• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve gynositol

P Pudra16 canım ne yaptın 3günün var sanırım benim 6gün kaldı ve sağ belimde ve kasığımda ara ara ağrım oluyor genelde yemek yaparken ayakta kaldığımda oluyor sonra geçiyor

Amin canım darısı size insallah

P Pudra16 canım ne yaptın 3günün var sanırım benim 6gün kaldı ve sağ belimde ve kasığımda ara ara ağrım oluyor genelde yemek yaparken ayakta kaldığımda oluyor sonra geçiyor
Benim bugün 2 gün kaldı. Sabah ilk idrarla miratechin erken gebelik testini yaptım malesef negatif. 2 gündür bütün belirtiler gitti sadece kasığımda batma var hareket ederken yürürken falan. Akşamları çoğalıyor. Ama bütün umutlar gitti bende

Benim bugün 2 gün kaldı. Sabah ilk idrarla miratechin erken gebelik testini yaptım malesef negatif. 2 gündür bütün belirtiler gitti sadece kasığımda batma var hareket ederken yürürken falan. Akşamları çoğalıyor. Ama bütün umutlar gitti bende
Hadi ya üzüldüm canım inşallah olur ama yine de Allahtan ümit kesilmez

Inofolic kullan inofolic boşver onu sen gliforla inofolic iç ilk ayda hamile kaldım beni dinle sen canım yorma kendini üzme kendini olacak inşallah :anneadayı::KK200:
Selam hem kullandığın ilaçları hem hamileliğini görünce yazmak istedim. Sağlıkla mutlulukla al kucağına canım bebeğini.Ovulasyon testi yapmaya başladım ben pcosluyum. 20 gündür inofolic combi kullanıyorum bugun glifor da aldırdım eşime. Bu ikisini kullanırken hamile kalınca sorun olur mu ??

Benim bugün 2 gün kaldı. Sabah ilk idrarla miratechin erken gebelik testini yaptım malesef negatif. 2 gündür bütün belirtiler gitti sadece kasığımda batma var hareket ederken yürürken falan. Akşamları çoğalıyor. Ama bütün umutlar gitti bende[/QUOT
Gec yumurtluyo olabilir misin ?? Ya da gec yumurtlamışsındır çıkmıyodur.

Hadi ya hayırlısı canım üzülme denemeye devam

Inofolic kullan inofolic boşver onu sen gliforla inofolic iç ilk ayda hamile kaldım beni dinle sen canım yorma kendini üzme kendini olacak inşallah :anneadayı::KK200:
Bende cnm inofolıc gulukofen kullandım bir altı ay ama bişi yok şuan bıraktım 3ay oldu içmiyorum bişi kimi duysam ınofolıc hamile kalmış bende bişi yapmadı

Selam hem kullandığın ilaçları hem hamileliğini görünce yazmak istedim. Sağlıkla mutlulukla al kucağına canım bebeğini.Ovulasyon testi yapmaya başladım ben pcosluyum. 20 gündür inofolic combi kullanıyorum bugun glifor da aldırdım eşime. Bu ikisini kullanırken hamile kalınca sorun olur mu ??
Allah razı olsun canım darısı sana inşallah hayir canım ben de o şekilde hamile kaldim bir sorun olmaz

polikistik over olup gynositol kullananlar var mı ? İçinde prospektüs yok ve ne olduğunu bilmiyorum. Doktorum yumurta gelişimi için verdiğini söyledi ama internetten baktığımda içinde folik asit varmış ve anksiyete hastalarına depresyon ve strese iyi geldiği yazıyor
Canım pko için o ilaç verilmez normalde bana da bi kere vermişti aptal bi dr adet olmadım kaç zaman

Ben hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi içiyorum karıştırıp 1 ay kadar oluyo günde bi kere.. yumurtlama testine de başladım ama pcoslu olduğum için bi koyu çıkıyo 2 gün sonra bi daha koyu çıkıyo :KK43:
Allah allah hayıt suyu çatlamasına yardımcı oluyo ama

Back
X