- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
-
- Konu Sahibi berenderensenem
Benim de 3 sene olucak evleneli 31 yaşındayım ama yaklaşık 2 sene doğum kontrol hapı kullndım insan hemen çocuğu olcak sanıyorEvet öyle diyorlar ama ne bileyim ya bizim 2 sene olacak nerdeyse hiç mi denk gelmedi hiç mi yakalayamadık.. Allah hepimize nasip etsin inşallah
850 benim ki canım doktor glifor kullanımını çok öenmsiyordu ama özellikle mutlaka kullan dşyodu ama bi aydır kullanamıyorum bu karışıklıklarsan bütün ilaçları bıraktımCanım gliforu kaç mg kullaniyorsun ben günlük 500 mg.
850 benim ki canım doktor glifor kullanımını çok öenmsiyordu ama özellikle mutlaka kullan dşyodu ama bi aydır kullanamıyorum bu karışıklıklarsan bütün ilaçları bıraktım
Hiç sorma ya bizde 1 sene korunduk ama çok pişmanım korunduğuma keske en başından beri hiç korunmasaydimBenim de 3 sene olucak evleneli 31 yaşındayım ama yaklaşık 2 sene doğum kontrol hapı kullndım insan hemen çocuğu olcak sanıyor
Bağışıklığım düşer diye korktuk biraz eşimde korona çıkınca ben de çıkar diye çok dikkat ediyoruz gerçi o da atlattı şükür hastaneden taburcu oldu 14gün ev karantinasında şu 14 günü de atlatalım da tekrar başlıcam inşCanım kullan bence bırakma gerçekten yumurtlama için glifor önemli en az üç ay kullan dedi bana ve hamile kalırsan hemen bırakma dedi
Bağışıklığım düşer diye korktuk biraz eşimde korona çıkınca ben de çıkar diye çok dikkat ediyoruz gerçi o da atlattı şükür hastaneden taburcu oldu 14gün ev karantinasında şu 14 günü de atlatalım da tekrar başlıcam inş
Ben adet olamıyordum 2 ayda bir oluyordum bu o dediğiniz pko hastalığımı oluyor
Peki hamile olduktan sonra geçiyor muEvet ama tek başına bu yeterli değil
Hormon tahlili
Adet düzensizliği
Tüylenme
Kilo artışı
Ultrason görüntüsu
En az iki belirti olmalı
Peki hamile olduktan sonra geçiyor mu
Kötüymüş ins hamileliğimi etkilemezMalesef ömür boyu kalıcı
Aynen bende hamileyimde nasıl etklyor ki hamileliğiMerhaba kizlar bende polikistik over dim 3ayda bir regl oluyordum gitmediğim doktor kalmadı adetlerim düzene bindi çok şükür sonra çocuk tedavisine başladım kaç kere klomen kullandim haddi hesabi yok çatlatma iğnesi oldum 2 kere ama olmadı bebeğim gelmedi en sonunda herşeyi bıraktım oluruna hiç beklemedigim bir anda geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ne ilaç kullandım ne yumurtlama tarihine baktım herşeyimi oluruna bıraktım stres yapmayın düşünmeyin bolca dua edin rabbim isteyen herkese versin
Merhaba kizlar bende polikistik over dim 3ayda bir regl oluyordum gitmediğim doktor kalmadı adetlerim düzene bindi çok şükür sonra çocuk tedavisine başladım kaç kere klomen kullandim haddi hesabi yok çatlatma iğnesi oldum 2 kere ama olmadı bebeğim gelmedi en sonunda herşeyi bıraktım oluruna hiç beklemedigim bir anda geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ne ilaç kullandım ne yumurtlama tarihine baktım herşeyimi oluruna bıraktım stres yapmayın düşünmeyin bolca dua edin rabbim isteyen herkese versin
