Ben kullanıyorum bende biraz bulantı ve ishal yapmıştı ama geçti şuanBanada bugun doktorum gynositol verdi. Baska bir doktor polip var alicaz dedj kendo doktoruma gittim hayir yok yumurtalarim gelissin diye bu ilaci ic dedi folik asit kullaniyordum onu birak bunun icinde hepsi var dedi. Bakalim ne olucak agir bi ilac mi acaba.. eczanelerdede yok siparisle getiricekler
Gunde 1 mi iciyorsunuzBen kullanıyorum bende biraz bulantı ve ishal yapmıştı ama geçti şuan
EvetGunde 1 mi iciyorsunuz
Her yerde doktor vermiyor kadın dogum hastanesinin oralardaki eczanelerde bulunuyor. Ben almştm bana kadın dogum hastanesinde verilmişti daha içmeye başlamadmBanada bugun doktorum gynositol verdi. Baska bir doktor polip var alicaz dedj kendo doktoruma gittim hayir yok yumurtalarim gelissin diye bu ilaci ic dedi folik asit kullaniyordum onu birak bunun icinde hepsi var dedi. Bakalim ne olucak agir bi ilac mi acaba.. eczanelerdede yok siparisle getiricekler
Bünyene göre degişiyor bana eczacı günde 1 tabe dedi ama bn 48 kiloyum. bünyeye göre degişiyor.Gunde 1 mi iciyorsunuz
Plesenta zarı canım o bebek oluşması için oluşan zar hamile kalırsan o zarın içinde oluyor çocuk .Kızlar adet oldumve aşırı sancım birde parça parça birşeyler geldi anlamadım nasip değilmiş demekki
Evet bende soyledim getirttoler ictim hemen biraz once bana sabah aksam dedi 57 kiloyum.birazda zayifla sureci hizlandirir dediHer yerde doktor vermiyor kadın dogum hastanesinin oralardaki eczanelerde bulunuyor. Ben almştm bana kadın dogum hastanesinde verilmişti daha içmeye başlamadm
Hım bence zayıflama kilon iyi zayıflık bebek açısından iyi degil canm sonuçta 70 -80 kilo degilsin zayıfla demeleri saçma olmuş bence 57 gayet normal bi bayandaEvet bende soyledim getirttoler ictim hemen biraz once bana sabah aksam dedi 57 kiloyum.birazda zayifla sureci hizlandirir dedi
Yok ama canm boyum kisa oyuzden bana fazla 160 falanim oyuzden zatifla dedj bikac kilo olsa yeter dediHım bence zayıflama kilon iyi zayıflık bebek açısından iyi degil canm sonuçta 70 -80 kilo degilsin zayıfla demeleri saçma olmuş bence 57 gayet normal bi bayanda
Yok ama canm boyum kisa oyuzden bana fazla 160 falanim oyuzden zatifla dedj bikac kilo olsa yeter dedi
İnofolic hangi rengini kullandınizInofolic kullan inofolic boşver onu sen gliforla inofolic iç ilk ayda hamile kaldım beni dinle sen canım yorma kendini üzme kendini olacak inşallah
Farketmiyor canım ikisi de aynı ikisini de kullandım şu anda bordo olanı kullaniyorumİnofolic hangi rengini kullandıniz
Peki bi etkisini gördün mü canımFarketmiyor canım ikisi de aynı ikisini de kullandım şu anda bordo olanı kullaniyorum
Evet ilk ayda hamile kaldım ama kürtaj oldum malesefPeki bi etkisini gördün mü canım
Bende ilk gebeliğimde öyle kürtaj oldum bebeğim gelişmemişti. Demekki nasip değilmiş RABBİM tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin İNŞAALLAH isteyen herkese Sana bana amin..Evet ilk ayda hamile kaldım ama kürtaj oldum malesef
Amin canım allah razı olsunBende ilk gebeliğimde öyle kürtaj oldum bebeğim gelişmemişti. Demekki nasip değilmiş RABBİM tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin İNŞAALLAH isteyen herkese Sana bana amin..
Tesekkur ederim zeycan123Merhaba bende buraya yeni uye oldum 7senelik evliyim cocugum olmuyor pko oldugumu ogrendim ve suan resmen depresyondayim ne yapacagimi bilmiyorum doktor diane35 verdi 3aydir regl olmuyorum bana yardimci olurmusunuz
Evet doktor verdi 4 kutu vermisti eczane suan elimizde 2 kutu var onlari veriyorum dedi bendwe 1 kutu kullandim sonra arastirip iyi olmadigini duydum 2.kutuyu icmedimAyrıca mutlaka ovulasyon testi yap biz pkolularin ne zaman yumurtladigimiz belli olmuyor bence o ilacı kullanma doğum kontrol ilaciydi degilmi
iyi yapmışsın canım oyalanirsin yoksaEvet doktor verdi 4 kutu vermisti eczane suan elimizde 2 kutu var onlari veriyorum dedi bendwe 1 kutu kullandim sonra arastirip iyi olmadigini duydum 2.kutuyu icmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?