Sizin hormon değerlerinize bakıldı mı? Yumurta büyütücü ilaç (femara vs) ve çatlatma tedavisi yapılıyor mu? Sadece takviyeyle olacak iş değil çünkü. Ben Inofolic combi hp kullanmıştım takviye olarak.
Merhaba bende ilk doktor önerisi ile inofolic kullandım sonra maxijuno geçtim ama tadından dolayı devam edemedim şimdi bir süredir creavit inolac kullanıyorum geçen kontrolüm vardı doktorum içeriğini çok uygun buldu kesinlikle devam et dedi ek olarak OMEGA 3 kullanıyorum d vitaminide kullanmak istiyorum ama öneriniz var mi
Sizin hormon değerlerinize bakıldı mı? Yumurta büyütücü ilaç (femara vs) ve çatlatma tedavisi yapılıyor mu? Sadece takviyeyle olacak iş değil çünkü. Ben Inofolic combi hp kullanmıştım takviye olarak.
Bir şey sormak istiyorum, yumurta büyücü ilaç süreci nasıl oluyor ? Ben histeroskopi oldum yakın zamanda doktorum 6 ay süre verdi olmazsa gel ilaçla büyütürüz filan demişti süreci çok merak ediyorum 6 ay da bekleyemicem sanırım
Bir şey sormak istiyorum, yumurta büyücü ilaç süreci nasıl oluyor ? Ben histeroskopi oldum yakın zamanda doktorum 6 ay süre verdi olmazsa gel ilaçla büyütürüz filan demişti süreci çok merak ediyorum 6 ay da bekleyemicem sanırım
Reglin 3.günü aç karna hormon testi veriyorsunuz değerleriniz uygunsa 5.gün ilaç başlıyor ben femara ile başarı elde ettim. 5 günün sonunda kontrole çağırıyor. Bu şekilde yumurtalar 18-19 mm olana kadar gün aşırı kontrol. Sonra çatlatma iğnesi verebiliyor gün ve saat belirterek ya da ilişki önerir. Benim kistik yapım nedeniyle çatlatma iğnesi kullandım. Neyse iğneden 36 saat sonra ilişki öneriliyor sonra da gün aşırı. Süreç kısaca böyle