- 20 Şubat 2018
- 2.120
- 3.033
-
- Konu Sahibi berenderensenem
Merhaba hayıt kapsülü kullandınız mı ise yaradı mı acabaKızlar ben hayıt kapsülü aldım adet olunca içmeye baslicam
Merhaba hayıt kapsülü kullandınız mı ise yaradı mı acaba
Ay kaderdaşlarım bende de var pcosbirileri çıkıp pcosa rağmen hamile kaldığını anlatsın da umutlanayım bende
Amin canim inşallahİnşallah bir gün ben de buraya yazarım ve sizde
Geliyor yumurtlamayı mı sağlıyormuş çok ilginç hiç duymamıştım inşallah kilo getirmez Allah en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallahCanım aldım ama daha kullanamadim şuan glifor+ vitamin takviyesi kullanıyorum zayıfım olduğum halde glifor verdi doktorum yumurtlamayi sağlıyor diye en az üç ay kullanicam
Geliyor yumurtlamayı mı sağlıyormuş çok ilginç hiç duymamıştım inşallah kilo getirmez Allah en kısa zamanda bebiş nasip etsin inşallah
Canım ben de maalesef bu dertten muzdaribim henüx bebeğim olmadı zaten bu süreçde bebek fikrini bıraktık eşim covid tedavisi gördü aynı yatakda bile yatmıyoruz. Ama kuzenim de bizim gibi polikistikdi ama 50.günde falan yumurtlama olmuş ve şans eseri hamile kalmıştı ve şuan bebişi 2 yaşındaAy kaderdaşlarım bende de var pcosbirileri çıkıp pcosa rağmen hamile kaldığını anlatsın da umutlanayım bende
Çok geçmiş olsun eşine canim Allah tez zamanda şifa versin. Canim benim adetim hiç o kadar uzamaz en fazla 35 günde olurum kilom da yok. Ultrasonda görünüyo kistler ve sanırım yumurtalarım yeterince büyüyemiyormuş dolayısıyla catlayamiyomus doktor öyle söylediCanım ben de maalesef bu dertten muzdaribim henüx bebeğim olmadı zaten bu süreçde bebek fikrini bıraktık eşim covid tedavisi gördü aynı yatakda bile yatmıyoruz. Ama kuzenim de bizim gibi polikistikdi ama 50.günde falan yumurtlama olmuş ve şans eseri hamile kalmıştı ve şuan bebişi 2 yaşında
Saol canım Allah razı oksun tğm hastalara şifa versin inşÇok geçmiş olsun eşine canim Allah tez zamanda şifa versin. Canim benim adetim hiç o kadar uzamaz en fazla 35 günde olurum kilom da yok. Ultrasonda görünüyo kistler ve sanırım yumurtalarım yeterince büyüyemiyormuş dolayısıyla catlayamiyomus doktor öyle söyledi
.Saol canım Allah razı oksun tğm hastalara şifa versin inşben yaklaşık 4 aydır ilaçla adet olabilşyorum ondan önce böyle bi sorunum yoktu nasıl oldu ben de anlamadım. İlaç takviyesi alıyorum geçen ay baya toparlanmış yumurtalar demişti ama bu ay ilaçları hiç kullanamadım başa dönmemiştir inş. Zaten ya yumurtalar büyümüyo ya da çatlamıyo
Benimde birden oldu canim. Evlenmeden önce 28 günde bir adet olurdum hiç ama hiç şaşmazdı. Evlendikten sonra bi erken geldi bi geç geldi derken saçma sapan bi düzen oluştu. Umarım hamile kalabiliriz. Umudum her geçen ay azalıyo amaSaol canım Allah razı oksun tğm hastalara şifa versin inşben yaklaşık 4 aydır ilaçla adet olabilşyorum ondan önce böyle bi sorunum yoktu nasıl oldu ben de anlamadım. İlaç takviyesi alıyorum geçen ay baya toparlanmış yumurtalar demişti ama bu ay ilaçları hiç kullanamadım başa dönmemiştir inş. Zaten ya yumurtalar büyümüyo ya da çatlamıyo
Glifor, inogolic ve plety fert kullanıyorum canım bunlar sürekli kullandığım ilaçlar şuan biraz ara versemde. Adet olmadığın zaman doktor kontrolünde tarlusal kullanıyorum önce muayene edşyo test yapıyo gebelik falan olmasın diye sonra ilacı kullanıp bi haftaya kadar adet oluyorum.
Hangi ilacı kullanıyosun canım bende duphaston kullanıp adet oluyorum
Glifor, inogolic ve plety fert kullanıyorum canım bunlar sürekli kullandığım ilaçlar şuan biraz ara versemde. Adet olmadığın zaman doktor kontrolünde tarlusal kullanıyorum önce muayene edşyo test yapıyo gebelik falan olmasın diye sonra ilacı kullanıp bi haftaya kadar adet oluyorum
Umudunu kaybetme sakın canım polikistik olmak hamile kalmaya engel değil asla doktorlar özellikle bunu söylüyolar sadece yumurtlama zamanları farklı okduğu için belki denk gelmşyodur tedavidr en iyi yanıt verenler polikistiklerBenimde birden oldu canim. Evlenmeden önce 28 günde bir adet olurdum hiç ama hiç şaşmazdı. Evlendikten sonra bi erken geldi bi geç geldi derken saçma sapan bi düzen oluştu. Umarım hamile kalabiliriz. Umudum her geçen ay azalıyo ama
Evet öyle diyorlar ama ne bileyim ya bizim 2 sene olacak nerdeyse hiç mi denk gelmedi hiç mi yakalayamadık.. Allah hepimize nasip etsin inşallahUmudunu kaybetme sakın canım polikistik olmak hamile kalmaya engel değil asla doktorlar özellikle bunu söylüyolar sadece yumurtlama zamanları farklı okduğu için belki denk gelmşyodur tedavidr en iyi yanıt verenler polikistikler
Benim de kilom yok canım ama yumurtaların gelişmesi için veriyolar anladıpım kadarıyla. Aslında plentyfert yerine prowomen vermişdi ama içemedim onu midem almadı toz şeklindeydi sonra bunu verdi hap olarak buGlifor kilom yok ama ben de kullanıyorum polikistik için infolic yerine de polysitol kullanıyorum eş değeri. Plety fert ilk kez duydum adet olmazsam da aynı şekilde duphaston kullanıyorum doktora gidip
Benim de kilom yok canım ama yumurtaların gelişmesi için veriyolar anladıpım kadarıyla. Aslında plentyfert yerine prowomen vermişdi ama içemedim onu midem almadı toz şeklindeydi sonra bunu verdi hap olarak bu