de 8gün kaldı ama dediğin gibi kasıklarda hareket ve gaz var birde dün biraz ağrı oldu hafif hafif bir de böle vücudumuzu bu kadar dinlemek doğru mu bilmiyorum sonra üzülüyoruz

Benimde aynı senin gibi oluyor canım hayırlısı bende ayın 3.den beri kullanıyorum gynositol u adetime de 8gün kaldı ama dediğin gibi kasıklarda hareket ve gaz var birde dün biraz ağrı oldu hafif hafif bir de böle vücudumuzu bu kadar dinlemek doğru mu bilmiyorum sonra üzülüyoruz
Vücudumu dinlemesemde çok rahatsız oluyorumki. Yumurtlamadan sonra 4. Günden beri çekiyorum bu batmaları ve ağrıları üstüne birde bağırsak sıkıntısı. Yani bukadarı psikolojik olamaz bence. Dikkatimi başka yöne veriyorum bişeylerle ilgileniyorum ama kasık ağrısından iki büklüm kalıyorum bukadar olmaz ama psikolojik olsa

Vücudumu dinlemesemde çok rahatsız oluyorumki. Yumurtlamadan sonra 4. Günden beri çekiyorum bu batmaları ve ağrıları üstüne birde bağırsak sıkıntısı. Yani bukadarı psikolojik olamaz bence. Dikkatimi başka yöne veriyorum bişeylerle ilgileniyorum ama kasık ağrısından iki büklüm kalıyorum bukadar olmaz ama psikolojik olsa
İnşallah hamişizdir ondandır bu ağrılar gazlar ilacı kullandığımız ilk ay kalırız da daha fazla ilaç içmeyiz :dua:

Back
X