Sende nezamandir pko variyi yapmışsın canım oyalanirsin yoksa
Pko tam olarak ne anlayamadım ablarica etsem ufak bi özet geçermisin acabaga ?Valla ben 8 9 ay oldu öğreneli
Canım internetten polikistik over nedir diye yaz çıkar şimdi ben tam olarak açıklayamam belkiPko tam olarak ne anlayamadım ablarica etsem ufak bi özet geçermisin acabaga ?
Yumurtalıklarda kalıcı kist mi ? Bakıyorum ama çok şeyler okudugum için konular karılıyor galibağaCanım internetten polikistik over nedir diye yaz çıkar şimdi ben tam olarak açıklayamam belki
Evet canım bana dr öyle dedi omur boyu seninle dedi o yumurtalar gelişip catlamayınca kiste dönüşüyor hormonları dengelemek gerekYumurtalıklarda kalıcı kist mi ? Bakıyorum ama çok şeyler okudugum için konular karılıyor galibağa
Tm canm anladm bende yok kist oluyor her ay zaten kist oluşumu bebek olması için gerekli fakat bu kistler erimez ise kalıcı kiste dönüşüyor ve çocuk oluşumunu etkiliyorEvet canım bana dr öyle dedi omur boyu seninle dedi o yumurtalar gelişip catlamayınca kiste dönüşüyor hormonları dengelemek gerek
Gynositol adetlerimi düznledi 3 aydr kullanıyorum ama hala hamile değilim. Sanırm aşılamaya gdicem ekimde
Sorun belkide sende değil eşindedir. Sperm hazırlayıcı yani sperm destekleyici ilaç kullanmıyormu bu iş tek taraflı olmazki böyle.Ben ilk evlendiğimizde doğum kontrol hapı kullandım, kullanırken 28 günde bir saat gibi adet oldum. Sonra bıraktım 2-3 ay sapıttı düzenim, bi 15 günde bi oluyorum bi iki ayda bir. Sonra herhalde yavaş yavaş o ilacın etkisi vücuttan çıktı, bi de gynositol kullanmaya başladım son 3 aydır tekrar düzene girdi, şimdi ortalama 30 günde bir adet oluyorum. Ama hamile ben de kalamadım henüz
bn 1 yıldır kullanıyorum hala bişi yokGynositol kullanıp hamile kalan var mı. Bu 2. Ayım hala Bi sonuç alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?