- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi berenderensenem
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım hayırlı haberler ver bize insAllah
Adetin 2. Günü tahlil verdim hormon icin sonuçlarımı yorumlar mısınız? İlk defa verdim anlamıyorum
Estradiol 78
FSH 6.96
LH 6.69
Prolaktin 19.55
Hoşbulduk canımbakalım inş hepimiz hayırlı haberler veririz genel olarak herkese bi sorum var aslında ovulasyon testi yapıyor musunuz benim bi ara kopkoyu çift çizgiden sonra silikleşme oldu çayladı diye düşündüm ama sonra hep çift çizgi bugün 31.gündü ama yinr kop koyu çıktı test gebelik testi yap diyenler var ama hiç umudum olmadığı için yapmak istemiyorum pek sizin görüşleriniz nedir
GünlerdirCanım gebelik testi yap kaç gündür koyu
Ben gebeliğimi ovulasyon testinde, daha sonra gebelik testinde görmüştüm umarım seninki de öyle olur. İkisini de denemiştim emin olmak içinGünlerdirben şuna yoruyorum aslında lh değerim çok yüksek pko dan dolayı bence o yüzden koyu çıkıyor
Bu sabah yaptım gebelik testi canım ama negatifBen gebeliğimi ovulasyon testinde, daha sonra gebelik testinde görmüştüm umarım seninki de öyle olur. İkisini de denemiştim emin olmak için
Ben im hikayeme benziyor iki üc ayda Bi adet olurdum 7 aylık evliyim cocugun olmaz korunma fazla dediler neyse bıraktım korunmayı 2.ayda hamileymiş im ama aklıma gelmiyor hatta diş cektirdim antibiyotik kullandım bide termale gittim adet olcam diye bekliyorum gelsede kurtulsam diyorum en sın maydonoz suyu içicektim dediler Bi test yap öle seyleri yapma evlisin korunmuyosun soncta belli olmaz ben ihtimal vermiyorum benm eşimde de varikosel var bide doktor 6 ay deneyin demişti neyse bende dinleyim yapayım Bi test dedm baktım bide o kdr koyu çizgiler şok oldumTabiki yazayımumudunuzu yitirmeyin hiç bir zaman çok yeniyseniz evlilikte bekleyin kafaya taköadan
Tabiki yazarım seve seve çünkü ben ağlayarak buralarda umut arayan insandım çoğu umudumu bu sitede de buldum. daha önce pko olduğum için hamile kalamadığım bir yazı yazmıştım zayıflama yöntemleri istemiştim doktora gitmiş tarlusal ve klomen almıştım tüm bunları yaparken minik mucizem karnımdaymış, hamileymişim sessizce onu farketmemi beklemiş. Henüz 6 aylık evli olmama rağmen pko beni sanki senelerdir sınıyor gibiydi doktora en son gittiğimde (17ocak) bana yumurtlamıyorsun ve pko'sun demişti tarlusal vermişti fakat ben o ilacı kullanamadan boğaz ağrısıyla iki antibiyotik bitirdim geçmeyince iğne vurundum derken tarlusal bi köşede kaldı hatta hayıt tohumu dahi içtim (5gün) . Ve ben tüm bunları yaparken 4 haftalık kadar hamileymişim. Doktor dahi bunu görmemiş betahcg sonucum 0.200dü ultrasonda dahi görmedi miniğimi tarlusal kullanmamam için rabbim bir türlü geçmeyen bir hastalık verdi eğer geçseydi kullanıp kendi elimle kaybedecektim onu her şerde bir hayır varmış rabbim... miniğimi öylesine yaptığım bir gebelik testiyle gördüm hemen koştum hastaneye 8 haftalıkmış iyi de olamaz bir ay önce doktora gittim o görmedi ki diye kocamın da başının etini yedimkalbini bile dinledik. Kısacası Allah ol derse olurmuş arkadaşlar miniğimi görmeyen doktora inat en ufak bir belirti dahi vermedi minik savaşçım sessizce bekledi polikistik over olanların da çocuğu olur arkadaşlar lütfen stressiz bekleyin tüm isteyenlerin başına inşallah. Ki ben çok düzensiz adet olan biriydim cidden bekarken bile 6 ayı bulurdu en son kasımda adet oldum geçte olsa yumurtamışım senin yumurtlaman yok diyen o doktora inat sabırla beklemiş karnımda şükür. Ki çok seneler geçmediyse üstünden hemen ilaca sarılmamanızı öneririm sadece kafanızı rahat bırakın nolur hepimiz çok güzel anneler olcaz inanıyorum..
