• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over ve gynositol

Inofolikte bana gecikme yapti sanrm pko var bende en gec 46 gunde olrdu inofolik basladm gecen ay ve bugun saydim adetm hala gelmedi 56gun oldu sabah predtor mudur nedir erken gebelik testi yaptm negatif sinir bozucu madem ole adetim niye bole geckti biran once olsam bari adet gecikince inofoligi braktm adet olursam tekrar baslarm

Inofolikte bana gecikme yapti sanrm pko var bende en gec 46 gunde olrdu inofolik basladm gecen ay ve bugun saydim adetm hala gelmedi 56gun oldu sabah predtor mudur nedir erken gebelik testi yaptm negatif sinir bozucu madem ole adetim niye bole geckti biran once olsam bari adet gecikince inofoligi braktm adet olursam tekrar baslarm
Kontrole git istersen bu kadar gecikiyor muydu?

Kızlar Benim de 3gün kaldı çok heyecanlıyım inşallah tutmuştur ama sabahları hafif hafif kasıklarım ağrıyor sonra geçiyor bi daha yok

Kontrole git istersen bu kadar gecikiyor muydu?
Calistigim icin gun alip doktora gidemedn gec gelir ama ilk defa bukadr gec oluyor bende anlamadm doktora gitsem mutlaka tarlusal vericek ben bikac gun daha bekleyip bi kan testine gidip ordan doktora gitsem daha iyi olacak

Ben hala regl olmadım. ovulasyonda koyuyu tam görememiştim ama pozitife yakın koyulukta görüp çatlıcak diye devam etmiştim teste ve silikleşmeye başlamıştı aa galba çatşıyo diye ilişkiyi ihmal etmedim o dönem. O zamana göre bugün falan regl olmalıydım ama olmadım hala. Pazartesi yada salı günü test yapmıştım ama negatifti. Sabah yine yapsammı ne dersiniz ? Ya bu ay yumurtam çatlamadı yada hamileyim :dua:

0E1C8370-BE37-40B5-A2C3-81C3D9908E3B.webp 9F173921-974D-4128-9F37-DD9CB6726D62.webp Ark bununla bi tanıdığım üç kere hamiş kaldı bende denemeyi düşünüyorum bende de pko var açtığım konuda paylaştım sizede faydası olur inş

Ben hala regl olmadım. ovulasyonda koyuyu tam görememiştim ama pozitife yakın koyulukta görüp çatlıcak diye devam etmiştim teste ve silikleşmeye başlamıştı aa galba çatşıyo diye ilişkiyi ihmal etmedim o dönem. O zamana göre bugün falan regl olmalıydım ama olmadım hala. Pazartesi yada salı günü test yapmıştım ama negatifti. Sabah yine yapsammı ne dersiniz ? Ya bu ay yumurtam çatlamadı yada hamileyim :dua:
Durumlar ayni canm bekliyorm hala yok 10gun olacak nerdeyse ki benm adetlerm cok gec olr bu dahada ileri atti testte 3gun once yaptm çıkardı o kadr gecikmeye diye dusunuyorm ne catlamayan yumurtalik 2 ay oldu yani hatta bugun acilin onunden geciodum saat gecmis kan testi icin pzartesi gelin diyor hafta sonu kapaliyms onuda kacrdk

Kızlar yarın adet olmam lazım ama normalde adet olacağım zaman sivilcelenirim bu defa olmadı iki gün önceye kadar bir hafta boyunca kasıklarımda ara ara ağrım oldu iki gündürler oda yok hiç birşey hissetmiyorum ağrı yok sivilce yok şişkinlik yok yarın 32.günüm adetim düzenli olmam lazım siz ne düşünüyorsunuz ben çatlıcam var mı yok mu diye

Kızlar yarın adet olmam lazım ama normalde adet olacağım zaman sivilcelenirim bu defa olmadı iki gün önceye kadar bir hafta boyunca kasıklarımda ara ara ağrım oldu iki gündürler oda yok hiç birşey hissetmiyorum ağrı yok sivilce yok şişkinlik yok yarın 32.günüm adetim düzenli olmam lazım siz ne düşünüyorsunuz ben çatlıcam var mı yok mu diye
Cnm bence cok erken gecmesi lazm biraz daha ona gore anlarsn adet gecmeden hamile kalmis olsan dahi bile testte cikmaz kanda 1haftaya belli olr bazen kanda bile 10gun gecmeden deger belli olmuo
Bak benim 10gun gecti gecen test yaptm negatif bugun
kana baktrmak.istedm hafta sonu devlette test yapilmio pzartesi ye kaldi bende sorarsan hic bi belirti yok arada kasiklarim kucuk agrilar hisediorm siskinlik var sadece

Aynı ilacı bende kullanıyorum canım bana da gecikme yaptı ama 3 ayım bu ay çok iyi gidiyor bırakma sen gene de benim artık yumurtam çatlıyor ilk kullandığım aydan beri çatlamaya devam ediyor

Cnm bence cok erken gecmesi lazm biraz daha ona gore anlarsn adet gecmeden hamile kalmis olsan dahi bile testte cikmaz kanda 1haftaya belli olr bazen kanda bile 10gun gecmeden deger belli olmuo
Bak benim 10gun gecti gecen test yaptm negatif bugun
kana baktrmak.istedm hafta sonu devlette test yapilmio pzartesi ye kaldi bende sorarsan hic bi belirti yok arada kasiklarim kucuk agrilar hisediorm siskinlik var sadece
Benim gecikme yapmaz hep düzenlidir en fazla bir gün aksardı ve bugün olmam gerekirken olmadım ağrımda yok canım

İlk ay 19 gün gecikti sonraki aylar gününde geldi
Canim bendeki durum ayni suan 19 a dogru gidiyor yarin kan vercm pozitifi gormeyi hic ummuyorum ama onlem amacli yoksa bile ilacin etkisi oldugu kesinlesmis olr ilk defa bukadr gecikti

Baya uzun sürmüş peki hiç kasık ağrın yada başka rahatsızlığın oldu mu gecikme zamanı içerisinde canım

Oldu zaten yumurtanı çatladığını bile hissediyorsun kistim vardı bir tane büyük onu düşürdü yani şuan çok iyi gidiyor bakalım bekliyoruz inşallah kucağımız boş kalmaz

Kızlar adet oldum :KK61: ve aşırı sancım birde parça parça birşeyler geldi anlamadım nasip değilmiş demekki

Banada bugun doktorum gynositol verdi. Baska bir doktor polip var alicaz dedj kendo doktoruma gittim hayir yok yumurtalarim gelissin diye bu ilaci ic dedi folik asit kullaniyordum onu birak bunun icinde hepsi var dedi. Bakalim ne olucak agir bi ilac mi acaba.. eczanelerdede yok siparisle getiricekler

Back
X