Polikistik over ve gynositol

Yumurtalıklarda kalıcı kist mi ? Bakıyorum ama çok şeyler okudugum için konular karılıyor galibağa
Evet canım bana dr öyle dedi omur boyu seninle dedi o yumurtalar gelişip catlamayınca kiste dönüşüyor hormonları dengelemek gerek

Evet canım bana dr öyle dedi omur boyu seninle dedi o yumurtalar gelişip catlamayınca kiste dönüşüyor hormonları dengelemek gerek
Tm canm anladm bende yok kist oluyor her ay zaten kist oluşumu bebek olması için gerekli fakat bu kistler erimez ise kalıcı kiste dönüşüyor ve çocuk oluşumunu etkiliyor

Merhaba arkadaşlar,
Yazdıklarınızı tek tek okudum. Bende pkoluyum 2 yıldır da tedavi görüyürom gynositol 1 yıldır kullanıyorum. Adet düzenliyor evet ama benim yumurtalarıma çok yardımcı olmadı aynı zamanda insülin direnci icin glukopage kullanıyorum. Bu süreçte dr. önerdiği klomen vardı onu da kullandım evet yumurtalarımı buyuttu ama malesef ordanda istenilen sonucu alamadık. En son dr. tüp bebek önerdi kullanılan ilaçların etkisini atması için ağustosa kadar beklememizi söyledi. İlaçların ve bu süreçteki psikolojik çöküntü bende anlamsız şekilde sinir, stres ve istemsiz ağlama krizleri oluşturdu. Aslına bakarsanız bu süreçte dr.unda söylediği stres yapmama ve düşünmeme. Benimde yapım gereği çok takıntılıyım bu huyumu yenemedim hiç yenemiyorum da. Bu gün ovulasyon testi aldım bir de böyle denicem inş. bari böyle tutsun

Merhabalar.
Bende pko savaşçısıyım. En son gittiğim doktor, gynositol verdi. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Bu ay ilk defa 28. günümde adet oldum..Yaklaşık 2 yıldır da tedavi oluyorum klomen, gonal f iğne kullandım klomen işe yaramadı gonal f işe yaradaı fakat hamile kalamadım, büyüdü çatladı fakat gebelik oluşmadı.. Glucophage kullanıyordum midemi mahvetti bıraktım gynositola devam ediyorum şuan bakalım eğer 1-2 ay daha hamile kalamazsam doğal yoldan, aşılama yaptrmayı düşünüyorum..

Herkese merhaba,
Ben de PKO'luymuşum:) Bebek çalışmalarına 1 ay önce başladık. 2 ay önce de doktora gittik. Gynositol verdi, bu hem PKO olduğu için iyi gelir, hem de folik asit desteği verir dedi. Ayrıca bi folik asit kullanmana gerek yok dedi. Şimdi 3. kutuma başlayacağım. İnşallah şifası olur, hem PKO için, hem de bebişe folik asit olarak.

Merhabalar canımcım. Yok maalesef hala bir gelişme Yaklaşık 3-4 aydır bu Gynositolü kullanıyorum. Son 1 aydır da korunmadan beraber oluyoruz eşimle. Hatta Ovülasyon testi bile yapıyorum. Hem hamile değilim, hem de hiç çift çizgi görmüyorum. Beklemeye devam... Ama bu ilaç çok yönlü demişti doktorum, inşallah sana da çok iyi gelir.

Gynositol adetlerimi düznledi 3 aydr kullanıyorum ama hala hamile değilim. Sanırm aşılamaya gdicem ekimde

Gynositol adetlerimi düznledi 3 aydr kullanıyorum ama hala hamile değilim. Sanırm aşılamaya gdicem ekimde

Ben ilk evlendiğimizde doğum kontrol hapı kullandım, kullanırken 28 günde bir saat gibi adet oldum. Sonra bıraktım 2-3 ay sapıttı düzenim, bi 15 günde bi oluyorum bi iki ayda bir. Sonra herhalde yavaş yavaş o ilacın etkisi vücuttan çıktı, bi de gynositol kullanmaya başladım son 3 aydır tekrar düzene girdi, şimdi ortalama 30 günde bir adet oluyorum. Ama hamile ben de kalamadım henüz

Merhaba arkadaşlar Gynositol ile ilgili konu başlığı altına kullanan varsa bu bilgiyi yazmak istedim. Belki yardımcı olur. 1 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. 26 yaşındayım ve bende pko yok. Fakat doktorum gynositol ün folik asit olarak yaşıma ve bünyeme daha uygun olduğunu iletti. Bu yüzden folik asit olarak gynositol kullanmaya başladım. Normalde 21. Günde yumurtam çatlardı ve 35. Günde adet görüyordum. Tüp bebek doktoruna gidiyoruz biz kontrol için. 24 ağustosta adet gördüm ve 4 Eylülde yani adetimden 11 gün sonra doktora gittik. O gün doktor gynositol ve corraspin bebek aspirinine başlamamı söyledi. Yumurtam o zaman 14 mm di. O gün gynositol ile alakalı internette yorulmarı okuduğumda genel olarak yumurtayı tam 14 günde çatlattığı ve 28. Günde yani tam gününde adet olabildiği yazıyordu. İlacı kullanmaya başladıktan iki gün sonra sağ yumurtalığımda batmalar başladı ve bu iki gün devam etti. Bu kadar hızlı etki edeceği aklıma bile gelmezdi o yüzden o günleri maalesef değerlendiremedik. Ve lh kitinde 7 Eylül ve 8 Eylülde pozitif sonucu aldık. Yumurtam tam 14.-15. Günlerde çatlamış bulundu. İlaç gerçekten çok hızlı etki etti bana. Ben bir kaç aylık kullanmadan sonra düzenler diye düşünmüştüm. 14 mm lik yumurta hızlıca 4 gün içinde büyüdü ve çatladı. Bu ilacı yeni kullananlara yazmak istedim. Herkese iyi günler diliyorum :)

Edit: bugün ayın 11 i ve adet olalı 19 gün oldu. Normalde yumurtamın yarın yada öbür gün çatlaması gerekiyordu. O yüzden erken çatlama gerçekten olmuşmu diye meraktan yolunun üstündeki bi özel hastaneye uğrayıp vajinal ulturason ile baktırdım yumurtama. Doktor oho bu çoktan çatlamış dedi . Böylece de çatlamam 21 günden 14 güne düşmüş oldu. Beklenen adet tarihim de 28 Eylül’den 22 Eylül’e geriledi. :)))

Son düzenleme:
Sorun belkide sende değil eşindedir. Sperm hazırlayıcı yani sperm destekleyici ilaç kullanmıyormu bu iş tek taraflı olmazki böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…