Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri doğuştanmış biri sonradan oluyormuş kızlar. Arkadaşım biri öyle dedi

Daha önce başka doktorlar söylemedi ise sonradan olmuştur diye düşündüm bende. Çünkü Bana hiç bir doktor söylemedi önceden
Aynen canım bana da. daha önce bukadar düzensiz değildi zaten adetim son zamanlarda nolduysa çok değişti son iki adetim kendiliğinden bile olmadı ilaç içerek oluyorum 2 ayda 1 adet olunca normal insanların 2 kere hamile kalma şansı olurken benim gibi olanlar 1

Bende bu ay 45 gün sonra oldum

Ben bebek falan istemiyorum bekarım ama bir soru sorucam adetleriniz normal şekilde mi oluyor lekelenme şeklinde mi?

Ben hiç bi zaman kilolu olmadım canım kilo adeti nasıl etkiler bilmiyorum. Hormon testi yaptırdın mı doktor ne diyor
Doktor önemsiz dedi sonradan oluşan benimki kilo alınca hormonlarım baya bozulmuş
Kilo vermen yeterli demişti doğum kontrol hapı falan da vermedi

hayat tarzı değişikliği asla hazır bir şey yeme falan dedi
Aburcuburun her turlusu yasak vs vs

Tabiki kilo varsa önce onu verin. Ama kilolu olmayıp ta bu dertten muzdarip olanlar var mesela benim gibi

50 kıloyum bende polistik over sendromu var adetim düzenli oluyor tam 21. Gün yenı adetim baslıyor 2 gun sürüyor 3. Gün adetm gelıo gelmıo arasıdır 4.gün banyomu yapıyorum.. 8aydır dusunuyoruz cocuk bızde doktor kılo almamaya calıs dıyor kı danscıyım aynı zamanda ıcım dısım spor hep belkı oda kılo almama sebep cok yememe ragmen ama dedıgın gibi genetik olay resmen annem ve teyzemde bu polıstık sendromu vardı.. Doktora bugun gittm ve bugun klomene basldm 3 defa bır gnde dıe talımat verdı bakalım hayırlısı ıle olur

bende geçen ay 11 inde adet olmuştum rahim filmi çekildikten sonra ki ilk adetim olacak bakalım hayırlısı bu ay klomen vs tarzı bir şey kullanmadım rahim filminden sonra boş bıraktı doktor bakalım adet olunca tekrar gideceğim

Bende polikistik over hastasiyim artı kilonda var şeker tansiyon herşey var yani 7 sene önce oğluma catlatma iğnesiyle hamile kaldım şuan kendiliğinden sürpriz şekilde gebe kaldım Allah ol derse olur çok dua edin

aaa gerçekten çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin bende de insülin direnci kilo hepsi var diyete girdim 1 haftadır ama bakalım nasip 5 senelik evliyim 1 sene 2 aydan beri korunmuyoruz . Malesef daha hamilelik hiç olmadı.

Amin canım teşekkür ederim inşallah isteyen herkesin sağlıkla bebekleri olur çok dua ediyorum size.. Kaday atanmayınca oluyo ben onu anladım 3 asilamadan sonra kendiliğinden bir anda oldu inşallah isteyen herkese Allahım nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…