Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) :)Ablalar beni korkutmayın bemde gynostoll e başliyacagım
Korkulacak birşey değil ki canımAblalar beni korkutmayın bemde gynostoll e başliyacagım
Amin canım darısı size insallahÇok sevindim canım inşallah sorunsuz bir şekilde kalp atışını da duyarsın![]()
Amin canımHayırlı olsun canım çook sevindim darısı bize
Amin canım darısı size insallah
Benim bugün 2 gün kaldı. Sabah ilk idrarla miratechin erken gebelik testini yaptım malesef negatif. 2 gündür bütün belirtiler gitti sadece kasığımda batma var hareket ederken yürürken falan. Akşamları çoğalıyor. Ama bütün umutlar gitti bende
Hadi ya üzüldüm canım inşallah olur ama yine de Allahtan ümit kesilmezBenim bugün 2 gün kaldı. Sabah ilk idrarla miratechin erken gebelik testini yaptım malesef negatif. 2 gündür bütün belirtiler gitti sadece kasığımda batma var hareket ederken yürürken falan. Akşamları çoğalıyor. Ama bütün umutlar gitti bende
Selam hem kullandığın ilaçları hem hamileliğini görünce yazmak istedim. Sağlıkla mutlulukla al kucağına canım bebeğini.Ovulasyon testi yapmaya başladım ben pcosluyum. 20 gündür inofolic combi kullanıyorum bugun glifor da aldırdım eşime. Bu ikisini kullanırken hamile kalınca sorun olur mu ??Inofolic kullan inofolic boşver onu sen gliforla inofolic iç ilk ayda hamile kaldım beni dinle sen canım yorma kendini üzme kendini olacak inşallah![]()
Benim bugün 2 gün kaldı. Sabah ilk idrarla miratechin erken gebelik testini yaptım malesef negatif. 2 gündür bütün belirtiler gitti sadece kasığımda batma var hareket ederken yürürken falan. Akşamları çoğalıyor. Ama bütün umutlar gitti bende[/QUOT
Gec yumurtluyo olabilir misin ?? Ya da gec yumurtlamışsındır çıkmıyodur.
Hadi ya hayırlısı canım üzülme denemeye devamBenim bugün 2 gün kaldı. Sabah ilk idrarla miratechin erken gebelik testini yaptım malesef negatif. 2 gündür bütün belirtiler gitti sadece kasığımda batma var hareket ederken yürürken falan. Akşamları çoğalıyor. Ama bütün umutlar gitti bende
Bende cnm inofolıc gulukofen kullandım bir altı ay ama bişi yok şuan bıraktım 3ay oldu içmiyorum bişi kimi duysam ınofolıc hamile kalmış bende bişi yapmadıInofolic kullan inofolic boşver onu sen gliforla inofolic iç ilk ayda hamile kaldım beni dinle sen canım yorma kendini üzme kendini olacak inşallah![]()
Allah razı olsun canım darısı sana inşallah hayir canım ben de o şekilde hamile kaldim bir sorun olmazSelam hem kullandığın ilaçları hem hamileliğini görünce yazmak istedim. Sağlıkla mutlulukla al kucağına canım bebeğini.Ovulasyon testi yapmaya başladım ben pcosluyum. 20 gündür inofolic combi kullanıyorum bugun glifor da aldırdım eşime. Bu ikisini kullanırken hamile kalınca sorun olur mu ??
Canım ovulasyon testi ve hayıt suyu kullandım yanında bir de öyle deneBende cnm inofolıc gulukofen kullandım bir altı ay ama bişi yok şuan bıraktım 3ay oldu içmiyorum bişi kimi duysam ınofolıc hamile kalmış bende bişi yapmadı
Ben hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi içiyorum karıştırıp 1 ay kadar oluyo günde bi kere.. yumurtlama testine de başladım ama pcoslu olduğum için bi koyu çıkıyo 2 gün sonra bi daha koyu çıkıyoCanım ovulasyon testi ve hayıt suyu kullandım yanında bir de öyle dene
İnş canım en kısa zamanda gelir artık meleğim yine adet oldum beş gün gecikti halbuki ümitliydim bu ayCanım ovulasyon testi ve hayıt suyu kullandım yanında bir de öyle dene
Canım pko için o ilaç verilmez normalde bana da bi kere vermişti aptal bi dr adet olmadım kaç zamanpolikistik over olup gynositol kullananlar var mı ? İçinde prospektüs yok ve ne olduğunu bilmiyorum. Doktorum yumurta gelişimi için verdiğini söyledi ama internetten baktığımda içinde folik asit varmış ve anksiyete hastalarına depresyon ve strese iyi geldiği yazıyor
Allah allah hayıt suyu çatlamasına yardımcı oluyo amaBen hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi içiyorum karıştırıp 1 ay kadar oluyo günde bi kere.. yumurtlama testine de başladım ama pcoslu olduğum için bi koyu çıkıyo 2 gün sonra bi daha koyu çıkıyo![]()
İnş canım en kısa zamanda gelir artık meleğim yine adet oldum beş gün gecikti halbuki ümitliydim bu ay
Burda sonra biçok arkadaşla görüştük yeni bir ilaç olduğu için nette yorum yok ve hepsi pko için kullaıyor. Senin başka bi sıkıntıdan gecikme olmuş olabilirCanım pko için o ilaç verilmez normalde bana da bi kere vermişti aptal bi dr adet olmadım kaç zaman