Benim de usg de var pko görüntüsü ama hormon testileri iyi çıkmıştı son gittiğim doktor diğer doktorlardan farklı olarak tek başına pco diyemeyiz sana sen pco değilsin demiştiÇok geçmiş olsun eşine canim Allah tez zamanda şifa versin. Canim benim adetim hiç o kadar uzamaz en fazla 35 günde olurum kilom da yok. Ultrasonda görünüyo kistler ve sanırım yumurtalarım yeterince büyüyemiyormuş dolayısıyla catlayamiyomus doktor öyle söyledi
Ya çok geçmiş olsun kısa zamanda inşallah saglıgına kavuşur. yanlış anlamazsanız eşiniz dışarı çıkıyor muydu ya da aileyle de olsa yakın temastaytamıydı nasıl bulaştı kiBağışıklığım düşer diye korktuk biraz eşimde korona çıkınca ben de çıkar diye çok dikkat ediyoruz gerçi o da atlattı şükür hastaneden taburcu oldu 14gün ev karantinasında şu 14 günü de atlatalım da tekrar başlıcam inş
Estf niye yanlış anlıyayım bence herkes bu konuda bilgilenmeli olayın ne kadar ciddi olduğu konusunda. Ben herkese çok zor olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Eşim sadece işe gidip geliyordu arabasıyla gidiyodu ve kimseyşe görüşmüyoduk bu olaylar başladıktan sonra. Aöa çağrı merkexinde çalışıyordu oldukça kalabalık bi ortam yine de hep dikkat ederdi oturduğu masayı hep temizliyodu dezenfektan ve kolonya hep yanındaydı işte insan bilemiyo nereden geldiğini en ufak belirtide biz evde herşeyimizi ayırmıştık havlularımızı kullandığımız eşyaları bence herkes bunlara çok dikkat etmeli hafife alıncak bi konu değil hele ki hastaneye düşmek Allah kimsenin başına vermesinYa çok geçmiş olsun kısa zamanda inşallah saglıgına kavuşur. yanlış anlamazsanız eşiniz dışarı çıkıyor muydu ya da aileyle de olsa yakın temastaytamıydı nasıl bulaştı ki
Amin kimse olmaz inşallah.istanbuldamısınız .En çok vaka İstanbul maalesef apartmanlar bile tehlike balkona çıksan yan balkonla yarım metreden az mesafe varEstf niye yanlış anlıyayım bence herkes bu konuda bilgilenmeli olayın ne kadar ciddi olduğu konusunda. Ben herkese çok zor olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Eşim sadece işe gidip geliyordu arabasıyla gidiyodu ve kimseyşe görüşmüyoduk bu olaylar başladıktan sonra. Aöa çağrı merkexinde çalışıyordu oldukça kalabalık bi ortam yine de hep dikkat ederdi oturduğu masayı hep temizliyodu dezenfektan ve kolonya hep yanındaydı işte insan bilemiyo nereden geldiğini en ufak belirtide biz evde herşeyimizi ayırmıştık havlularımızı kullandığımız eşyaları bence herkes bunlara çok dikkat etmeli hafife alıncak bi konu değil hele ki hastaneye düşmek Allah kimsenin başına vermesin
İzmirdeyiz maalesefki istanbuldan sonra ikinci sıradayız ve hala kimse ciddiyetin faekında değil sokaklardalarAmin kimse olmaz inşallah.istanbuldamısınız .En çok vaka İstanbul maalesef apartmanlar bile tehlike balkona çıksan yan balkonla yarım metreden az mesafe var
Kaç aydır istiyorsun acaba bende 1bucuk senedir uğraşıyoruz bı kere çatlatma iğnesi oldum fakat olmadı adetlerim çok düzensiz en son macun flan deniyim dedim bı doktor buldum bı kavanoz aldım ikinciyi alamadım virüs çıktığı için .görmediğim doktor.kalmadi iki ay oldu hala.adet olmadm adet olamama sorunun var ki acabaKlomenden önce rahim filmi isteniyor genelde.?
Asilama denemenizi öneririm yas sıkıntısı yoksa. Hsg den sonra gebelik ihtimali ilk aylar oldukca yüksek oluyor hsg den sonra hamile kalan cok insan var.
Bende 7 gun sonra hsg cektiricem.