doktor bana bennsana birak diyene kadar kullanacaksınız dedi hamile olduğunu öğrenin ce biraktiriyor Bebe Aspirinin devam ettiriyorYok anlatmak istedigim 1 kutu bitirdin 2. Kutuya gerek varmı acabaga demek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor bana bennsana birak diyene kadar kullanacaksınız dedi hamile olduğunu öğrenin ce biraktiriyor Bebe Aspirinin devam ettiriyorYok anlatmak istedigim 1 kutu bitirdin 2. Kutuya gerek varmı acabaga demek istedim
Aynen öyle ol derse olur Rabbim kuru Ağcı meyve lendiren Rabbim ol derse olurAllah razı olsun canım bol bol dua et dua üstüne kurulu dünya rabbim kabul eder![]()
Sabah tok karnına 1 tane suyla karıştırıp içiyorum. 1 kutu tedavi eder diye bir şey yok. Her ay döngün baştan başlıyor. Hamile kalana kadar kullanacaksınSen nasıl kullanıyorsun canım ilacı
Bunu kullanırken eşinize bir destekleyici verdimi onunda kalitesi artsın diyeSabah tok karnına 1 tane suyla karıştırıp içiyorum. 1 kutu tedavi eder diye bir şey yok. Her ay döngün baştan başlıyor. Hamile kalana kadar kullanacaksın
Bır kutu zaten 60 günlük fazlası bagışıklık kazandırmazmı acabağaSabah tok karnına 1 tane suyla karıştırıp içiyorum. 1 kutu tedavi eder diye bir şey yok. Her ay döngün baştan başlıyor. Hamile kalana kadar kullanacaksın
Benimkine vermedi eşim için ne kullanabiliriz acabagaBunu kullanırken eşinize bir destekleyici verdimi onunda kalitesi artsın diye
Progeny M sabah akşam aç karnına bu ilacı normalde tüp bebek yapanlar için veriyorlarmis biraz fiyati tuzlu ama aldık 2 kapsül var icindeBenimkine vermedi eşim için ne kullanabiliriz acabaga
Nasıl kullanılıyor ne kadar.Progeny M sabah akşam aç karnına bu ilacı normalde tüp bebek yapanlar için veriyorlarmis biraz fiyati tuzlu ama aldık 2 kapsül var icinde
270 tley di sabah akşam bir tane içecek aç karnına içinde 90tane kapsül var 2 ay nerdeyse kullanıyorNasıl kullanılıyor ne kadar.
90 kapsülmüş 3 ay kullanıyormuş erkek gpoglede yçöyle yazıyorProgeny M sabah akşam aç karnına bu ilacı normalde tüp bebek yapanlar için veriyorlarmis biraz fiyati tuzlu ama aldık 2 kapsül var icinde
Hım dur ben kullanırken oda kullansın önce yinede bir doktora gitmekte fayda var bakalım bakalım270 tley di sabah akşam bir tane içecek aç karnına içinde 90tane kapsül var 2 ay nerdeyse kullanıyor
HCanım arkadaş mide bulantısı yapıyor dedi ya kilo vermesine yardımcı olur öyleyse dedim yani tok tutuyor herkes de aynı etki olmayabilir tabiki
Canım kaç yıllık yada aylık evlisiniz birde ilişki sıklıgı nedir acabaga beni yanlış anlamayın herlez bizimgibimi diye merak ediyorum açıkçası.Benimde iştahım yok ondan mı hiç öyle düşünmemiştim banada zayıflama dedi 60 kg kilolu değilsin ama normal kg dön dedi 58felan düş dedi pko kiloyu sevmezmiş tembellestirirmis zayıflatan çok iyi yanj
H
12 senelik evliyim gün aşırı iliş ki 4 sene üstüne bir tane oğlum var 7 yaşında oda tedaviyle oldu Klomen kullandim ilk kutu da hamile kaldim ama ikincisini düşünüyoruz düşuklerim oldu daha 31aralikta kimyasal gebeligim sonlandı yaşadım 5 sene üstüne bu ilaçların faydası olduğunu düşünüyorum öyle yani Rabbim kimseye aratmasinCanım kaç yıllık yada aylık evlisiniz birde ilişki sıklıgı nedir acabaga beni yanlış anlamayın herlez bizimgibimi diye merak ediyorum açıkçası.
3kez MIGeçeblerde bir arkadaş burda şöyle demişti ayda 3 kez ilişkiye giriyoruz çocugumuz olmuyor demişti herkez ayda 3 mü yani o kadarcıkmı
3kez MI![]()
Yani gerçi insanlar tek ilişkiden hamile kalıyor Rabbim istedi sin yeter ki ama doktor düzenli ilişki bir sene diyorÖyle diyor abla ayda 3 kezle bebekmi olur allah aşkına
Yani gerçi insanlar tek ilişkiden hamile kalıyor Rabbim istedi sin yeter ki ama doktor düzenli ilişki bir sene diyor
16 yaş çocuklar daha ya kendileri çocuk çocuk doğuracakAbla bnm kuzen var arkadaşları 16 yaşında 3 tanesi imam nikahı yapmışlar aralarında 3 üde hamile 1 taneside dogurdu biz ugraşıyoz bunlara hayret ediyorum