- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi berenderensenem
Bunu nerden anlıcaz acaba doktor hiç öyle bi bilgi vermedi bana polikistik over sın dedi sadeceBiri doğuştanmış biri sonradan oluyormuş kızlar. Arkadaşım biri öyle dedi
Daha önce başka doktorlar söylemedi ise sonradan olmuştur diye düşündüm bende. Çünkü Bana hiç bir doktor söylemedi öncedenBunu nerden anlıcaz acaba doktor hiç öyle bi bilgi vermedi bana polikistik over sın dedi sadece
Aynen canım bana da. daha önce bukadar düzensiz değildi zaten adetim son zamanlarda nolduysa çok değişti son iki adetim kendiliğinden bile olmadı ilaç içerek oluyorumDaha önce başka doktorlar söylemedi ise sonradan olmuştur diye düşündüm bende. Çünkü Bana hiç bir doktor söylemedi önceden
Bende bu ay 45 gün sonra oldumAynen canım bana da. daha önce bukadar düzensiz değildi zaten adetim son zamanlarda nolduysa çok değişti son iki adetim kendiliğinden bile olmadı ilaç içerek oluyorum2 ayda 1 adet olunca normal insanların 2 kere hamile kalma şansı olurken benim gibi olanlar 1
Sen başka bi ilaç kullanıyor musun canım
Benim normal oluyor hatta oldukça da yoğun 8 9 gün sürüyor uzunluk olarak da tabi hergün aynı yoğunlukta değilBen bebek falan istemiyorum bekarım ama bir soru sorucam adetleriniz normal şekilde mi oluyor lekelenme şeklinde mi?
Şimdi ben kilolu pcoslulardanım kilo vermeden önce kahverengi akıntı şeklinde oluyordu şimdi normal oluyor ama yumurtluyormuyum bilmiyorumBenim normal oluyor hatta oldukça da yoğun 8 9 gün sürüyor uzunluk olarak da tabi hergün aynı yoğunlukta değil
Ben hiç bi zaman kilolu olmadım canım kilo adeti nasıl etkiler bilmiyorum. Hormon testi yaptırdın mı doktor ne diyorŞimdi ben kilolu pcoslulardanım kilo vermeden önce kahverengi akıntı şeklinde oluyordu şimdi normal oluyor ama yumurtluyormuyum bilmiyorum
Doktor önemsiz dedi sonradan oluşan benimki kilo alınca hormonlarım baya bozulmuşBen hiç bi zaman kilolu olmadım canım kilo adeti nasıl etkiler bilmiyorum. Hormon testi yaptırdın mı doktor ne diyor
Tabiki kilo varsa önce onu verin. Ama kilolu olmayıp ta bu dertten muzdarip olanlar var mesela benim gibi