- 18 Şubat 2020
- 52
- 28
- 8
- 31
- Konu Sahibi berenderensenem
-
Hgs rahim filmi mi oluyor ben sadece hamile kalamıyorum bu süreci hızlandıralım dedim doktora o da öyle söyledim iğnesi var felan başka bişey yapılacak olsa söylerdi heralde çünkü özele gidiyorum orda herşey paraKlomenden önce rahim filmi isteniyor genelde.?
Asilama denemenizi öneririm yas sıkıntısı yoksa. Hsg den sonra gebelik ihtimali ilk aylar oldukca yüksek oluyor hsg den sonra hamile kalan cok insan var.
Bende 7 gun sonra hsg cektiricem.
Evlenmeden önce 45kiloydum şuan 59Kilon da varmı canım
Anladım canım bende de pko var bende hamile kalmak için uğraşıyorum. Kilom olduğu için doktor tedavi etmiyorEvlenmeden önce 45kiloydum şuan 59
Bu konuyu çok açıyorlar herkes spor yapıp kilo vermiş sende deneAnladım canım bende de pko var bende hamile kalmak için uğraşıyorum. Kilom olduğu için doktor tedavi etmiyor
k
ay ben ilaçla da olamıyorumBende 5 aydır deniyorum kan değerlerim normal ultroson da pko gözüküyor adet düzensizliği var ilaçla adet oluyorum bu ay klomen kullandım
Siz zaten hamile kalabiliyorsunuz ama rahim filmine gerek yok bence. Gebe kalamayanlarda tupler acik mi diye bakılıyor. Filmde yapilan ilacla tupler acilabiliyor yada rahimdeki bazi yapisikliklar acilabiliyor. Süreci hizlandirmak icin yapilan bisey degil yani.Hgs rahim filmi mi oluyor ben sadece hamile kalamıyorum bu süreci hızlandıralım dedim doktora o da öyle söyledim iğnesi var felan başka bişey yapılacak olsa söylerdi heralde çünkü özele gidiyorum orda herşey para
Mesela ben. 48 kilo .Tabiki kilo varsa önce onu verin. Ama kilolu olmayıp ta bu dertten muzdarip olanlar var mesela benim gibi
Adetlerin mi duzensiz canım ?
Her zaman düzenliydi saat gibi tikir tikir olan adetim 2 aydir düzensiz .
Her zaman düzenliydi saat gibi tikir tikir olan adetim 2 aydir düzensiz .Adetlerin mi duzensiz canım ?
Bebek istiyor musun peki ?Klomenle ilk
benim hep düzensizdi. İlaç içersem olurum icmezsem 3 ay da bir uğrarsa belki 4 ay da bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?