Bu sorunun cvbını bulamadım bende yapacaktım pko oldugu için sürekli koyu cıkarmı dedm ama örneklerini bulamadımGünlerdirben şuna yoruyorum aslında lh değerim çok yüksek pko dan dolayı bence o yüzden koyu çıkıyor
Sanırım artık ben bir örneğimBu sorunun cvbını bulamadım bende yapacaktım pko oldugu için sürekli koyu cıkarmı dedm ama örneklerini bulamadım
Canım bunu adetimin 6.günü denedim demişsin belirli bir günü var mı birde bi gün mü içtin sadeceAmin inşallah Allah razı olsun
2 çay kaşığı hayıt tohumu
5-6 yaprak aslan pençesi
3 dal civanperçemi
1 kabuklu tarçın
ı atın büyük boy bir bardağa ve demleyin 7-8 dakika sonra içinde 1 tatlı kaşığı bal olan bir başka bardağa süzün ... ve için arkadaşlar...
ben klomenle zor büyüyen yumurtamı bu karışımla büyütmüştüm... doktora gittim hatta sonra faydası olup olmadığını görmek için...
doktor bana klomen mi kullanıyorsun bana sormadan dedi... şok oldu... ben de karışımdan söz ettim... ilginç dedi..
Bncede baya yorucu oluyordur bide çalısan Bi kadınsanız Allah kolaylık versinSanırım artık ben bir örneğimzaten teste güvenmiyorum gün aşırı ilişki oluyo yumurtlama günü belli olmadığı için biraz yorucu oluyo tabi
Bebek düşüncesi yüzünden işten de çıktım eşim vardiyalı çalışıyor diye bir hafta birbirimizi göremiyorduk çevremdekiler istediklerinde hemen hamilr kaldıkları için ben de öylr olucak sandım kendimce tarih planlaması yapıyordum birde nerdeeeBncede baya yorucu oluyordur bide çalısan Bi kadınsanız Allah kolaylık versin
Ayy allah verince iştee bende o koyu çizgilere şok olmuştum sağ salim alalım inşallahBen im hikayeme benziyor iki üc ayda Bi adet olurdum 7 aylık evliyim cocugun olmaz korunma fazla dediler neyse bıraktım korunmayı 2.ayda hamileymiş im ama aklıma gelmiyor hatta diş cektirdim antibiyotik kullandım bide termale gittim adet olcam diye bekliyorum gelsede kurtulsam diyorum en sın maydonoz suyu içicektim dediler Bi test yap öle seyleri yapma evlisin korunmuyosun soncta belli olmaz ben ihtimal vermiyorum benm eşimde de varikosel var bide doktor 6 ay deneyin demişti neyse bende dinleyim yapayım Bi test dedm baktım bide o kdr koyu çizgiler şok oldum
Günde bir kez yemeklerden 30 dakka sonra içiyordum .yani adetim bitmeden başladım içmeye .Canım bunu adetimin 6.günü denedim demişsin belirli bir günü var mı birde bi gün mü içtin sadece
Bende kendi haline bırakıp sürekli düşünüp Bi planlama yapmayın zaten burada öle cok okudum artık vazgectm diyenler hamile oldugunu öğreniyo bu hormonları beyin salgılıyo en ufak Bi niye olmuyo düşüncesi bile etkili aslında malesefBebek düşüncesi yüzünden işten de çıktım eşim vardiyalı çalışıyor diye bir hafta birbirimizi göremiyorduk çevremdekiler istediklerinde hemen hamilr kaldıkları için ben de öylr olucak sandım kendimce tarih planlaması yapıyordum birde nerdeee
Bende kendi haline bırakıp sürekli düşünüp Bi planlama yapmayın zaten burada öle cok okudum artık vazgectm diyenler hamile oldugunu öğreniyo bu hormonları beyin salgılıyo en ufak Bi niye olmuyo düşüncesi bile etkili aslında malesef
Merhaba arkadaşlar ;
Ben polikistik over sendromu hastasıyım .
Prolaktin yüksekliği ve aynı zaman da şeker hastalığı insülin direnci ile birlikte .
Rahimde de miyom var ama doktor uzak bir yerde hamilelikte sıkıntı yaratmaz dedi .
Daha önce çeşitli yöntemlerle tedavi oldum .
En son 3 kere klomen ile tedavi oldum yumurta çatladı fakat hamilelik oluşmadı .
Şimdi rahim filmi çekileceğim .
Ondan sonra aşılamaya geçmek gerekiyor ama direk tüp bebek mi yapsak diye düşünüyorum .
Yardımcı olabilir misiniz ?