Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün doktora gittim daha önce yazmıştım buraya belki hatırlarsın kullandığım ilaçları yazmıştım. Adetim bihafta gecikti ama tabiki pko oldığum için hiç bi zaman normal adet tarihinde olmuyorum. Alttan muayene etti hamilelik yok dedi ciddi yumurtlama sorunun var ama soldaki yumurtalar baya toparlanmış geçen geldiğine göre dedi demekki ilaçlar az da olsa işe yarıyor🤷‍♀️ ovulasyon testlerim hep pozitif çıktığını söyledim lh değerim yüksek olduğu için bu testlerle ne zaman yumurtladığını bilemezsin dedi🤦🏻‍♀️ kan testi istedi her ihti ale karşı o da ne gatif çıkınca bi hafta bekle idrarla gebelik testi yap her ihtimale karşı sonra tarlusal kullan dedi adet olmak için

Bende pcos hastasiyim prolaktinimde çok yüksekti ilac kullandim çatlatma igneleri vuruldum işe yaramadi esimde dr gitti ve ufak bir iltihap sorunu cikti ben tedaviyi biraktim esim 1 ay ilac kullandi ve ben ilac kullanmadan normal.yolla o ay hamile.kaldim olmaz diye bir sey yok umutlu olun derim

Çok sevindim darısı başımıza inşallah tüm isteyenlere .
Eşime sperm testi yapıldı onda sıkıntı çıkmadı .
Bakalım rahim filmi de çekildim artık nasıl bir yol izleyeceğiz bende bilmiyorum .

Merhaba arkadaşlar ;

Ben polikistik over sendromu hastasıyım .
Prolaktin yüksekliği ve aynı zaman da şeker hastalığı insülin direnci ile birlikte .
Rahimde de miyom var ama doktor uzak bir yerde hamilelikte sıkıntı yaratmaz dedi .
Daha önce çeşitli yöntemlerle tedavi oldum .
En son 3 kere klomen ile tedavi oldum yumurta çatladı fakat hamilelik oluşmadı .
Şimdi rahim filmi çekileceğim .
Ondan sonra aşılamaya geçmek gerekiyor ama direk tüp bebek mi yapsak diye düşünüyorum .
Yardımcı olabilir misiniz ?
Bende de pco gorunumu var ılk bebegımı erken dogumla kaybettım dogumdan sonra pco oldum 1 seneyı gectı olmuyor 3 catlatmamıgnesı denedım yumurtamda catlamıyor 14 subatta asılama oldum gene olmadı tup bebege gecıyorum bende ımkanın varsa tup bebek sanırım en guzelı

Çok sevindim darısı başımıza inşallah tüm isteyenlere .
Eşime sperm testi yapıldı onda sıkıntı çıkmadı .
Bakalım rahim filmi de çekildim artık nasıl bir yol izleyeceğiz bende bilmiyorum .

insallah en kısa zamanda kucağın dolar canım ♥️ bence aşılama da dene direk tüp bebek ne kadar doğru olur bilemedim aşılama yöntemi daha uygun fiyatli hem

Kızlar merhaba ,bende bir pcoszedeyim, 2 yıldır evliyim sadece ilk iki ay korunduk ona rağmen hala bebek yok doktor rahim filmi istedi geçen sene ama bir türlü gitmedim cektirmeye ,adetlerim müthiş duzensiz ve git gide uzuyor iki adetim arasındaki süre, 30 gün-35 güne kadar çıktı , yalnız ben geçen ayın başlarında soğan kürü ve hayit otu çayı yaptım sabah ve aksam içtim, şuan 44 gündür adet olmadım, her zamankinden fazla gecikti ,umutlanamiyorumda , acaba içtiklerimin geciktirici etkisi mı var? Siz de böyle bir etki oldu mu

Merhaba kızlar. Bende dün öğrendim ki bende pcos varmış. Genelde düzenli adet olurdum. Bu ay 11 gün geç oldum. Ama 32-33 günde olurdum. Çok şaşırdım pco olmasına.
yarın hormon testi yaptıracağım.
bu durumda süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yazabilir mi?

Merhaba kızlar. Bende dün öğrendim ki bende pcos varmış. Genelde düzenli adet olurdum. Bu ay 11 gün geç oldum. Ama 32-33 günde olurdum. Çok şaşırdım pco olmasına.
yarın hormon testi yaptıracağım.
bu durumda süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yazabilir mi?
Ben de 3 ay önce öğrendim canım pcos olduğumu. Adetimin 2.günü hormon testi yaptırdım sonuçlara göre pcos dedi doktor. Daha sonra glifor inofolic ve prowomen verdi ancak prowomen ı midemi bulandırdığı için içemedim. Geçen ay doktorumu değiştirdim o da prowomen yerine plentyfert verdi diğeri toz du bu hap formu. 6 7 ay dene doğal yolla hamile kalırsın pcos hamşle kalmaya engel değil dedi. Eğer bu süreçte hamile kalamazsan tedaviye başlarız dedi. Ama şöyle bir sorun var ki ne zaman yumurtladığımı hiç bir zaman anlıyamıyorum yumurtlama testleri lh yüksekliğinden dolayı sonıç vermiyor ya da yumurtluyo muyum🤷🏻‍♀️

Ben de 3 ay önce öğrendim canım pcos olduğumu. Adetimin 2.günü hormon testi yaptırdım sonuçlara göre pcos dedi doktor. Daha sonra glifor inofolic ve prowomen verdi ancak prowomen ı midemi bulandırdığı için içemedim. Geçen ay doktorumu değiştirdim o da prowomen yerine plentyfert verdi diğeri toz du bu hap formu. 6 7 ay dene doğal yolla hamile kalırsın pcos hamşle kalmaya engel değil dedi. Eğer bu süreçte hamile kalamazsan tedaviye başlarız dedi. Ama şöyle bir sorun var ki ne zaman yumurtladığımı hiç bir zaman anlıyamıyorum yumurtlama testleri lh yüksekliğinden dolayı sonıç vermiyor ya da yumurtluyo muyum🤷🏻‍♀️
Canım benim yumurtladığımı biliyorum aslında bu ay hariç. Ovu testlerinden de anlıyorum kasık ağrımdan da ama nasıl pco oldu anlamadım. Doktor ultrason da gördü benim. Yarın bana da ilaç verir mi acaba

Canım benim yumurtladığımı biliyorum aslında bu ay hariç. Ovu testlerinden de anlıyorum kasık ağrımdan da ama nasıl pco oldu anlamadım. Doktor ultrason da gördü benim. Yarın bana da ilaç verir mi acaba
Tabi herkesin farklı oluyo canım testlerde yumurtladığını gören çok pko lu var benim lh çok yüksek o yüzden bende bi işe yaramıyor. İlaç kısmını bilemiyorum canım hormon değerlerine göre verir sanırım. Genelde Gliforun ve inofoliğin verildiğini duydum ben de kullanıyorum

Tabi herkesin farklı oluyo canım testlerde yumurtladığını gören çok pko lu var benim lh çok yüksek o yüzden bende bi işe yaramıyor. İlaç kısmını bilemiyorum canım hormon değerlerine göre verir sanırım. Genelde Gliforun ve inofoliğin verildiğini duydum ben de kullanıyorum
Pcos ve pco farklı mı canım

X