Gebeliğe Hazırlık POLİKİSTİK OVER SENDROMU OLUP HAMİLE KALAMAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok sanmam benim bir kere olmuştu o şekilde doğum kontrol hapı ile eridi 2 ayda . ama adetim o zaman da da zamanında gelmişti yani değildir senin gecikti mi peki kan testi yaptırmadın mı ?

yok sanmam benim bir kere olmuştu o şekilde doğum kontrol hapı ile eridi 2 ayda . ama adetim o zaman da da zamanında gelmişti yani değildir senin gecikti mi peki kan testi yaptırmadın mı ?

Canım bugün gelmesi lazım geçen ay akşam 7 gibi geldi o yüzden bekliyorum bakalım belki de gelir daha vakit var bugün gelmezse yarın kan vericem

Kızlar bişey sorcam ben 4 mart akşam 5 te ovitrelle vurdurdum ama akıntı filan yok ve çok kuruyum normal mi yoksa yumurta çatlamadı mı

47 günden sonra bende adet oldum kizlar 3 gün önce falan , soğan kürü, hayit otu falan hiçbiri biride yaramadı, bu ay dahi filmi için gidecem artık, bakalım ne çıkacak, tedaviye başlamak istiyorum bir an önce

Merhaba kızlar bütün yazıları okudum Bende polikistik overim inş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…